378

Донки Хот

преди 1 година

Путин към Шойгу:след ударите на украинската армия как са наще войски, всичко върви ли по план... Шойгу към Путин:вървят и как, даже вече не вървят, вече бягат....

377

Анонимен

преди 1 година

Абе къде изчезна 90 километровата военна колона , от първите пет дни на войната?

376

Анонимен

преди 1 година

Голям смях са ти промити краварски клишета ,доста военни анализатори стотици пъти повториха ,Русия нарича това СВО ,като целта е Донбас и 150000 предимно наемници се справят отлично срещу почти милиона армия включваща и хиляди от държави членуващи в НАТО и десетки милиарди помощ ...

375

Сталинград

преди 1 година

Украйна ,ако пожелае вече може да превземе и Волгоград-бивш Сталинград! Не за друго, а си е символично да превземат Сталинград!

374

Анонимен

преди 1 година

Празните пронатовски кратуни само едно и също ,е разбираемо, така си изкарват хляба .....

373

преди 1 година

Това е Великата Отечествена война на Украйна! Няма начин, Украйнската армия вече да не готви грандиозен парад на Победата-на Червения площад, след като влезе в Масква.

372

Анонимен

преди 1 година

Мноооооо проззз и продажен народ из нашите ширини....

371

преди 1 година

Представете си какъв грандиозен парад ще направи украинската армия на Червения площад, след като освободи Москва.

370

Дневални

преди 1 година

Толкова сте жалки рубладжиите че изобщо не забелязахте, че най-ценната ви стока - ЖИВОТИНСКИЯТ СТРАХ изобщо не се харчи!ДГД!!!

369

преди 1 година

Забележете-Украинците стигнаха до границата, ама не я преминават в посока Белгород, а точно в момента могат... Вж картата.

368

Анонимен

преди 1 година

България да си подари самолетите на Украйна. Очевидно срещу това САЩ ще ни предоставят Ф-16-безплатно, и ще имаме 8 купени, плюс 15-подарени. Така се отърваваме от съветската техника, и получаваме най-доброто оръжие. Нашите мигове имат ресурс още 5 години, няма за какво да ги държим.

367

Анонимен

преди 1 година

Е.л.к.а. е цензурирана дума

366

Анонимен

преди 1 година

***, ***.. Чета и си мисля все едно Окраина влязла в Москва хахахаха..

365

Не пут на Фенин

преди 1 година

До Не фен на Путин-- Целта на Путин да влачи нещата до пълен крах на запада и ЕС

364

Анонимен

преди 1 година

Военния бюджет на Русия-90 милиарда евро-даже и това е завишено.Я сега-намерете колко е военния бюджет на Украйна от самифинансиране със собствен Ресурс, плюс даренията от запада. Ще се окаже,че и Украйна разполага със същия военен бюджет. Брой войници-Украйна вече е мобилизирала доста повече, отколкото са агресорите-агресорът е пратил около 200 000 наемника. Тоест-поледата на Украйна е неизбежна, без Русия да обяви мобилизация . Но тогава ще стана тежка кървава история-по -зле и от 2-та светов

363

Не фен на Путин.

преди 1 година

Нито мобилизация му е нужна на Путин,нито пък ядрено оръжие, след като Русия може за дни да изравни Украйна, ако иска, само с конвенционални оръжия. На Русия не и е нужна цяла Украйна, а само най апетитните от геостратегическа и икономическа точка, парчета. А тогава остатъка от Украйна ще е безинтересен и за НАТО и ЕС. Харковски район по принцип не е цел в ите на слециалната операция, затова и бе най малко укрепен. А с мантрата за "ядреното оръжие" внушават: "силен Зеленски" и "уплашена Русия"

362

Боец за мир

преди 1 година

Един проруски терорист и окупатор по-малко.Браво на Украйна и западните и съюзници за това,че ликвидират световната чума в Кремъл!!!!!!

361

Анонимен

преди 1 година

До 410 щото в сащ не се краде. Само за разработка на f117 тоя Теди го свалиха над Сърбия са изразходвани милиарди и произведени няколко бройки. След фиаското в Сърбия самолета се превърна в музеен експонат. Има много примери за усвоени милиарди и насреща нищо.

360

до 410

преди 1 година

Тези 750 милиарда са заради заплатите на войниците. В Русия-все пак по-голявата чат от армията е наборна-без заплати, а наетите наемници получават несравнимо по-ниска заплата от американските наемници. Накратко-бюджетът на армията на САЩ е огромен ,заради плащането на заплати, плюс после-и пожизнени пенсии-след уволнение. В Русиея-наборникът не получава нито заплата, нито пенсия след уволнение, яа отива да работи друго.

359

Да допълня...

преди 1 година

До 406 Безлюдните северни части на Сибир минават към Китай.