60

Анонимен

преди 1 година

Той и Иван Грозни предвиждал , че България някого ще влезе в НАТО, затова нападнал и изклал брат'чедите от Волжска България. С цел превенция, иначе много ги обичал и искал да си играят заедно.

59

БУРГАС

преди 1 година

Милиардерите искат да живеят в свят без държави, религии и хора, от които нямат полза...... Светът на корпорациите.....

58

ВАРНА

преди 1 година

ХОРАТА ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В МИР И СВЯТ БЕЗ ГРАНИЦИ --ОСТАНАЛОТО Е БОЛНИ МОЗЪЦИ И ПСИХОЗА......

57

Анонимен

преди 1 година

Няма по-голям лъжец и пoдлец от бункерния пcиxoпат в Кремъл.

56

Анонимен

преди 1 година

Поредната дебела лъжа от Клинтън, че говорил с Елцин за разширението на НАТО и Елцин не бил против! Обслужва нуждите на сегашната власт в САЩ, вероятно и не безкористно, като го знам какъв гепач е. Това хубаво, лъже гръмко, обаче нито един жив от присъстващите там не потвърждава лъжата му. Пък и "никога нямали за цел да заплашват Русия"? Пак лъжа. Вчера от ръководството на НАТО заявиха, че днешните събития и експанзията на изток, са ги планирали още през 1989 г.

55

Да

преди 1 година

Причината е, че вие краварите се месите на други континенти, където нямате абсолютно никаква работа. Вас трябва да ви озапти някой най-накрая! Все тая дали Путин или Цзинпин

54

Бай Дрън

преди 1 година

Оффф ... и тоя отде се появи. Народите в Изт. Европа трябвало да живеят свободно. Я пак, я пак, Моника май ти е изпила акъла. Русия не ни потиска сега, за сметка на това Европа, САЩ и Канада хем ни потискат, хем ни изсмукаха човешкия и научен потенциал. От това по-голямо потискане или д а го кажем в прав текст-робство, накъде?

53

Хитър Петър

преди 1 година

До 63 да присъедини САЩ към военния пакт на Русия? Хахаххаха ти ме разсмя! Това е същото като да да присъединим Мерцедес към газка! Обикновено слабия изостанали и безпомощния се присъединява към силния и напредналия за да има смисъл! Не вярвам да ти се иска сега да зарежеш всичко ново и да се върнеш в 19ти век където е цялата руска ***!

52

Анонимен

преди 1 година

Клинтън като е такъв голям миротворец и филантроп що не присъедини Америка към Руския отбранителен пакт, а иска от Русия да подгъва коляно на нато? Как пък все те прави и все Русия им крива? Все те спасяват света на гърба на някой друг. Айде, къш двуличник и не де обаждай от коневръза.

51

Анонимен

преди 1 година

До ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ Обаче относно НАТО доказаният лъжец е Путин. 1989 споразумението въобще не забранява разширяването на НАТО, 1994 в Будапещкия меморандум русия гарантира териториалната цялост на Украйна, 2002 Путин е първа дружка на НАТО и няма нищо против членството на Украйна в НАТО. 2014 Путин лъже по телевизията, че зелените човечета не са руски военни. 2015 Путин признава по телевизията, че зелените човечета са били руски военни.

50

ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ

преди 1 година

ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ БЕШЕ, И ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ СИ ОСТАНА ....ВИЖТЕ КАК ЛЪЖЕ ПУБЛИЧНО ЗА ВРЪЗКАТА СИ С МОНИКА ЛЮИНСКИ: https://youtube/watch?v=luLpdr4n8m4

49

Реалист

преди 1 година

"че САЩ и НАТО никога не са имали за цел да заплашват Русия" -- сериозно?

48

R.A.T.M

преди 1 година

Причината са Щатите, те украинците от години си участват в Натовски учения. На Буш младши, Клинтън, Обама на когото имаха наглостта да му дадат и нобелова награда за мир лежат на съвестта им няколко милиона жертви, деца, жени, мъже. Байдън сега бута и в Азия да ги бие по трупове. Ако почнат китайците да правят учения в Мексико с Иран и Русия, какво ще каже Клинтън, ще им ръкопляска ли ?

47

Toни

преди 1 година

До АнонименДмитрий Гудков попита риторично в Туитиър: "Кой е Путин ли? Един дребен политически деятел от времето на Алла Пугачова".За мен е един жалък шизофреник с носталгии,който вкара цяла една нация в черна дупка.,,ИМПЕРАТОР,, БЕЗ ИМПЕРИЯ-нещо като гооолям мъж ама евнух.

46

Истината

преди 1 година

Ванга беше предсказала точната година на земетресението в Стражица, но не беше споменала името, а само, че ще е град с женско име.

45

Анонимен

преди 1 година

Какво да крие Путин? Той не веднъж е заявявавал, че разпадът на СССР е голяма трагедия. А не е ли?

44

О не

преди 1 година

Трудове на проф. Грънчарски са едно, нейните думи друго.

43

Анонимен

преди 1 година

На Путин са му били дадени гаранции, че Украйна няма да стане член на НАТО в близките 30 години, и въпреки това, Путин нападне Украйна, какво ви говори това?

42

До 51

преди 1 година

Напротив, баба Ванга каза Росиа Ке Падне Лето 2022. Моле четете трудовете на проф. Грънчарски преди да коментирате.

41

Гурбет

преди 1 година

Някой спомня ли си старите репортажи с Ванга, които никога вече няма да ги пуснат. Тя беше няколко пъти спасила живота на Живков, като му предрече атентатите. Тя казваше, да се държим за Русия.