9

Никой

преди 1 година

Лека и пръст на кралицата ама никъде не споменават за зверствата на англия и техните поробени колонии и убийства грабежи и да казвате че това е най великото кралство а когато,някоя страна си поиска заграбено и да се правят на луди ае моля ви се....и вижте малко където не поканиха някой страни се сплотиха още повече и така нареченото ШОС всъщност е половината население на земята и 90 процента от ресурсите а ся да видим кой ще вие..и се замислете кой е губещия вече

8

българин

преди 1 година

Гледай , *** , какво значи царе и царска династия !! И *** от Москва да гледа , че той за цар се мисли...?!

7

Анонимен

преди 1 година

Лелее МисиркиБГ са полудели с това погребение! Хайде ударете малко спирачката вече!

6

Анонимен

преди 1 година

Скулптурата на арката Уелингтън не ви ли напомня на първия конник на Апокалипсиса?

5

Всъщност

преди 1 година

Отдаде, с кихане на глава, лично го видях. По протокол с вдигане на ръка за почетен имат право само служещите в момента на монархията.

4

Анонимен

преди 1 година

Закривай тая нация

3

Анонимен

преди 1 година

Абе аз и по соца съм живял, ама такова близане на чужди гзове нямаше. Когато пограбваха Брежнев/Черненко/Андропов другарите пак скърбяха по радиото и трлреизията, ама чак такова слагане - да пишат кой къде е ходил, какво е казал, с колко крачки се движел гробът, кой кихнал, пой прднал. Имаше голяма новина на първа стараница на вестниците и толкоз.

2

Анонимен

преди 1 година

47-годишният Тепераст Джей Галахър, който пътува от Кетъринг, Нортхемптъншър, със своя партньор и син, е служил шест години в британската армия като пехотен войник във 2-ри полк на Royal Anglians и нарича кралицата свой шеф.

1

Анонимен

преди 1 година

Много сте прави, ще липсва газ....