77

И.Б.

преди 1 година

Турският президент говори така предизборно, за да си подобри имиджа.Личното му мнение е съвсем различно от изказването му.

76

баба мара

преди 1 година

кога турция ще напусне сев кипър сирия и ирак защо не връща бежанците къмродните места а ги пуска през българия за европа

75

Анонимен

преди 1 година

Хората, спрете се! Първо вижте източниците на "информация" от тази статия! После речта му пред ООН! Там говори за посредничество, мирни преговори така, че и двете страни да излязат с достойнство от войната!!!! Някой Ви пусна стръвта, цитирайки съмнителни източници и Вие я налапахте до д*то! Ей, ще се самоизбием за нищо!

74

Степа Бандеровски

преди 1 година

Когато върнеш българските територии, фес.

73

Анонимен

преди 1 година

Срамувам се от хора от моето поколение които са родили и отгледали соросси родоотстъпници. Можете да ги срещнете във форума поне 80 % са.

72

Анонимен

преди 1 година

Според Тончо в 21 век имат място само НАТО и САЩ и ЕС и техните ценности с общо наименование Хаймарс това аз го казвам.

71

Анонимен

преди 1 година

Повече ме притесняват задокеанските троляци които всяка нощ заемат пространството и промиват мозъци. Дори сами си подават реплики. Едно цвете не са посадили в България. Те са същите като този Путин идват и ти казват кое било правилно .

70

Анонимен

преди 1 година

Има две интервюта в кавички на Ердоган и не се знае дали поне едното е по достоверно и дали това е истинското .Сороссоидни те медии пишат каквото искат да чуят. Не бързайте да злорадствате.

69

Toни

преди 1 година

До анализаторА дали са наясно че причината за поскъпването на тока и всичко въобще са Путин и шайката незадоволени П-е-д-р-асти около новият ,, руски ,,цар Петър.Наясно ли са че демокрацията в Европа е по малкото зло за тях от имперският фашизъм който им предлага руският -слагам многоточие...Аз лично харесвам и НАТО гордея с че съм български европеец и пожелавам лека им пръст на всички Путинисти-било то и българи.Тези хора нямат място в 21 век.Уточнение за ***-не говоря за Русия!!!

68

Кайчо

преди 1 година

Бат Ердо просто прави сечено на лилипутин, иначе му дреме на него чий е крим или донбас. За него и едните и другите са неверници.

67

Кифладжията

преди 1 година

Тоя е пътник и той. Лека-полека сценарият се нарежда точно както го четох преди 10 години. Очаква ви много голям пердах.

66

Анонимен

преди 1 година

Не "ТРЯБВАЛО", А ТРЯБВА! КРИМ Е УКРАЙНА - ЗАВИНАГИ!Как едно трябваЛО прп,емя смисъла на казаното...в угоду пуутлеровата хибридна пропаганда!

65

Ясно е

преди 1 година

Украйне не може да бъде победена, защото има най-голямата и най-мотивираната в света армия......от тpoлoве.. Милиардите се усвояват. Имам предвид не може да е победена в нета

64

Анонимен

преди 1 година

Ердо, като дойде догодина пак туристическият сезон , да не запееш другата песен за поканата на хилядите руски туристи, щото май те ти спасиха икономиката от пълен провал ?!

63

Българин

преди 1 година

То и индианците не трябваше да бъдат избивани, ама "американците" са ги избили ...

62

Германец

преди 1 година

Тоя не е глупав. Щом го казва, значи вече е сигурен, че така ще се получи. Трябва да измислим начини за масово хуманно асистирано самоубийство на путиноробите.

61

Анонимен

преди 1 година

Откровенните и честните хора форума ги игнорира. Прави се че не ги забелязва. И в политиката е така. Лицемерие и двуличие. Затова се стигна до война. Например спортистите защо не се подкрепят взаимно както холивудските звезди.

60

Анонимен

преди 1 година

Има хора дори да пишат верни неща са егоисти и не слагат лайкове. Вече и ние така.

59

Анонимен

преди 1 година

До тука задокеанските групичка ми сложи 4 еднакви знака тоест 4 броя за отрицателно време.

58

СЛАВА НА ЕРДОГАН!

преди 1 година

ДА СИ НИ ЖИВ И ЗДРАВ ЕРДО И АЛЛАХ ДА Е С ТЕБ!...НИЕ БЪЛГАРИТЕ СИ ТЕ ОБИЧАМЕ И СМЕ ТИ БЛАГОДАРНИ , ЧЕ НИ ОТВОРИ ОДРИН ЗА ПАЗАР И КОНТАКТИ С КОМШУЛУКА!С КОМШУЛУКА СМЕ ВИНАГИ НАСЛУКА!!!!!