Снимка: БГНЕС

В Крим партизани подпалиха автомобили в непосредствена близост до къщата на пропагандиста на Путин Дмитрий Кисельов, съобщи в Телеграм канала си избягалия в Украйна опонент на руския президент - Илия Пономарьов.

Според канала "Caution News" около 2 часа сутринта на улица "Айвазовски" в Коктебел са изгорели две коли.

"На място полицията установи, че зад това стои подпалвач, който специално е дошъл на адреса, на който се намира вилата на генералния директор на агенция "Россия сегодня", Дмитрий Кисельов - допълва в канала си Пономарьов. - Полицията смята, че колата на журналиста е била атакувана  умишлено. До сутринта тук пристигна ръководството на регионалната полиция, местните сили за сигурност започнаха да търсят партизани."

По предварителни данни изпълнителят на екшъна е дошъл на мястото с медицинска маска. Полицейските служители сега проучват охранителни камери, както и обикалят местни аптеки и магазини, в опит да открият кои са купувачите на продуктите, скрили самоличността на партизаните.

През последните дни зачестиха партизански нападения срещу путинисти. Само вчера в село Шаховская, Московска област, партизаните подпалиха два военкомата - пунктове за набиране на войници."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase