17

Анонимен

преди 1 година

До До Чичо:Че е забранено да се пуши, забранено е. Но масово не се спазва.

16

до 15

преди 1 година

Естествено, че може да е цигара или зарядно. Но може да са още 100 неща! Най-малко може да е това, че нулата и заземяването са свързани. Това компрометира защитата от токов удар и то ако си достатъчно упорит да пипаш фазовия проводник. Да се запали телефон, зарядно или пауърбанк не е нещо невъзможно, въпреки че е рядко. Повечето хора изобщо не спазват елементарни мерки и държат зарядни включени с дни без товар, затискат ги с възглавници, ползват разни ментета и т.н.

15

Albi

преди 1 година

Колко звезди е този хотел? Колко струва една нощувка? Алчните хотелиери, дето държавата ги подпомага ще се оръсят с 10-15 кинта за стая за детектори за дим.В Англия във всяка къща има не е много сложно, аз тук си сложих.Може.би има различни видове не знам. Българска работа, само печалба да събират,а нищо не искат да влагат, че и на държавата чакат, т. е. на нашите данъци да им хрантутим бизнеса, че нали осигурявали работни места.

14

Анонимен

преди 1 година

От зарядно е почти невъзможно освен ако е мрежовия кабел, но тогава трябва да сработи предпазителя на мрежата, но като знам как работят електричарите в България - нулата се свързва със земята назаедно, въобще не се чудя, че нещо не е в ред! Интересно, че прокурорката (абсолютно неграмотни по отношение на техника хора) изключва възмож-ността от техническа неизправност, която статистически е много по висока от дефект на зарядно или цигара (след като пише пушенето забранено)! Пълни глупости пишете!

13

Мдаа

преди 1 година

Цигара или зарядно, няма значение. Има детектори за дим. Там е заровено кучето.

12

Анонимен

преди 1 година

Що пък да не е от батерия на преносимо устройство, понякога се замозапалват, рядко,но то в този интернационален сбюртук. Знае ли човек.

11

До Чичо

преди 1 година

Често пътувам и спя по хотели и съм пушач. В хотелите не се пуши! Излизаш навън пред хотела, пушиш и се прибираш.

10

чичо

преди 1 година

Абе пубери,като ви гледам коментарите ,май никой от вас не е бил в хотел !? Реалният живот няма нищо общо с Гугъл бе мушмороци !!!

9

vili

преди 1 година

същата история като македонския автобус дето изгоря все едно е пълен с ***,но причината била че се е блъснал в мантинелата.

8

Анонимен

преди 1 година

Още една, за съжаление трагична причина, да се преосмисли даването на всякакви разрешителни за хотели, мотели и тем подобно места за настаняване.Колко животи си отиват безхаберието на чиновниците....

7

Анонимен

преди 1 година

Версията по която се работи е че нямат капка представа какво се е случило, но трябва да кажат нещо пред хората.

6

абе

преди 1 година

не трябва ли да има пръскачки по таваните на стаите и коридорите които се включват автоматично при пожар , все пак е хотел ?!

5

Пешо

преди 1 година

Как цигара, нали има датчици за дим във всяка стая! Или собственците не спазват "добрите практики". Дори да е било зарядно, димът ще ги задейства след 2-3 минути.

4

МВР вижте се

преди 1 година

Служители МВР Перник и РУ Бобов дол убиват Българи

3

Анонимен

преди 1 година

В хотелите не се пуши.

2

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам това да е причината. Не вярвам на медиите. Или лъжат, или премълчават.

1

Анонимен

преди 1 година

Явно е от ония цигари,колумбийските.