131

Късия

преди 4 месеца

От ИТН много се изложиха когато получиха възможност да влязат в парламента , не мисля ,че ще имате възможност да се коалирате с когото и да било. Най -добрия вариант би бил в парламента да влязат само нови партии , партии ,които не са били никога там .

130

пуйката

преди 4 месеца

Няма да се наложи с никого

129

р

преди 4 месеца

Тошко, вече 2 години на практика сме президентска република.И виж каква я забъркахте.За каква президентска ребупулика ревете?На всички е ясно,че вие - сбирщината около учиндолския прос.ак сте тайфата на фа.мака.

128

Анонимен

преди 4 месеца

Тошко, нали точно ти го налапа на дебелия ..

127

Анонимен

преди 4 месеца

Ти да видиш. Та нали точно те ви п.........ха да свалите предходното правителство бе Тошко. Ти на балами ли ни правиш, или не си пил хапчетата си.

126

Анонимен

преди 4 месеца

Тошкатам при Волен на политическото бунище.Може протестчета да си правите с майките

125

Анонимен гербер

преди 4 месеца

Тошко, а в парламента ще влезете ли?

124

Баш

преди 4 месеца

ИТН няма да влиза в коалици с ГЕРБ или Киро&Асен, просто защото няма да прескочи 4%!

123

Анонимен

преди 4 месеца

То, с.никого няма да се коалирате, защото няма да влезете в парламента. Усладиха ви се хубавите заплатки!!! Ама идва голяма суша за вас!!

122

Анонимен

преди 4 месеца

Сиренето като е на високо... Като видя Славун, че няма да са в парламента и веднага почна да циври за президентска република. Което е пълна глупост.

121

Анонимен

преди 4 месеца

Абе вие и с БКП нямаше никога при никакви условия да правите коалиция, и направихте! Но вие няма да сте в парламента....

120

Анонимен

преди 4 месеца

Колко пъти Тошко иска народът да бърка в една и съща кофа за бокклукк като сектата Има такъв народ? Има ли такъв тъъпп народ? Има ли такъв народ? Кофата с отпаддъци на СЛАВИ е пълна с Шнорхели, измамници, плагиати, антиваксъри, чалгари, маймммуни. Няма такъв народ.

119

Анонимен

преди 4 месеца

Тошко африкански пак си мисли и фантазира. На Слави чегъртането се случи на самия него. И да, Тошко няма да правите коалиция с никой, защото партии като вашата извън парламента нямате нужда от коалиция. Вие сте аутсайдер. Аматьори!

118

Анонимен

преди 4 месеца

То първо, няма да сте в парламента, та да правите коалиции и второ, май вече сте в коалиция с тях. Троянския кон в правителството, поне Славчо взе едни пари, които така е не обяви, както беше по закон.

117

Анонимен

преди 4 месеца

Цезар е казал за Тошко и Слави: "Избрах, видях, изхвърлих"

116

Реалист

преди 4 месеца

Не ги подценявайте! Чалгата все още са в "добра" форма да оплюят всеки, който им бъде поръчан! А такива все още са "ценност", в нашата политическа реалност! Не напразно направиха дълбок сФирчок на Радев/ с президентската република/, ако може да ги задържи в политиката!

115

Лойко

преди 4 месеца

Не само коалиция няма да направите,ами и в Парламента няма да влезете.Партия от шутове,клоуни и кауни тръгнали и те да управляват държава.Ами не можете,видяхме ви.Какво има да се пъчите все още. Историята ви зове.

114

Леле а с ПП?

преди 4 месеца

Както е заглавието явно може с Киро да се гушнат от ПП или пък с БСП така ли излиза?

113

Анонимен

преди 4 месеца

До Спомних си стар виц .....Ааа, не, не става! Ония тримата Тошковци наистина разсмиваха България, а тоя Тошко я разревава. Изобщо не става да са в една група.

112

Поли

преди 4 месеца

Значи не понасяте Киро и Асен и ПП -то(с право)обаче ако влезете в парламента ,ще се коалирахте с тях?! Игрички и схемички,в момент когато България е затънала от кризи.Това могат да си го разрешат само негодници ,каквито сте всички променкаджии.Марш от политиката ***.Народа трябва да се спасява точно от всички вас