12

Подарък от БОГ и др

преди 1 година

Огънят пречиства само обикновените хора, а "други" хора няма как да бъдат пречистени !А междудругото България трябва да се оправи преди първата половина на 21 век ! Ако България няма да бъде оправена , тогава на виновните хора, всъщност няма да им бъде простено на оня свят ! Нещо такова са казали пророци !

11

Виден Путинист

преди 1 година

Чудя му се на Путин, два Сармата за Киев и Лвов, няма ли да излезнат по-евтино от всичката военна техника и войници с месеци в Украйна? Ако няма военни съветници и финансисти, мога да го светна :D Мноу взе да съ бави и ми доскучава цялата работа.

10

ДО № 8

преди 1 година

НИЕ СМЕ ПРЕДИ ВСИЧКО БЪЛГАРОФИЛИ РУСНАКО. ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ ХАРИЗА НИШКО И ПИРОТСКО НА СЪРБИЯ, ЗНАЯТ БЪЛГАРИТЕ КОЙ ХАРИЗА СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА РУМЪНЦИТЕ, ЗНАЯТ БЪЛГАРИТЕ КОЙ ПОДТИКНА РУМЪНИЯ ДА НИ НАПАДНЕ ПО ВРЕМЕ НА МЕЖДУ-СЪЮЗНИЧЕСКАТА ВОЙНА. ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ НЕ НАКАРА НА НАСИЛА ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ЕДНА ТРЕТА ОТ БЪЛГАРИТЕ СЛЕД 2-ТА СВЕТОВНА ВОЙНА!

9

Анонимен

преди 1 година

Пapтизaни, дpyr nът! Taтapckи ekcтpeмиcти, наемници нa ЦРУ...

8

БАБА МЕЦА ОЩИПАТА ОТ

преди 1 година

БАБА МЕЦА БЕ ОЩИПАНА ПО .... ОТ БУДА. : ))). ШАНХАЙСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО, КОЯТО СЕ ПРОВЕЖДА В САМАРКАНД, УЗБЕКИСТАН. ТАМ ИНДИЙСКИЯТ ПРЕМИЕР НАРЕНДРА МОДИ ЗАЯВИ ДНЕС ПРЕД ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН, ЧЕ СЕГА НЕ Е ВРЕМЕ ЗА ВОЙНА!!! ДИРЕКТНО ГО НАПАДНА И ПУБЛИЧНО УНИЖИ ПРЕЗ ВСИЧКИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ РУСИЯ ПРОДАВА НА ИНДИЯ ГАЗ И НЕФТ С 40% ОТСТЪПКА.

7

Анонимен

преди 1 година

Гледам, че разни брюкселски и фашингтонски гeйчета непоръбени са много смели на дивана зад клавиатурата, ама ако видят жив патриот - славянин и русофил, ще напълнят гащите и ще избягат с 300 км/час. Много пъти сме ви виждали, освен да квичите и да снимате с телефоните друго не можете в истинския свят. Има много примери за очилати с дълги коси и шарени дрехи, които се оплакват как са ги ритали и са им разбили бутилка в главата, а на тях им потекло кръв и си изплюли зъбите! Потърсете в нета!

6

Анонимен

преди 1 година

Да, генералният директор на агенция "Россия сегодня" е Дмитрий Кисельов. Да, той притежава вила в Коктебел, Крим, но не е путинист. По-скоро бих го нарекъл петоколонник-власовец.

5

Начетен

преди 1 година

А химикалки и детски играчки с експлозив за децата на Донбас кога? Всички знаем американските методи за налагане демокрация. Укрите добре се учат.

4

Анонимен

преди 1 година

Само така!

3

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами започна се, ще дойде редът и на тукашните путинисти ... няма да забравим и няма да простим на военнопрестъпниците, и на техните слуги, зомбита и под.ло.ги ... !!!

2

Анонимен

преди 1 година

Слава гайроям!

1

Тъй,де!

преди 1 година

Огнена любов, изпепеляваща!