24

перко

преди 1 година

ЕК нищо не потвърждава! Едиственното което се потвърждава е: Спасявайте се сами, околкото можете!

23

От Вселената

преди 1 година

Истинската Българска Конституция е Търновската Конституция. След 1944г Дойде СССР премахнахнаха Българската Конституция и вложиха Комунистическата Конституция. Избиха Българската интелигенция в Концлагерите. Иззеха Земите на Българите и създадоха ТКЗС, натикаха селяните да работят в не своята земя и в някакви ужким заводи с Пушечни комини да опушват Прекрасната ни Чиста и Свята Родина! Търновска Конституция - Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов!

22

за винаги

преди 1 година

Предложенията са до грабване на власта после забравете.

21

Анонимен

преди 1 година

Браво бе, Нинова, намери с кого да се хвалиш! Начело на ЕК е проамериканско настроената германка Урсула Лайен,която написа 6 пакета санкции срещу Русия.Те удариха не само по нея, но и узакониха кражбата на 320 млрд.$ авоари на Русия в европейски и щатски банки за разплащане с ЕС и САЩ.В отговор Путин намали,а сега почти спря износа на природен газ и на петрол. Урсула написа,а ЕП прие 7-и пакет санкции; У.Л. демонстрира къпане за 7 минути. Борел пишеше пасквили с/у Русия.Ти с тези ли се хвалиш?

20

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е, че при вас си остава лозунг. После казвате - ами коалиционния партньор ПП не са съгласни. Чиста работа. Кой внесе предложение за мораториум на цените на тока? Не бяха БСП май, а?

19

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази атака на сайта в поза на БСП?! Отварям на нова публикация и от всяка страница ми се хили селянката от Крушовица. Аман бе, сигурно Киро Петков е дал голяма сума на леля Корни да прави агитация! А медиите, в това число поставям и сайтовете, при добро заплащане правят от дяволите ангели! И гледаш как партия захвърлила преди 2 години череното знаме в калта, участвувала в коалиция,която не криеше симпатиите си към Украйна и Урсулата, сега се пише лява, ама знамето си остава в калта.

18

Ангелов

преди 1 година

Тая другата лъже повече от Киро от 5 и краде повече от кокорчо с другарите щеше да усигори много и евтини дърва за огрев и какво стана нема дърва а там кадето има са в пъти по скъпи щото другар ката не е била в управлението 12 години а паричките от техноимпекс намаляват трябва касичката да се допълни от дръвцата и уръжие то което не продава на Украйна

17

Анонимен

преди 1 година

Гласувам само за политици, които не намекват, че ЕК има някакъв авторитет. Там са една шайка платени продажници с нищо различаващи се от нашата.

16

Lina

преди 1 година

По - леко , другарко. Всички ви видяхме " работата". Може и да твърдите, че сте я спасили тая страна; но това е същото с твърдението, че не продаваш оръжие , а подписа ти отдолу. Сметката ще си я платите. Тези приказки минават само пред дементен електорат, ама не ви остана май. божанков трябва да активира платения вот във търновско, че отивате към 9% , дори след дпс.От многото ви " добра политика "

15

ШОП

преди 1 година

Нема по-противна мутра от на тая.

14

от бузлуджа

преди 1 година

да бе нинова ЕК първо вас бсп пита какво да прави :) и между другото , кой ти каза че ше участвате в управлението ? и я кажи кво стана с цената на хляба дето толко се хвалиш че била паднала , щото се покачва ?

13

Човек с чувства

преди 1 година

Оправете ми живота , драги хора, ще бъдете позитивно впечатлени!

12

Съвет

преди 1 година

Не се обаждай,другарке! Стой си кротко в левия ъгъл и хрупай сухи листа - есен е ! Никой не се интересува какво мислят в БСП ! Има ли още такава партийка ?

11

Реална жертва

преди 1 година

Европейската Комисия неможе да помогне на нито един човек (гражданин на ЕС) изпаднал в беда, само на бежанци от Африка и Украинци ! Жертва на терор Мирослав Германов

10

Анонимен

преди 1 година

Всички кумоняги от БСП против таван на газа иначи корнела иска таван на цените в България, но не и в ЕС

9

ддт

преди 1 година

Като чета изказванията на нинова започвам да си мисля, че тази лъжкиня иска да обяви, че тя е" Пътя, живота и истината..." НиЩова, като си толкова социална защо не върнеш сина си от САЩ за да работи и живее в България, и за благото на българите, ами го оставяш за се мъчи при гадните капиталисти??? Де, гиди крадлива лъжкиньо, дано не доживееш внуци!

8

Анонимен

преди 1 година

малей таа другарка как излъга- ХАЙДЕ ПАК НИНОВА- ВИЕ СТЕ ВНЕСЛИ ПАКЕТ ОТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ В ЕВРОКОМИСИЯТА И ЕВРОПАРЛАМЕНТА ГИ Е ПРИЕЛ ИЛИ...НИНОВА ДО ГУША СТЕ В ПРОСТИ ЛЪЖИ. А ИСТИНАТА Е ЧЕ ДОКАТО БЕШЕ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТИ ПЕНСИИ С 12%, А ИНФЛАЦИЯТА С 17.4%, НА ХРАНИ С 40% НО ТИ ДА ВИДИШ ЕК КОЛКО МНОГО ГИ ХАРЕСАЛИ.

7

Ето ви я ЕК

преди 1 година

България ИЗНАСЯ ТЕРОРИЗЪМ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ гонят Българи докато не ги убият , от Европейската Комисия казват да се обърнем към МВР(полиция) , ами те служители от МВР Перник ИЗНАСЯТ ТЕРОРИЗЪМ! При втори сигнал до ЕК с допълнителна информация те мълчат!

6

Оператор

преди 1 година

А доклада на ЕП за КПП-то? Или пак публикуваме избирателно?

5

Уонко Нормалния

преди 1 година

Тва Пак има бесни халюцинации! Слугинажа никой не го брои в бивша Европа. Земи са тия 2 процента и бегай при синчето у кравария, да си хачиш Кражбалъка пенсия!