14

Анонимен

преди 1 година

Да бе да. А ние се вързахме. Я честно си признайте - кой е успял да намери личен лекар в извънработно време на мобилния? Всички си имат договори към частни медицински центрове и не вдигат телефона.

13

Неразбрал

преди 1 година

Шмекери,мошенници и комбинатори измислящи си разни схеми за ограбване на нашите пари от здравната каца но без да вършат нищо!

12

Анонимен

преди 1 година

До Е, здравепазване сеа - Да и на 40, приличаш на дядо ми на 74 и може и да не о надживееш.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 - От профилактичния няма хубави паричи, затова! Иначе има хора, на запад, са на проифлактични прегледин а всеки 90 до 180 дни. Един път го казах на личния си в Бъглария, той взе да м казва, че имам психически отклонения, че не съм жив, че не знам си какво. Ама той не ми откри анемията и ранните фази на диабет, нали? Ако чаках на него, щях да разбера след 2 години, с непоправими за здравето си щети. Чуждият лекар ми каза, как да се справя и да съм добре днес.

10

Е, здравепазване сеа

преди 1 година

Я редовно си дизенфиксирам чревата с греяна ракия а дробовете с тютюн. Шмъркам чесън и кромид и нагъвам сланина и бахур да трупам запаси за тежки дни.

9

Анонимен

преди 1 година

Извън определеното работно време си изключвайте телефона. Така никой алчен да краде от лекарския труд няма да успее да ви безпокои!

8

Анонимен

преди 1 година

Не знам каква е тази тенденция, за всеки проблем в здравеопазването да се обвиняват пациентите или финансирането, но НИКОГА самите медици и тяхната администрация. Все едно са архангели някакви, безгрешни и неопетнени. Ама ако отидеш на профилактичен получаваш едно "защо ме тормозиш, здрав си" ако пък дойдеш болен е "защо не дойде по-рано". Айде стига, се занимават с бумащина хората умират по стълби и пейки. Ако пък предпишат нещо излиза, че диагнозите им са грешни. За това умираме преди другите.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 - Това па къде го видя? Д-р Спасов просто го е страх, че не може да обира парички за всеки преглед, сещаш ли се? Ако стане практика, направленията да се издават онлайн, до там. Ако имаш проблеми с бъбреците, история на проблеми с бъбреците, еквиваленнти симптоми, ужасна болка и прочие, да кажеш, че ти трбва направление, а лекаря да каже, ела след 4 дена ... докато се гърчиш, вмесот просот да те изпрати директно, без преглед, си е чиста пробра и3родщина.

6

баба мара

преди 1 година

всичко е за потребителската такса от 3 лв да не изпуснат парите много им зор захората защо трябва да се връщаме от село или вилата до софия на всеки 3 месеца даудължаваме рецептата някои взе пари за тази измишлъо-тина без да мисли заболните

5

Анонимен

преди 1 година

И да висят пред кабинета с часове за удължаване на рецепта!

4

От 1

преди 1 година

Айде - поредният неудобряващ ceлян! Много от рано почнахте днеска!

3

Анонимен

преди 1 година

Българинът си мисли, че джипито трябва да му е под ръка винаги по всяко време на денонощието. Ами съобразявайте се, има спешна помощ там се звъни нощем.

2

Анонимен

преди 1 година

"Неговото мнение е, че куриозът в началото на учебната година е, че всички деца до 18 години подлежат с определена периодика на профилактични прегледи" - Прди имаше училищни лекари, чиято цел беше, да правят прегледи на всички деца. Всяко училище с над стотина деца, имаше такива. Останалите разчитаха на личните и си работеше добре. А сега?

1

Анонимен

преди 1 година

Да, най-често звъня на лекаря си, да му кажа, че имам нужда от нещо или удължаване на рецепта, той ми казва ОК, натиска едно копче и така ... без да си търсим час за тази, другата или по-другата седмица. Това е в някой чужди страни. Само казвам.