30

Пенсионер

преди 1 година

Напротив. Оптималния вариант е ГЕРБ + ДПС.Да си върнем държавата.Стига с тия партии еднодневки .То се вида кои стават и кои не.Без ГЕРБ стабилно правителство не може да има.

29

Спомних си стар виц

преди 1 година

Навремето казвали, че трима Тошковци разсмиват България - Тодор Колев (великолепен актьор-комик), Тошко Козарев (цирков клоун) и Тошо Правешки. Това е вицът. Но сега трябва да го коригираме - в миналото трима Тошовци са разсмивали България, а сега с това се е заел един Тошо.

28

Анонимен

преди 1 година

В шоуто на Славчо Копейкин обеща да върне субсидийката. Дългуч някога ще го питаш ли кога ще я върне?

27

Зозо

преди 1 година

ИТН няма да прави никаква коалиция, защото ще гледа парламента само по БНТ :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

26

Анонимен

преди 1 година

Тошко иска президентска република,но не в полза на Радев,а на Борисов.Защото мандата на Радев приключва след 3 години и повече няма право да се кандидатира,а Боко се точи да ни бъде цар на следващите президентски избори.Така че,помислете добре за кого работят в ИТН.

25

Анонимен

преди 1 година

Кои бяхте вие, нещо не си спомням. А, ония , които излъгаха надеждите на младите хора в България и 4 години се правят на политици. Но такава класа в България няма, тя е заместена от класата на държавните лъжци, крадци и мошеници, на високо ниво. А вие, драги ИТН сте едно голямо НИЩО, доказано 100 %.

24

Значи

преди 1 година

...да пришиваш ИТН към ГЕРБ било "опорка", но да пришиваш ГЕРБ към ДПС , не било опорка? Плюят ГЕРБ, че били едноличен модел, а Дарт Вейдър от Фейсбук се изцепи, че какво ще става в ИТН..."казвам Аз"! Да не си помислите , че Чалгата е "едноличен" модел!

23

Анонимен

преди 1 година

Оптималният вариант е тия, хванатите по площадите и пътя, скърпили някакви случайни партийки, за да се намъкнат в парламента, да се изнасят от там. Парламентът е място за политици, а не за недоучили случайници, чиято цел и амбиция са само постове, постове, постове и келепир, щото друго просто не са в състояние да свършат там. Най-неможещите са най-пискливи, трябва на всяка цена да ги забележат. Ама, вече ги видяхме и им усетихме "моженето", та ще им остане само пищенето.

22

aa1830

преди 1 година

Вие и с БСП бяхте от двете страни на реката, и РСМ нямаше да пускате...и мажоритарна система щяхте да правите, и президентска република... Айде у лево, у десно, разчиствайте пътя за следващите.

21

перко

преди 1 година

Вие и коаиция сБСП нямаше да правите, но поседната беше такава! Коалиция орел, рак, щука и ох.юв!

20

Анонимен

преди 1 година

Аааа,ще направите,ще направите.Вие вече я направихте.

19

Анонимен

преди 1 година

Искате да направите коалиция с Копейкин, знам ви аз!

18

нострадамус

преди 1 година

Вие сте нота без звук.

17

aaa

преди 1 година

Ква коалиция бе Тоше, вие я влезете в парламента, я не. А и да влезете най-вероятно ще ви е за последно и на пролет на изборите ще остането отвън като Хаджигенов, Бабикян, Майчето и още една камара други.

16

Вангелчо

преди 1 година

Абе ти не моиш вля, коалиции ша прайш :)))

15

Анонимен

преди 1 година

Тези вече са аут и това е хубаво се до един два избора и последното отроче на президента и протеста отиде при мая и "мутрите" кризата в политиката ще свърши.

14

Стиви

преди 1 година

Тоше,вас никой не ви брои за живи!Съответно никой няма да ви търси,освен балет Магаданс!

13

баба мара

преди 1 година

двете купуват гласове така че посмъртно няма да излязат от нс вие се изложихтедо сега така че се откажете от политиката силата ви е в песните и танците

12

Анонимен

преди 1 година

Издигнали мавзолей на Тошко Йорданов. Минават покрай него баща и син и детето пита: - Тате на кого е този мавзолей. - На Т.. Йорданов сине. - А той какво и направил за държавата че са му изградили мавзоле. - Нищо тате.- Е,тогава защо??? За да има следващото поколение какво да взривяват сине!!

11

МВР слугува на ЮДА

преди 1 година

Каква Спец.Акция бе престъпници с пагони , полицията в Бобов дол работи в симбиоза с Организираната Престъпност - всеки ден изтезават Българи в продължение на 2 години, не си помръднахте пръста- над 200 жалби са подадени !