40

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Руската империя се разширява от началото на самото си създаване. Това е единствения и начин за съществуванието и - чрез заробване и изсмукване на ресурси от новозаграбените територии. Средствата се канализират към управленския елит, силовите структури и армията за поддържане на реда. След като се освояъ всички блага в завоюваните територии упражнението се повтаря. Руската империя във същността си може да се оприличи на раково заболяване. Ако не се пресече навреме обхваща целия организъм.

39

Анонимен

преди 1 година

Споразумение за неразширение на НАТО на изток няма и това е пълна лъжа на руската пропаганда. Стенограмата с Бейкър е от неформален разговор предхождащ 5 кръга в преговори които завършват с истинското споразумение където разширяването на НАТО не е ограничено по никакъв начин. Това са фактите. Но русофилите лъжат като разпрани.

38

Ъ

преди 1 година

Причината е Зельоная.

37

анонимен

преди 1 година

Американците пак за съжаление се оказват прави. Прав беше Байдън когато предупреждаваше, че Русия ще нападне Украйна. Не му вярвахме, смятахме го за изперкал старец (не че не е така), но, уви, се случи. Прав е и Клинтън. Ако проблемът беше НАТО около руските граници, то "мъникът" щеше да нападне Латвия, Литва и Естония когато те се присъединиха към алианса. Всяка една от тях граничи с Русия. Но не се случи. Може пък да е бил по-адекватен тогава, но сега е тотално откачен.

36

Анонимен

преди 1 година

Който иска да знае, да си включи анализа на Владимир Милов за НАТО в Ютюб. Има си го Путин записан по телевизията като първа дружка на НАТО. Даже има записан директен журналистически въпрос за членство на Украйна в НАТО. Това не е пропаганда, а са си документирани исторически факти. 2002 Путин говори едно. 2008 и 2021 говори съвсем друго. Лъжецът Путин записан на видео. А вие му вярвате сляпо защото сте ***.

35

Анонимен

преди 1 година

Прав е този със саксофона....Причината е, че англосаксонците замениха Хитлер 1945 година искат те да експлоатират целия свят .....Толкова "демокрация "внасяха по целия Билък Изток, че вече решиха да преминат и в изостаналата част от Европа...Славянин ли си враг си, ако не се подчиниш....

34

Анонимен

преди 1 година

Xилъpитo мy e нanиcaлa gyмичkитe...

33

Нещастник

преди 1 година

През 1961 г. Щатите започват разполагането на 15 ракети Юпитер със среден радиус на действие край Измир, Турция, които директно заплашват градовете в западните части на СССР. Президентът Кенеди смята, че тези ракети имат спорна стратегическа стойност; една ядрена подводница е способна да осигури същото, едновременно с незабележимост и по-голяма огнева мощ. Разгръщането на ракети в Куба (за първи път съветски ракети са разположени извън СССР) е най-вече смятано за директен отговор на Хрушчов за турските ракети.

32

Хашим Тачи

преди 1 година

Този пич спря сръбските касапи в Югославия. Истински мъж с топки, дай боже повече такива американски президенти.

31

Анонимен

преди 1 година

Айде ходи търси Моника Люински дърт мисир!

30

не говори глупости

преди 1 година

До Kostas Linke Клинтън е доктор по право!Бил е университетски преподавател!

29

баба мара

преди 1 година

и тази демен-ция тръгна да се изказва нали имаше договорка горбачов реигъннато да не се разширява на изток защо не се изпълнява или печалбите на впкса по важни

28

Асан

преди 1 година

Ми ко друго тогаз е причината :)))

27

Анонимен

преди 1 година

"Това става ясно от думите му..." От думите му едиствено стана ясно че е лъжец и то под клетва в съда. Люински още печели пари продавайки "книги" по случая. А натото направи война на балканите и набута албания вътре като територията с производство *** наркотици и всякакви наемни убийци и терористи. А после с терор и подставени и другите. Има го описано как става и в операция Гладио.

26

пецата

преди 1 година

Путин да изстрелва ракетите, краварите никога няма да ни позволят да заживеем нормален и достоен живот, алъчни тирани на целия свят, запуквай ги със Сатаната от всички страни , и ние ще загинем ама и те живот няма да видят. Тука даже не е на вуте да му е зле, щото на нас никога няма да ни е добре!

25

Анонимен

преди 1 година

САЩ нарушиха споразумението за неразширение на НАТО та изток. Организираха куп преврати и войни. Това е най-сатанинската държава и последно те могат да дават тон за нещо.

24

Kostas Linke

преди 1 година

ТОЗИ БЕДАРРНИК ПОБЕДИ ВЕЛИКИЯ ДЖОРДЖ БУШ-СТАРШИ (БАЩА)...В ЕДНИ НАПЪЛНО ЦИРАДЖИИСКИ И ПОДМЕНЕНИ ИЗБОРИ - НА 8 НОЕМВРИ 1992 ГОДИНА.....СЛЕД КАТО СПРЕТНАХА НА БУШ-СТАРШИ...--- ОНАЗИ КЛОУНАДА И ОНОВА ШОУ В ЛОС АНДЖЕЛИС В КРАЯ НА АПРИЛ 1992 ГОДИНА. КОГАТО АФРОАМЕР. (ЧЕРНИТЕ) СКОЧИХА НА БУНТОВЕ И ЗАПАЛИХА НАД 300 МАГАЗИНА И ПОСТРОЙКИ В 1/3 ОТ ЦЕЛИЯ ГРАД ЛОС АНДЖЕЛИС !!!

23

Kostas Linke

преди 1 година

И до днес НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ТАКА ТОЗИ СРЕДНИСТ И ПЪЛЕН БЕЗДАРЕН ОБЛАСТЕН ЩАТСКИ ШЕФ НА АРКАНЗАС---СТАНА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ?!....И ПОБЕДИ НЕ КОЙ ДА Е --А 10 ГОДИНИ ШЕФА НА ЦРУ, ПОСЛЕ 8 ГОДИНИ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ !! НА НЕ КОЙ ДА Е ,А НА РЕЙГЪН, + ВЕТЕРАН ОТ КОРЕЯ И ВИЕТНАМ, ЛЕТЕЦ НА Ф-4 ФАНТОМ + И СТАНАЛ ПРЕЗИДЕНТА, НАТУПАЛ ПЪРВО ПАНАМА И НОРИЕГА В МАРТ 1989 ГОДИНА, ПОСЛЕ И СМАЗАЛ В УНИКАЛНИ ДВЕ ОПЕРАЦИИ--ВЪЗДУШНА ОТ 17 ДО 31 ЯНУАРИ 1991 Г. И СУХОПЪТНА ОТ 2 ФЕВР. ДО 16 МАРТ 91 ГОДИНА--СТРАШНИЯ САДДАМ

22

Анонимен

преди 1 година

Кога ще воюваме срвщу англосаксонски агресор, защо отлагаме забавлението, няма да се бием с братята от Балканите треа да обявим кой е реалния враг, съюзника на Турция през руската освободителна специална операция на нашата територия 78 ***, тези гущери трябва да има дадем няква съпротива иначе ваксини и гавра ьбеднотия до дупка

21

До 12

преди 1 година

Нещо си в грешка. Нато пълзи на Изток, поради страха на бившите съветски републики и държавите от вършавския договор. Украйна е нагледен пример какво може да се очаква. Влизайки в НАТО търсят сигурност срещу Русия!