130

Късия

преди 1 година

От ИТН много се изложиха когато получиха възможност да влязат в парламента , не мисля ,че ще имате възможност да се коалирате с когото и да било. Най -добрия вариант би бил в парламента да влязат само нови партии , партии ,които не са били никога там .

129

пуйката

преди 1 година

Няма да се наложи с никого

128

р

преди 1 година

Тошко, вече 2 години на практика сме президентска република.И виж каква я забъркахте.За каква президентска ребупулика ревете?На всички е ясно,че вие - сбирщината около учиндолския прос.ак сте тайфата на фа.мака.

127

Анонимен

преди 1 година

Тошко, нали точно ти го налапа на дебелия ..

126

Анонимен

преди 1 година

Ти да видиш. Та нали точно те ви п.........ха да свалите предходното правителство бе Тошко. Ти на балами ли ни правиш, или не си пил хапчетата си.

125

Анонимен

преди 1 година

Тошкатам при Волен на политическото бунище.Може протестчета да си правите с майките

124

Анонимен гербер

преди 1 година

Тошко, а в парламента ще влезете ли?

123

Баш

преди 1 година

ИТН няма да влиза в коалици с ГЕРБ или Киро&Асен, просто защото няма да прескочи 4%!

122

Анонимен

преди 1 година

То, с.никого няма да се коалирате, защото няма да влезете в парламента. Усладиха ви се хубавите заплатки!!! Ама идва голяма суша за вас!!

121

Анонимен

преди 1 година

Сиренето като е на високо... Като видя Славун, че няма да са в парламента и веднага почна да циври за президентска република. Което е пълна глупост.

120

Анонимен

преди 1 година

Абе вие и с БКП нямаше никога при никакви условия да правите коалиция, и направихте! Но вие няма да сте в парламента....

119

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти Тошко иска народът да бърка в една и съща кофа за бокклукк като сектата Има такъв народ? Има ли такъв тъъпп народ? Има ли такъв народ? Кофата с отпаддъци на СЛАВИ е пълна с Шнорхели, измамници, плагиати, антиваксъри, чалгари, маймммуни. Няма такъв народ.

118

Анонимен

преди 1 година

Тошко африкански пак си мисли и фантазира. На Слави чегъртането се случи на самия него. И да, Тошко няма да правите коалиция с никой, защото партии като вашата извън парламента нямате нужда от коалиция. Вие сте аутсайдер. Аматьори!

117

Анонимен

преди 1 година

То първо, няма да сте в парламента, та да правите коалиции и второ, май вече сте в коалиция с тях. Троянския кон в правителството, поне Славчо взе едни пари, които така е не обяви, както беше по закон.

116

Анонимен

преди 1 година

Цезар е казал за Тошко и Слави: "Избрах, видях, изхвърлих"

115

Реалист

преди 1 година

Не ги подценявайте! Чалгата все още са в "добра" форма да оплюят всеки, който им бъде поръчан! А такива все още са "ценност", в нашата политическа реалност! Не напразно направиха дълбок сФирчок на Радев/ с президентската република/, ако може да ги задържи в политиката!

114

Лойко

преди 1 година

Не само коалиция няма да направите,ами и в Парламента няма да влезете.Партия от шутове,клоуни и кауни тръгнали и те да управляват държава.Ами не можете,видяхме ви.Какво има да се пъчите все още. Историята ви зове.

113

Леле а с ПП?

преди 1 година

Както е заглавието явно може с Киро да се гушнат от ПП или пък с БСП така ли излиза?

112

Анонимен

преди 1 година

До Спомних си стар виц .....Ааа, не, не става! Ония тримата Тошковци наистина разсмиваха България, а тоя Тошко я разревава. Изобщо не става да са в една група.

111

Поли

преди 1 година

Значи не понасяте Киро и Асен и ПП -то(с право)обаче ако влезете в парламента ,ще се коалирахте с тях?! Игрички и схемички,в момент когато България е затънала от кризи.Това могат да си го разрешат само негодници ,каквито сте всички променкаджии.Марш от политиката ***.Народа трябва да се спасява точно от всички вас