458

Щерю

преди 1 година

Отговорът на Русия ще е, Масова мобилизация, ядрен удар и още по-интензивен обстрел. Трепери народе,трепери.И много погребения като на кралицата дето я разкарват по улиците като панайрджийска мечка.Масмедиите нали са за това.Като легнете да спите,и да сънувате кошмари и да треперите от страх,а тия от горе ви,да ви мачкат като кайма.

457

юлиян

преди 1 година

''Писачи'' много.Не в истинския смисъл,коментатори,а просто ''писачи''.Дайте да напишем,да изпълним плана,да оправдаем ''гранта'',а к'во сме написали,''стрината'' му.Хубаво.Само една малка подробност;А что толку.Ползата,Бате,ползата.Ялови са всичките ви напъни.Калабалък и организиран''политкоректен''лай,керван не спират.Руското настъпление тоже.

456

Случаен минувач

преди 1 година

ВицШвейк и Путин станали приятели. Завел го Путин в кабинета си и казал: Гледай тук, тука има три копчета. Ако натисна зеленото - ще бъде унищожена Европа. Ако натисна синьото - ще бъдат унищожени САЩ. Ако натисна червеното - ще бъде унищожен целия свят. Швейк отговорил: Подобно нещо съм виждал и когато живеех на улица "Кралева" в Праха. Хазайката държеше 3 ключа от трите тоалетни на трите етажа. Въпреки това обаче обърка веднъж ключовете и докато уточняваше кой ключ откъде е, се пocpa.

455

Нищо ново

преди 1 година

Пак същата а'вторка, и пак спекулации. Путин се радва на високо доверие сред руското население и в Русия, и в Донбас и Луганск и не случайно. Русия не разрушава, а възстановява инфраструктура, която укронацистите са разрушили. Ремонтират училища и започнаха учебната година. А украинската армия всеки ден целенасочено обстрелва болници, училища, обществени сгради, обекти на електо и водоснабдяването.

454

Американ

преди 1 година

До По-добре ядрен удар : "Човечеството ще се спаси от болшевишките прими.тиви." -- то па украинците да не са нещо друго? Че и тука вече половината народ и партията която подкрепят, залита натам.

453

Анонимен

преди 1 година

половин милиард азиатци ще се поразходят из европа.

452

Анонимен

преди 1 година

Извънземните са блокирали ядрените куфарчета.

451

По-добре ядрен удар

преди 1 година

За предпочитане е ядрен удар от крепостните, за да се намеси Пентагона и примитивна Русия да изчезне от лицето на Земята. Така веднъж завинаги Човечеството ще се спаси от болшевишките прими.тиви.

450

Анонимен

преди 1 година

ядрени удари няма да има.

449

Анонимен

преди 1 година

"Втората" армия в света,се оказа пълен блъф. Целият свят видя колко струват реално,тези които обясняваха как за три часа ще стигнат до Париж 😂.

448

48,000

преди 1 година

русия официално е изплатила компенсации за смърт на 48000 военни заради операцията в Украйна. Това не включва вагнеровците. Вероятно трайните инвалиди са също горе долу толкова. А отделно ротните крият смъртни случаи за да им прибират заплатите. русия изгуби войната ,която започна.

447

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 468: "Тази опорка като приключим с РФ" вие руските *** си я измисляте :) Ако се замислиш логично ако наистина беше така, то Украйна нямаше да получава хомеопатични ракети с обсег 70км :) Танкове ? Още не и дават ! Опорките в жопе далеко си от истината ! ЗАПАДА изобщо не иска разпад на РФ защото после може да е по зле :)

446

Анонимен

преди 1 година

Няма значение какво ще направи Путин, западът постигна своето благодарение на плиткоумните марионетки от Украйна - новата граница между запада и Русия вече е факт.

445

ЬЬЬ

преди 1 година

Най-голямата заплаха за рф е самият путин,неговите генерали,кръга около него и всички рушнаци,които ги подкрепят.Само благодарение на тях разпада на рф е неизбежен.Слава на Украйна!

444

Анонимен

преди 1 година

Путин се изложи жестоко. Не мисля, че някой му вярва вече, за взимането на каквито и да било решения. За мобилизация никой няма да се върже, а ядрен удар - все пак той сам нищо не може да направи и е прекалено рисковано. Ще продължи с мижавите ракетни удари и ще разчита на натиска с ресурсите върху Европа. Но и това е до време. В Русия има прекалено много заинтересувани търговията да продължи.

443

MOLI

преди 1 година

МАСОВА МОБИЛИЗАЦИЯ И ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА,А ЗА ЯДРЕНИЯ УДАР,ЯВНО ИМА ДОСТА НЕНОРМАЛНИЦИ ПО ТАЗИ ЗЕМЯ!!!!!А,ТЕ КАК СИ ПРЕДСТАВЯТ ТОВА,ТЕ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ ЛИ????

442

111

преди 1 година

Мен пък ме дразни дискриминацията спрямо бежанците, за едни хотели, за други фургонни дупки, къде отидоха Свободата, Равенството, Братството?Тези, които идват със скъпи коли да ги продават и да живеят на собствена сметка, нима Германия е по-глупава в това отношение? Голяма е несправедливостта, която се налага на Обществото от политическата класа. Понеже в тяхната класа, на политиците, става това, което те решават, а народа е безгласна букви в управлението, едно нищо.

441

Morski

преди 1 година

До -501- Само да добавя и още факти!През 70-те години СССР е поканена от НРБ да дупчи шелфа ни за газ и петрол с договор за 3 години.Договорът включва документите после да бъдат предадени на НРБ.Само след няколко месеца руснаците си вдигат съоръженията и забегват,КАТО НЕ ПРЕДОСТАВЯТ НИЩО ОТ ДОГОВОРЕНАТА ДОКУМЕНТАЦИЯ! ЗАЩО ЛИ?Не може на север в Румъния да има и газ ,и петрол , на юг също Турция откри доста ,а ние по средата да сме празна дупка!НИКОГА РУСИЯ НЕ Е ИСКАЛА НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ!

440

Morski

преди 1 година

Отговорът на въпроса:1.Масова мобилизация- "насила хубост нер става"- те за пари не отиват,а камо ли насила .единственото,което може да последва от това е,че след раздаване на оръжие ще се случи по-бързо гражданска война(от формированието Рф само Санкт Петербург и Москва печелят)! 2. Ядрен удар- това само ще съкрати периода на агония на РФ до няколко часа! 3.Още по-интензивен обстрел- чиповете свършиха ,а Китай вече не дава нови."Високоточните "оръжия попривършиха!ИЗХОДЪТ Е САМО ЕДИН-КРАЙ НА РФ

439

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера защо след като Запада спечелил всички войни на всички фронтове богат е има пари и тоалетни чинии а същевременно потънал в злоба и омраза. От Урсула да сте чули поне една добра дума пък на, една едничка а уж имала деца. Само викове и крясъци.