130

Баш аркадаш

преди 1 година

Не очаквах, че Русия ще излезе толкова слаба... Абе жалка история!

129

Кака Владка

преди 1 година

Какво се пеняви, пак!?

128

Анонимен

преди 1 година

Тоя го тупат яко по всички фронтове и той съвсем превъртя, китаеца го слуша и му се смее.

127

Ром"с

преди 1 година

...той каза (Путин) ,че Русия даде два предопредителни знака на Украйна и засега отвръща леко на Украйна ..но това е до време .. .Това господата журнаоисти от Днес не са чули -прочели ...

126

Американофил

преди 1 година

До Капиталист_С_цици / Много си смела, възхищавам ти се, че пред всички си признала, че си *** с цици. Браво, изисква се смелост за това.

125

Американофил

преди 1 година

До пецата / Ох направо ще ме разплачеш от умиление, получаваш значка за Образцов Русороб. Частито, миличък!

124

Нео

преди 1 година

Определено става нещо необратимо : климатичните промени и падението на кремълския нацизъм!

123

Доларов

преди 1 година

До Зелен и безработен _ Аз лично пляскам майкки русоробки може и твоята да съм опънал знае ли се, много са дашни, нали все пак са робки

122

Американофил

преди 1 година

До 16 млрд / Ти ще ги плащаш русоробе, ще те накараме да го направиш, щот тва ти е призванието цял живот да бъде робче.

121

Анонимен

преди 1 година

Я американоФОБИТЕ,че крахът на ЕС вече е реалност - само в италия се затварят 300 000 предприятия или това е от 10 до 30 милиона безработни !!!!!!!!!!!!!!!!

120

Умрех

преди 1 година

***: "...гарантирането на еднаква за всички и неделима сигурност, зачитане на суверенитета..." БУАХАХАХАХА с кво се друсат в тоя Рашистан, искам и аз!

119

Алооо

преди 1 година

Е как да не стават.Скоро няма да те има и много хора покрай тебе.

118

Нормално

преди 1 година

Ресурсите и мирът си отиват така, както си отива нормалния, добър и честен човек. Този който гради и подържа. Хората са сбъркани и побъркани. Такъв ще и светът и редът.

117

Макаренко от укрия

преди 1 година

В моя град нема ни една украйнка да и отпера до макарите. Не е интересен моя град за укропитечките...Нема игра тука, нема пари и лукс..

116

?!?

преди 1 година

Когато скъсаш с реалността другите започват да те гледат така, както китайският президент гледа тоя!

115

До Sic Semper Tyrann

преди 1 година

Нещо обърка времето и века. Философията, разума и интелекта останаха в миналото. В 21 век се опитват, но опитите все ги извеждат до първобитно общинният строй. Разсъждават до първата част от пъзела. Общата картина след милярд века.

114

Зелен и безработен

преди 1 година

Къде сте бе зелени безработни ***? Горите ни се унищожават, а вие спите. да не би да се греете на дърва? Или дървата ви са от Сибир?

113

пецата

преди 1 година

Путин ще го помнят минимум 1000(хиляда) години , през нашия век не знам кой от западните или източните лидери ще бъдат запомнени , ГОЛЯМ, ГОЛЯМ, ГОЛЯМ, ВЕЧНА СЛАВА

112

Нормално

преди 1 година

21 векът на простака. 21 век е векът на разрухата. 21 век ще го бъде или няма да го бъде? 21 век в който нормалността изчезна като динозаврите. 21 век, наркотици, простотия до шия, алкохол, пари, лъскави джаджи, батки, патки, шматки и подобни комплексари... Парите са новата религия и власт. Да бъдеш интересен или да не бъдеш? С какво да блесна ммммхм основно с простотия, лъскочи, надменност, малко козметика поради липса на мозък няма значение кой от 100те пола и може да съм без пол оти ми е хаха

111

16 млрд

преди 1 година

Краварчета вашата кравария вече е дала повече от 16 млрд за укронацягите и още толкова за майдана и въоръжение. Кой ще плаща сметките? Вие ли бе БГ кравари? Вие познавате ли парите?