99

Анонимен

преди 1 година

Ще гори я, като половината човеци живеят без да работят, или фиктивно правят нещо, а живеят в разгул.

98

пръц

преди 1 година

то и аз ще му откажа разговор на Макрон, може ли като 14 годишна ученичка да ми звъниш ден през ден, като виждаш, че ефект няма никакъв от разговорите ни. Путин си прави квот иска.

97

SS

преди 1 година

И това недоволство ще доведе до колапса или разпада на ЕС още тази зима. ! После Народен съд за Евроатлантичетата !

96

поздрав от Оз

преди 1 година

Лелe колега тия 6к ако не беше казал че е заплата щях да си мисля че си на социал бе! Чичката в сградата в която работя дето вози асансиора в центъра на Сидней, нарича се CBD, зима толкоз. Ама той ги зима с нищоправене.. В Канбера надницата е 1400 долара. Надница. Умнижавай си го по 22. Инъче в Сидней е по ниско но това е защото няма желаещи да се преместят в дълбоката провинция, нищо че Канбера е столица. Ще си загубя лайф стайла. Но това са теми на които обсъждам само с хора с син паспорт

95

Анонимен

преди 1 година

Така е като не се ваксинираш !

94

Анонимен

преди 1 година

Комунистите от ООН носят голяма вина за това. 15 години натискат като луди за тези зеле и идотщини. Потрошиха се милиарди долари без никакув ефект. Междувременно всички инвестиции в конвенционални енергоноаотели и цвнтрали бяха спрени! Някой хора станаха милиардери, всички останали дух*** супата!

93

КИРКОРЧО

преди 1 година

Путин оправдава липсата и кражбите на пари в EU ,вследствие на двугодишното бъркане в носа на обикновеното население ,вследствие на КОВИД!

92

Анонимен

преди 1 година

Трябва сериозна чистка, за съжаление обикновенния консуматор не се усеща как го превръщат в беден и зависим мишок от който нищо не зависи.

91

Анонимен

преди 1 година

Да бъдем реалисти-ако не беше войната с Украйна щяхме да горим още с коронавируса. Аз предпочитам войната с Украйна. Вирусът много повече ми пречеше. За сатанистите винаги трябва да има матрял, който гори, леснозапалим така да се каже.

90

мдааа

преди 1 година

ЛНР, ДНР, Херсон и Запорожие ще правят референдум за присъединяване към РФ!!!Референдуми ще следват и в полска украйна и в румънска украйна и на зеления остава сал киевска украйна!!! Честито!!!

89

Таня

преди 1 година

Край на въглеродните горива. Това е положението. До 20-30 години ще ги използват само страни от третия свят - Конго, Зимбабве, Папуа Нова Гвинея, Русия, Беларус и България.

88

Анонимен

преди 1 година

СЪС ТЕЗИ 4 ОБЛАСТИ БРАТЯТА РУСИ СА ВСЕ ПО БЛИЗО ДО НАС. ЧАКАМЕ ГИ.

87

Анонимен

преди 1 година

ОНЯ ОТ 74 КОМЕНТАР ДЕТО ПИТА ЗА РАДЕВ Е ПАРЯСНИК,РАЗТВОРИЛ ПЪРДЕЛНИК ЗА ЧЕРЕН МАМУЛ.

86

Анонимен

преди 1 година

Най - важното е да се осигури транспорта на БАНАНИ от Ю. Америка до Европа, така мънкитата ще са щастливи

85

Анонимен

преди 1 година

Както каза наскоро един румънски министър-украйна в момента притежава много чужди територии-полски, румънски, унгарски, беларуски....Всички те дебнат. Так, че укрите да не се концентрират само срущу Русия. Да не им остане едно островче по средата-Киев където да си развяват жълто сините байряци и да викат слава украини.

84

ТРЯБВА

преди 1 година

България трябва да подкрепи ДНР и ЛНР , Както СДС призна Македония като Държава .ООН Също .

83

Анонимен

преди 1 година

Армия закърпена отвсякъде, от кол и въже, пенсионери, пандисчии, ветерани от WWII, мypraвu и брадати наемници! Приема се помощ от всеки! С родилни мъки пyти н се бъхти да избута фронта напред и неще и неще! А тук на тихият фронт испосталяли и захабени русофилчета си мислят че техните отчаяни опити да демагогстват, ще променят нещо!

82

Анонимен

преди 1 година

Армия закърпена отвсякъде, от кол и въже, пенсионери, пандисчии, ветерани от WWII, *** и брадати наемници! Приема се помощ от всеки! С родилни мъки пyти н се бъхти да избута фронта напред и неще и неще! А тук на тихият фронт испосталяли и захабени русофилчета си мислят че техните отчаяни опити да демагогстват, ще променят нещо!

81

Анонимен

преди 1 година

ЛУГАНСКА, ДОНЕЦКА, ЗАПОРОЖКА И ХЕРСОНСКА ОБЛАСТИ ОБЯВЯВАТ РЕФЕРЕНДУМИ ОТ 23.09.22г ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ РУСИЯ. ПУТИН СИ ИЗПЪЛНИ ЗАДАЧАТА.

80

Анонимен

преди 1 година

ЕМИ ГЛЕДАМ ПЪРВИ КАНАЛ НА РУСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ДАВАТ ВЪВ ГЕРМАНИЯ И ИТАЛИЯ МАСОВИ ПРОТЕСТИ. ХОРАТА КЪСАТ СМЕТКИ ЗА ТОК, ПАРНО, ВОДА И ДР. И ГИ ПАЛЯТ.