68

m

преди 1 година

Прочетете за разработката на ДАНС в ПИК.Кой е виновен за всичко?

67

импичмънт

преди 1 година

истински натовец и той слуша козяк виж цените бе , газ скъпа а тока ние имаме свръх производство токът по скъп от този в германия предатели

66

млъкни

преди 1 година

изчадие на Решетников!

65

L.

преди 1 година

Всичко хубаво, ама с една забележка: Като си на операционната маса не правиш оттук насетне търг за хирург.

64

Случаен минувач

преди 1 година

Ами ние си станахме де факто президентска република и без промени в Конституцията. Сега Радев се разпорежда, Гълъб изпълнява.

63

Анонимен

преди 1 година

ДИМЕК СТАВАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ПОД ЛОНОТО НА ЕВРАЗИЯ И МАЛИЙ ГЛЕЙ КО СТАВА- ДАЛИ ЩЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ЯДЕМ ИЛИ ПО ЛОШО ДАЛИ ЩЕ СМЕ ЖИВИ ДА ВИДИМ ЗИЛЕН ЧУРАП КАК НИЙ ПОДРЕДИЛ

62

ББ

преди 1 година

аха молите газпром и унижавате България и Народа ни...без търг,с газпром може без търг,танкерите на са за десет години...сега пак оприте до тях и то на по високи цени,здраво гепиш бате донев е до две седмици...ама ни реди руските зависимости за десетилетия,ще гласуваме за промяната и ще искаме импичмънт и съд за реЗидента продаващ България,пАсолството с минусите моля...Братя за промяната...ако обичате децата си и предците си...ако обичате България!!!

61

ПОДКРЕПА

преди 1 година

Президента в Прав - Трябва да ръководи България . Аз лично не виждам България с Редовно Правителство близките 15-20 години - докато не измрат Мафиотите Партийци от Старост .

60

Анонимен

преди 1 година

Да не е краткотраен търг тоа се е объркал Тия са баси икономистите

59

въпрос

преди 1 година

Изобщо трябва ли едно служебно правителство , с мандат от 2 месеца, да сключва дългосрочни договори? Радев съвсем се разпищоли...

58

до брей, брей

преди 1 година

Абе силно се съмнявам, че търговете за дългосрочна доставка не са скрита лимонка и, уж, под благовидния предлог за доставка чрез търгове, не е скрит ОТНОВО Газпром като дългосрочен "партньор". Този ще ни нахендри така, че ще ни зароби с Русия за десетилетия. Абсолютно не му вярвам. Само гледайте през Турция ли се готвят да извършат доставките? На този схемите са само Газпром и Газпром..."обещал" е, или ни е харизал като държава.

57

Анонимен

преди 1 година

Президенте избирателната активност ще е много много ниска.За 33 демокрация и промени, упражнения в управляване на държава от СДС, БСП, ГЕРб, ПП народа живее зле и по зле, а една прислойка богатее, усвояват се огромни пари без ефективност това не го ли знаете?

56

чичо

преди 1 година

Ти да видиш,та кой поръча танкери?!Престъпнико радев,да ти припомня но най вече на другите,-ако имахме повече министри като Киро и Асен България щеше да е райско място-радев.Престъпника радев ни докара почти национална катастрофа,защо бе българи още го търпим?Народеее...събуди се.

55

Анонимен

преди 1 година

айде някой да ми обясни какво разбира комунист военен от енергиина политика че да дава акъл? Или защо в парламентарна република , президента дава наклон на енергиината ни политика . Крайно време е и този комунист да си ходи вече

54

цц

преди 1 година

Президента ли на хонорар от русията. По популизъм и омраза ще задмине копейкин

53

Лаврентий Берия

преди 1 година

Ейййй много празноглави тез червени герберчета от ГЕРБ. Те комунисти, а срещу президента демократ и технократ лаят :)))) До кога бе гербери до кога така - партията ви трябва да се забрани със закон както !

52

Анонимен

преди 1 година

То пак един ще участва. Това не е търг за доставка на 100 баници за училище.

51

Брей брей....

преди 1 година

Ти да видиш кво е президент! Посети Лукоил за по едо кафе и после чудо цената на горивата паднаха тактично премълчавайки,че петрола на международните пазари беше паднал.Сега о чудо открихме топлата вода и това че дългосрочните договори за газ били по-изгодни от краткосрочните.Е друго си е да си имаме льотчик за президент

50

Киро-Роки

преди 1 година

А от утре край на самопровъзгласяването - вече ще се анексира директно! Един референдум не може да направи Вова, като хората от тези демократи, и един газ не може да достави, без да го искат, по тръби които са празни!

49

Анонимен

преди 1 година

С Бойко лошо, ама без Бойко .. трябва да гасим лампите и да напуснем. Ужас, ужас ....