33

и те така

преди 1 година

това е лъжа ! гледайте сериала СКАНДАЛ , там нагледно се показва как се манипулират( не помня в кой сезон ) . не е нужен интернет .

32

до 24

преди 1 година

Що не се обърнеш към бсп и пп дб с тея съчинения. Те ще раздухат рабптата до Байдън даже, ако има и 0,1 % нещо верно, а ми пишеш тук от 1 година? Какво да направим ние? Увисваш лошо като ***.

31

перко

преди 1 година

Блаженни вярващите!!! !

30

анонимен

преди 1 година

СТИГА ВЕЧЕ С МАНТРАТА БОЙКО БОРИСОВ! ИСТИНАТА Е, ЧЕ РУМЕН РАДЕВ НАПРАВИ ПРЕВРАТ И НАНЕСЕ ТОЛКОВА ЩЕТИ НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА, ЧРЕЗ МАШИННИЯ ВОТ, ЧРЕЗ ИНСТАЛИРАНИТЕ ОТ НЕГО НЕГРАМОТНИ, НО АЛЧНИ ХАРВАРДЦИ, ПРЕДИЗВИКАЛИ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ИНФЛАЦИЯ И ХАОС, КАКВИТО "КРАДЛИВИЯТ" БОРИСОВ, ДОРИ НЕ СИ Е ПОМИСЛЯЛ, ДА НАПРАВИ!

29

Зоро

преди 1 година

Като е така, защо никоя страна не си позволява да въведе машинно гласуване и която е пробвала се е отказала? А забравих Мадурландия. Само там има демокрация. Трябва да се спре с това машинно гласуване. Резултата го видяхме с киро фантаста и шайката. Аз ще гласувам с хартиена бюлетина. Колкото повече хора гыасуват с хартиената, толкова по бързо ще спрем с тези фалшиви избори, заради които задълбахме яко последните година и половина.

28

Михов

преди 1 година

Изборите вече са предрешени - каквито резултати иска Радев такива и ще са - цялата изборна врява е само про-форма - мижи да те лажем !!!

27

Анонимен

преди 1 година

Машините ще бъдат манипулирани. Останалото са лъжи за наивници.

26

Муахаха

преди 1 година

и дете може да ги хакне като гледа видеото от сбирката на Хакерите в Лас Вегас и просто повтаря, това което те правят!

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 Блаженни са вярващите!

24

Анонимен

преди 1 година

Вярно ли е че сикаджията арестант генерал кофпомпиер суджуков, щял да се завръща на бяла kpaнта, при това трикрака?

23

Анонимен

преди 1 година

безкрайно сте тьпи ако вервате че нещо върху което нямате контрол не се манипулира

22

Анонимен

преди 1 година

Нямало е как, но сигурно вече има. Родната почва е много благодатна.

21

АнонимеН

преди 1 година

ПРОКЛЕТА ДА Е НАВЕКИ ЛЪЖКИНЯТА РОСИЦА МАТЕВА ГОВОРИТЕЛ НА ЦИК! КАК ТОЧНО СЕ КОНТРОЛИРА ВОТ КОГАТО МАШИНАТА ПОДАВА ФАЛШИВА ИНФОРМАЦИЯ! САМИТЕ МАШИНИ ПОВЕЧЕТО СА С КАЧЕНА ПРОГРАМА ДА ЛЪЖАТ НА ВОТА КАТО ОБЯВЯВАТ ЕДНО ВЪВ РАЗПИСКАТА А ТЕ СИ ГО СМЯТАТ СЪВСЕМ ЗА ДРУГА ПАРТИЯ НА ДВА ГЛАСА ЗА ЕДНА ПАРТИЯ КРАДАТ 1 БРОЙ!

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 - Не веее булгуристане загубен! Казват ти, че дори и да се намери възможност,можеш да влияеш само на една машина едновременно, а не да хакнеш някаква централна система и да правиш кавкото си искаш целия вот ...

19

Анонимен

преди 1 година

ако се направи опит за въздействие върху една машина, то то ще е само върху нея-официален отговор,че машините се манипулират! БРАВО! А ще броим ли отрязъците този път??? Е,може би отново няма да има нужда!?

18

анонимен

преди 1 година

Мижи кьорчо, да те лажем! Докато има машинен вот, вече няма да гласувам! Образована съм и достатъчно грамотна, лесно се гласува с машините, но никой не знае как се отчитат резултатите! Не искам да ми крадат вота, и то БЕЗПЛАТНО!

17

Анонимен

преди 1 година

Машините не можи, само резолтадът можи.

16

Анонимен

преди 1 година

Мутрягата че намери начин, ко не машините чрез кметове и изнудване пак че земе гласове

15

защо се хабите така?

преди 1 година

Блажени са вярващите.

14

Анонимен

преди 1 година

ей ся кат възникне неочакван 'ремонт' в последните дни и голям брой машини бъдат пратени някъде си да пренощуват за настройка на софтуера, както стана последния път по поръчка на червения чорап за да спечели ПП, ще видите БСП със 100% вот