70

Петко

преди 1 година

Махайте сее тошее.Че и мен прецакахте веднъж да гласувам за вас.

69

Анонимен

преди 1 година

Това некъпано джудже още ли сънува, че ще е депутат???

68

Ралица

преди 1 година

Тоше ти не си в позиция да поставяш условия ПОЗОР са такива новоизлюпените депутати Слави намери работа на сценаристите си но като има шарани в България е така

67

Анонимен

преди 1 година

А холограмата от диванчето няма ли да се появи пред избирателите си,или ще спуска височайшите си послания чрез теб?Нещо да сме чули за програма за управление,освен че ще пращате македонски космонавт в космоса?Я си пейте чалгата и не се занимавайте с неща,от които нищо не разбирате.

66

Абе тошко

преди 1 година

*** то и с вас никой не иска.Май няма да има и нужда щото може и да гледате парламента през крив макарони.

65

Неразбрал

преди 1 година

То кой ще иска да се коалира вече с вас, Тоше? Уж със старите партии няма да се коалирате? Ама в 3 последователни парламенти прецакахте коалициите и с протестните партии? Та кой викате остана?

64

Лудия Химик

преди 1 година

Дай му на това гaвно да прави цирк в парламента и тва е. Абсолютно робче на Доган.

63

Анонимен

преди 1 година

За ква коалиция бълнува тоя, като са аут от парламента?

62

Анонимен

преди 1 година

Тука в парламента, на на най на, с тебе ще правим на на най на... 7, 8 и ще сте паднали...

61

Айдуци

преди 1 година

ДС ченгетата проиграха партенката със субсидии, мажоритарни избори, маски. Сега са пуснали другия лъжец Костадинов, за да хванат недоволните избиратели за НАТО и ЕС. Всичко използваха вече демокрация, царе, везире, земеделци, патриоти и какво ли още не. И накрая пак ДС.

60

Анонимен

преди 1 година

Ами, лека ви пръст!

59

ГЕРБ

преди 1 година

Хаха! Мерси и благодарим..

58

Анонимен

преди 1 година

Ти няма да влезеш в парламента така че не му бери грижата!

57

Анонимен

преди 1 година

Славчо към Тошко:Едно "Ферари" с цвят червен,едно за теб,едно за мен.Аааа,дупе ви лъже.Май на Москвич ще се качите,щото кабеларката вече зорлем я издържате.

56

Г557дт

преди 1 година

Румен Радев иска са управлява той, затова създава интриги, обърна се на 180 градуса срещу ПП. Той е срещу всеки, който управлява от лични интереси, за да се запази самият той на върха. Два пъти гласувах за него и съм много разочарован от него сега. Но той няма какво да губи и без това няма повече мандати.

55

Анонимен

преди 1 година

Вие с никой няма да правите коалиция, защото няма да влезнете в парламента.

54

Наблюдател

преди 1 година

До Позитано ! Радев си е просто превратаджия! Той прави преврат и в БСП, и в Чалгата, и в П.П-тата, и в цялата държава! От него няма нищо конструктивно! Човек зависим от мафията, ще слугува на мафията! Надяват се партийната система да рухне, че да блесне Той? Празните въжделения на една празна кратуна! А и се е разкрачил на шпагат, между Митрофанова и Мустафата!

53

Мнение

преди 1 година

Кирил Петков и Асен Василев упражняваха строг контрол върху разходваните държавни средства в министерствата, където министри бяха брокерите на ИТН. Те не им дадоха 4 милиарда да си ги харчат безконтролно, затова ИТН събори правителството, защото не успя да си гепни пари от запушената каца. ИТН ги интересуват само парите!

52

Анонимен

преди 1 година

От интервюто с Тошко разбрах само,че другите говорят глупости и лъжат,а те са най-принципни и честни.Затова напъваха толкова яростно да вземат БНБ и 4 милиарда за магистрали.Все апетитни парчета.И като не ги получиха,започна голямото плюене.Ама народа добре го е казал:лаком г.з глава затрива.

51

Хахаха

преди 1 година

"Наше твърдо убеждение е, че Кирил Петков и Асен Василев не трябва да са в изпълнителната власт" - Що бе, Тоше, Кирил и Асен ли ви пречат да крадете?