29

Недоразбрал

преди 1 година

Какво чака Фандъкова и софийските градски депутати?Да прекръстват по същия начин улицата и в София,да ги видя тез из,роди как ще се гърчат да си изписват адреса!А,ако не им е изгодно да си обират чукарите и сбогом любима!!

28

Анонимен

преди 1 година

До Morski: Напълно си прав ! Както са казвали ЛЕВСКИ и БОТЕВ сред нас е пълно с руски и османски предатели !

27

Анонимен

преди 1 година

До тя: аз повръщам от синьото и червеното на руските бандюги

26

тя

преди 1 година

Повръшам от синъо - жълто, намразих тези цветове ,така става когато се преекспон ират нещата !

25

Анонимен

преди 1 година

До Morski Морски, колко години правителството беше първо ОДС след това ГЕРБ, а община София беше СДС/ДСБ/ДБ/ГЕРБ и за всичките тези години така и не бе преместен паметникът на съветската армия която не ни освобождава от нищо, окупира България и България губи своя суверенитет за 45 години като 45 години няма право на самостоятелна външна и вътрешна политика. Реално имаме паметник на армия поробител в центъра на София.

24

Morski

преди 1 година

А ПРИ НАС БУЛЕВАРДА ,КОЙТО РАЗДЕЛЯ ДВЕТЕ НАЙ-ВАЖНИ ВЛАСТИ - ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И МС СЕ КАЗВА... "ДОНДУКОВ", НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЕЙСТВАЩА ЦЪРКВА НА БАЛКАНИТЕ- " АЛ. НЕВСКИ", СОФИЯ Е ПРЕТЪПКАНА С РУСКО-СЪВЕТСКИ ПАМЕТНИЦИ И ИМЕНА НА УЛИЦИ ! ДОКОГА??? ДОКОГА ЩЕ ЗАГЪРБВАМЕ НАШИТЕ ГЕРОИ,ХАНОВЕ,ЦАРЕ,КНЯЗЕ ЗА СМЕТКА НА РУСКИ ТАКИВА?

23

Анонимен

преди 1 година

Браво на албанците, отлична идея как да изгоним Мутрафонова, че ще остане в БГ е ясно /за съжаление/, ама поне да отиде в Люлин или Факултето. Може при ромалете да кръстим улица "Крим е рушки".

22

Анонимен

преди 1 година

Аз се чудех, защо ни е да знаем, че посолството на чужда държава в чужда столица се е птеместило, а то било защото това е пропаганда, а не информация. Ми маркирайте ги тези статии бе другари евромарксисти. Маркирайте ги, да не се морим да влизаме да ги четем. Знарм правата линия на партията и нейния пророк друхарят С. :-)

21

до 29

преди 1 година

Става въпрос за руско посолство,по добре водката да е без пари!Може да им доставят сръбска ракия на корем-нали Сърбия се пише приятелска страна на Русия.

20

до 28

преди 1 година

Направо се обади в албанското посолство.Идеята ти е супер!

19

До алкохолика 28

преди 1 година

И там коката ще е без пари. Мечта! Нали ве, наркоман?

18

Крим не е руски

преди 1 година

В Русия откриха в колбаси човешко месо.. що така.. Пълно е с канибали. Може да проверите. Карат от Украйна труповете и ги ядат.

17

Анонимен

преди 1 година

Албания е столицата на организираната престъпност в европа - всичко от наркотици до хора и човешки органи, и никой не ги бута за нищо? Що така?

16

Анонимен

преди 1 година

До 8 Албания е колония на САЩ също като Бгто на про100 Киро. Квото им подхвърлят от посолството и те това правят. Незнам дали си имал нещо общо с Албанци- те са нещо като микс от турци,украинци и цuгaHu.

15

Анонимен

преди 1 година

Тия тирани нямат място в ЕС.

14

Анонимен

преди 1 година

То пък много им пука за някаква провокативна табела. Намерили са по-подходяща сграда. Табелите са за възторжените ъпаци.

13

Иване-е

преди 1 година

Така е, ама трябва ли Путин да го каже? Всеки, който знае таблицата за умножение, е наясно, че от първия ден след разпадането на СССР в края на 1991 г., основна цел на САЩ, Великобритания и Запада като цяло е предизвикването на разпадане на Русия с цел заграбването на природните богатства на нейна територия.

12

До долния

преди 1 година

Не, ще се именува разцепеният гЬз на Владо - козяшкото джендърче

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 и кой мислиш, че ще се впечатли от този факт? Турсити в Москва, няма. А местните няма да го забележат, те не свалят очи от РТ и подобните прокремълски телевизии.

10

Анонимен

преди 1 година

Далече, колко да е далече ... на 2 месеца време е :)