34

анонимен

преди 1 година

Абсолютно вярно казано

33

Анонимен

преди 1 година

Българинът е интелигентен и е добре разбрал всичко! Нека не го подценяват!

32

Albi

преди 1 година

До аз. Какви консултации че там големия ред. Всички се струпват по едно и също време, 10 човека. С час ли са не знам. Идва моя ред казват името на детето, аз тръгвам към вратата 1 крачка остава, един див селянин се пъха, преди да разбера какво става? Това голяма култура а, а ония вътре викат-ами ние друг извикахме но нищо. Е то там редовно е така. Трябва с бой да стигнеш до преглед. И какво да направя-побоища, скандали ли?

31

аз

преди 1 година

Крайно време е да се върнат "детските консултации" и то по райони. Така няма да има "грозни сцени" кой е с предимство - бебетата или възрастните и дали на бебето са обърнали необходимото внимание. Същото се отнася и за джипитата за възрастни. Не е нормално да има струпване при едно джипи, защото няма ограничение колко пациента максимум трябва да има и да чакаш месец и повече за да те прегледа и да получиш направление, когато се касае за заболяване, нетърпящо отлагане.

30

Аха аха

преди 1 година

И лекарите криво разбират медицината - ТОВА НЕ Е МАНДРА, НЕ Е ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И НЕ Е СЪБИРАНЕ НА ТАКСИ. ЦЕЛТА Е ДА ЛЕКУВАТЕ!!!

29

анонимен

преди 1 година

за 3-те лв май плачкаме, а ? Като ме гледа личния лекар от метър разстояние без да ме пипне какво точно преглежда ?

28

Реалист

преди 1 година

Естествено, че няма да иска да стъпи в лекарски кабинет, след като гледате на него като на подвижна касичка! Лекарите станаха търговци, е няма как да стане по този начин! Медицината не е търговия, хубаво си го набийте у главата!

27

българина

преди 1 година

е особен вид животно , по принцип трудно разбира , особено ако страда от синдрома на червенотиквеника

26

Анонимен

преди 1 година

Напротив, разбираме всичко правилно, при това съвършено интуитивно.

25

Albi

преди 1 година

Е не е нормално всеки път истерии, крясъци и дискриминация, оная да не иска да преглежда бебе, и да го претупва всеки път, защото било родено в чужбина(иначе е с българско гражданство и е здр.осигурено)Каква е вече тая лакомия? Като не си платил тука за раждане и край, нямаш право на нищо. Да не е чумаво това дете? Че то по техните думи, всеки може да го прережда, а това не било проблем, защото в чужбина щяло да чака 5м за преглед. Гнус ме е вече от тези.

24

Albi

преди 1 година

Че те кога са били във възможност. Това уж безплатно здравеопазване с направления е само за определени групи. Нормален работещ и уважаващ себе си човек не бива да си причинява това унижение. Ако е хронично болен няма избор. То такива селяндурски и помиярски изпълнения пред тези кабинети. Пререждане, буйстване, псувни и това пред бебе. Простакелата лична и тя ***, е много ясно от бебе какво ще вземе, нали е освободено от такса. Да ходиш да просиш направления.

23

Анонимен

преди 1 година

Фалшиво лечение защото неосигурени в чингапук дава някой лев на доктора и оня го праща да се излежава в болницата на твое име

22

Шаман

преди 1 година

Аз лекувам всичко с вълшебната си кожена тояжка.

21

До 19

преди 1 година

Фалшиво лечение?!??? НА ЛЕКАРИТЕ НЕ СЕ ПЛАЩА ЗА ЛЕЧЕНИЕ, ПЛАЩАШ ПОТРИБИТЕЛСКА ТАКСА САМО АКО ОТИДЕШ ЛИЧНО В КАБИНЕТА. ЛЕКАРИТЕ ПОЛУЧАВАТ ЕЖЕМЕСЕЧНА РЕДОВНА ТАКСА ОТ ВСИЧКИ ЗАПИСАНИ ПРИ НЕГО ПАЦИЕНТИ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ОТИШЛИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ ИРИ ПЪК НЕ!

20

Анонимен

преди 1 година

Демократите унищожиха доброто здравеопазване, което имахме преди 1989 година.

19

Анонимен

преди 1 година

В събота ходих в козеферма и с козите на паша за 1 час /платено мероприятие/. На едното ухо на козата е ушната й марка, а на другото ухо виси чипа. Само с едно сканиране й излиза електронното досие - колко литра дава средно на ден, колко козлета е родила, има ли здравословни проблеми и какви... Ей това се опитват да направят и с вас. Но вместо ушна марка ще ви правят квантова татуировка. А чипа е подкожно или дори чрез вдишване /т.нар. смарт дъст/. И която коза не дава достатъчно мляко- кланица

18

Д-р Ох Боли

преди 1 година

Вие имате ли си на представа на ваше име колко фалшиви лечения имате и колко неплащали осигуровки чингапуци ги лекуват или ги водят че са лекувани!Ако имаш електронно досие няма как докторята да въртят далавери!

17

Анонимен

преди 1 година

Е, щом искате джипито ви да ви да ви дежури пред вратата, няма да се оправиме.

16

От 11

преди 1 година

Много се кефя, когаот някой бие минсчета и ясно ми желае влоено здраве и прочие! Какви хора сте бе? Телефонно поколение ... ейййй.

15

Анонимен

преди 1 година

"Издаването на направлението става само след преглед в лекарския кабинет, след подпис от амбулаторния лист и след необходимите изследвания." - Ако чаках на тая схема, синът ми щеше умре на 8 годиники Вемсто това намерих лекар, който веднага го прегледа, изобщо не чак аза изледвания и прескочихме цалта процедура, която го спасихме на едва часове ... Ама сеганата ситема ... ако отидеш с огнестрлна рана в корема, ще ти кажат да чакаш ...