23

Кьорфишеци

преди 1 година

Може да е готов интерконекторът, но газ не е купен. Обявени са търгове само. Когато купят газ на изгодна цена, тогава да говори. Инфлацията у нас се дължи най-вече на цената на газа. При ескалация на войната в Украйна, газът ще поскъпва.

22

Rrr

преди 1 година

Очаквай, очаквай.... д. е. б. ил. Не дождетесь, цены на газ для вас только вверх

21

Оня

преди 1 година

Рашастанците не харесват новини за поевтиняване на газа . Те си знаят , че без Блатная не можем :) . А на пролет когато ще бъдем и по-силни , и по -независими от пPocиа , очаквам рязане на вени , и скокове от високо :)

20

Бай Ментор

преди 1 година

Тоя лъже като баце си Бойко!

19

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 1 година

До изборите в САЩ ще направят и невъзможното и ще ги натиснат, но после ще се прояви ефектът на пружината.

18

Никола Стефанов

преди 1 година

Има да си чакаш! Докато чичо Вова не пусне кранчетата, цените само ще растат.

17

Ученика

преди 1 година

Ако изборите променяха нещо щяха да ги забранят...

16

Страх от студ!

преди 1 година

До Щирлиц - зимата ще е голям студ, точно за това съм си купил за 20лв духалка. Ще се отоплявам на ток. Никога на парно! НИКОГА!

15

Щирлиц

преди 1 година

Евро.ейци ненагледни,иде зима!Опичайте си акъла.

14

И аз очаквам...

преди 1 година

...драстичен спад на цените на горивата, само че след има нъама 20ина години и то ако е рекъл Бог. На неразбралите - горивата са вносна луксозна стока, която струва маса пари. Досега руснаците ни я даваха евтино, сега обаче са притиснати и те и дори чрез прекупвачи цената с атлантическата ще се изравнят. Та няма да има значение от кого купуваш, ще има зверски картел на цените, дали горивата ще са атлантически, руски или от Марс, цената ще е еднаква и много ама много висока, алтернатива .... няма

13

Анонимен

преди 1 година

Аз съм против санкциите спещу Русия както и повечето българи.Този трябва да бъде уволнен незабавно!!!

12

Анонимен

преди 1 година

A Kиpo Лoca kpagнe oт внoca...

11

Анонимен

преди 1 година

Минестере бе те падат на световните борсите заради спад на потреблението им ние също го виждаме, кажи кога ще тръгнат пак да поскъпват та да знаем.

10

Самарканд

преди 1 година

Изумих се, когато лидерът на Русия каза, "цена газ се увеличи, защото прословутата "Диверсификация-многоотрасловост", ни задължаваше чуждите обеми в тръбите да са на пазарни цени, около 30% от обема на чужд газ в руски тръби. Разбирате ли за какво става въпрос? И като включим още 30% посредници, ето го резултатът. Както ни задължиха да купуваме скъп ток от ВЕИ-та, независимо че Козлодуй е най-евтиният, който обаче ЕС ни задължава да изнасяме. Това е нечовешко, и геноцид срещу народи и икономики.

9

Евро американ мафиоз

преди 1 година

Пипалата на охтопода достига до все повече правителства в ЕС. Каквото им се нареди от Брюксел -това е. А Брюксел чака заповедите на хамериканците. Навързана мафия .

8

Продължавайте

преди 1 година

С евро и Атлантически океан ценности. Докато не удавите народът поголовно. Просто нямам думи. Дългосрочен договор за газ, къв ви е проблемът? То бива 30 г. колониално подчинение, но народа да загива от студ и болести, а икономиката от непоносими цени. Това не е нормално, не е.

7

Дежа ву

преди 1 година

Виждате ли го тоя неадекватния на снимката? Костя ще е същия 100%, ще обърне палачинката срещу Русия само да се докопа до власт и ще почне да бълнува за Европа. Ама то кво да се обяснява това на тази "патреотична" част от обществото, дето винаги настъпва една и съща мотика години наред.

6

Ощакващ

преди 1 година

А аз очаквам ацките санкции към Русия да задйестват, Путин ще бъде свален и руснаците отново ще ни продават евтини енергии и ресурси за икономиката на ЕС която е най-мощмата икономика в света за да се развиваме и да потребляваме и да живеем самодоволно в материално богатство и удобства, да си угаждаме и да си доставяме удоволствия, животът да ни минава леко и приятно да си купуваме хай-тek гаджети и да пътуваме на романтични екскурзии на френската Ривиера и на екзотични острови в 5* хотели.

5

парапетчик

преди 1 година

само лена може да даде точната информация :) абе къде е лена ?

4

Toва кога?

преди 1 година

Преди или след изборите? Или според зависи кой ще спечели?!