37

СЛАВА НА ЕРДОГАН!

преди 1 година

Обичаме те комшу , щото винаги казваш истината !

36

Раша

преди 1 година

Няма да върне териториите. Украйна ще си ги вземе сама.

35

Анонимен

преди 1 година

...казал Ердоган пред немска преса, ама добавката за Крим откъде идва? Значи следва въпрос - давал ли е Ердоган интервю? Пък и той говори за мир, което обаче не означава непременно "връщане на окупирани земи". Особено пък след ###каза Ердоган в интервю, публикувано от американската телевизия PBS###. Нова технология - телевизии вече публикуват.

34

Анонимен

преди 1 година

Трудна работа след геноцида десет години

33

До 40

преди 1 година

Аве, ти да не си Чорапа, че плещиш подобни уйдурми?! Укрите ще са благодарни, че Путин им направи мост без пари свързващ Крим с Блатная.

32

35 манаф

преди 1 година

Зеленски да не е па-дълъг .

31

Крум Захариев

преди 1 година

А сега де. Какво стана? Как ли реагира др.Радев?

30

А бе, Ердо

преди 1 година

То че трябва, трябва, ама таварищ Путин друго мисли. Защо само си чешеш езика, не знам. Путинягата, освен ако не стане вътрешен преврат няма да се спре, докато не завладее поне 1/3 от Украйна. Друг е въпросът, че това вече е почти невъзможно. Само да не си отмъсти като пусне някоя ядрена бойна глава.

29

Rock 'n' R

преди 1 година

Най-после си дойдохме на думата: връщаме вси територии, плащаме репарации, отваряме крановете с газта (10 години безплатно деливъри за ЕС) петролът - башка; отиваме в съда на Хага - кой го опандизят, кой - не, премахваме всички атомни оружия и разпускане жалката пародия на армия. Само така Русия ще дръпне напред и джуджетата ще се цивилизоват.

28

Българина

преди 1 година

Кипър също както и Косово

27

Крим е руски

преди 1 година

Скоро и Донбас , ДНР и ЛНР ще станат част от Руската федерация...........и това ще бъде записано в конституцията на Русия!!!!

26

Ресто няма

преди 1 година

Колкото Турция върна Северен Кипър на Кипър, толкова и Русия ще върне завзетите територии!

25

Украйна

преди 1 година

значи на края на Русия..............руснаците имат право да въвеждат ред в размирните си провинции!!Ако се налага-с оръжие!!

24

Анонимен

преди 1 година

Путин ще се изтегли от Украйна в това число и от Крим. Въпросът е дали ще го направи доброволно или ще трябва да продължава да яде бой докато върне всичи окупирани и анексирани територии на Украйна.

23

Анонимен

преди 1 година

Окупираните територии няма да бъдат върнати! Украйна ще си ги вземе!

22

Анонимен

преди 1 година

Щом Ердоган го е казал Путин ще се подчини, няма къде да ходи руския миризливец.

21

До Стига бе

преди 1 година

Окупираните територии от Сирия тоя тъ.пак Ердоган ще ги върне на Сирия...........в противен случай турския аскер ще яде много бой от сирийската армия на Асад и от кюрдите!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Прочетох че Конья казал че хората сами трябва да изберат ..с Русия или не...Защо не дадоха този шанс на Чечения....Пропаднала държава....от всякъде....

19

До 12

преди 1 година

Тия хора се наричат политици. Каквито и да са чувствата ни към Ердоган или към турция, човека се справя доста умело на политическия фронт, а повечето политици предричат светло бъдеще за Турция. За България предричат точно обратното. Ако погледнете новината за матурите, ще видите, че дори и малкото деца, които раждаме са доста необразовани. Докато продължаваме с манталитета, че все някой друг ни е виновен (политиците,НАТО, ЕС, Русия, Путин, Ердоган, Турция...) няма да прокопсаме.

18

България над всичко

преди 1 година

Ердоган и Турция имат да ни връщат Одрин и областта около Одрин.............изконна българска територия!!!!