13

койзнае

преди 1 година

10 000 ваксинирани в бебешка възраст

12

факт

преди 1 година

но за това пък у фейсо са много активни.

11

До 3

преди 1 година

"Учителите много нахитряха, започна да им харесва онлайн да "работят", по чехли и халат на дивана пред телевизора...Да ви напомня ли за ония ученички, които по време на онлайн "урок" набарали бутилките с алкохол на родителите???" --------- Какво точно ни напомяш? Че "ученичките" набарват бутилки с алкохол на родителите си у дома? И че по времето, в което трябва да са на онлайн обучение, те пият алкохол? И че учителите, понеже са онлайн, не могат да им вземат бутилките с алкохол от разстояние???

10

Анонимен

преди 1 година

Много родители ги бият, после ги пишат аутисти и хиледарките хранят цялото семейство. Това е нсправо ужасяващо но факт.

9

Красимир

преди 1 година

Нали това е целта - сега ли разбрахте?

8

Анонимен

преди 1 година

В хоремага стоят заедно с възрастните но книги не четат. Има добри деца но една книга не са прочели.

7

Анонимен123

преди 1 година

Ама то това ви беше целта.... Децата да станат неграмотни,, и да могат по лесно да бъдат манипулирани от богатите/и политиците.

6

Анонимен

преди 1 година

Ами да! Така пише в пост-ковидните конспиративнит теории. Нашенската криза в образованието не можем ли да я метнем към пост-ковида.

5

Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ

преди 1 година

"липсата на достъп до качествено образование по време на пандемията" лека корекция: В България НЯМА образованаие! Камоли качествено! Това тук е пародия натворена от държавни некомпетентни калинки! Точка по темата! Родители, спасявайте децата си както можете!

4

Анонимен

преди 1 година

Пандемиято не е крива. Виновни са послушните слуги на фарма мафията, които наложиха 2,5 години безсмислини, но затова пък осакатяващи мерки. Затвор до живот не е достатъчен за тях.

3

Анонимен

преди 1 година

"Продължителното затваряне на училища и липсата на достъп до качествено образование по време на пандемията от Ковид-19 засили вече съществуващата криза, което остави милиони ученици по света без базови умения за четене и смятане" Е нее бе! Сигурно па не е така!!! Учителите много нахитряха, започна да им харесва онлайн да "работят", по чехли и халат на дивана пред телевизора...Да ви напомня ли за ония ученички, които по време на онлайн "урок" набарали бутилките с алкохол на родителите???

2

Нане

преди 1 година

За да се оправи образованието в България, първо трябва да се уволнят на 101 процент краварските слуги на кравария за България... ===)))

1

Анонимен

преди 1 година

е па мноу важно! да не сме развъдник за деца!