20

Голям прос

преди 1 година

Било в жизненоважни органи, ама той можел да се добере до лечебно заведение. Тъпотии! Самата стрелба трябва да се накаже строго.

19

пуйката

преди 1 година

Колко интелигентно,какъв израз само на този синдикалист - искал бил правосъдие,а не адвокатска свинщина в съда?Защо триете,нека да разберат хората за какъв интелект става въпрос!

18

Йдъгубииъе

преди 1 година

Боите бакшишите с помпи. Ако трябва и да се застреля някой. Те са крадци.

17

Анонимен

преди 1 година

Как не ви е срам да агитирате за избирателно налагане на закона само защото някое такси някога ви е надуло сметката с 10 лв. За толкова ли продавате закона?! После да не се оплаквате, когато държавата не ви защити, защото и вие сте никой за някой, който се смята над вас. Тука някои се мислят за повече от таксито, защото знаят да ползват емейл, и се вихрят с елементарни разсъждения и показват 0 съчувствие, а иначе искат правова държава. Аборигенска логика.

16

no justice

преди 1 година

Също, както няма просъдие за хилядите бити/пребити жени(най-често, но има и доста мъже) от криминално проявени такси шофьори!! Върпосният шофьор може и да не е винове може да не е от масата престъпници зад волана на жълтите коли, но след като няма правосъдие, хората е нормално да вземат нещата в свои ръце - законът на джунглата.

15

Анонимен

преди 1 година

Смешници! Защо не дават гласност за измамите им и отношението им към клиентите? Малко им е! Трябва да ги и опъват на капака!

14

Анонимен

преди 1 година

Въпроса е защо не настояват за повече гласност за всички случаи в които Тея така наречени шофьори лъжат, притесняват имамят клиентите.

13

Анонимен

преди 1 година

Тази клоака ONAIR още ли се клепат в синьо и жълто

12

Анонимен

преди 1 година

Честита Промяна!

11

Алооо

преди 1 година

Като ти помпат сметката и те лъжат с парите нема ядове, ама като го хванеш и му плеснеш на м.нгото 2 шамара, после ореве държавата. Кога ще има контрол и кога ще сложите минимално изискване само хора със средно образование да имат право на книжка и право да гласуват? Когато това се приеме и се контролира , ако искат и по 2 лв. на километър да взимат няма проблем.

10

БГ Спонсор на Терор

преди 1 година

Два(2) Милиарда лева за престъпниците МВР и 125 милиона за ДАНС, значи ли това, че България е спонсор на тероризма! Казвам се Мирослав Германов и съм жертва на терор!

9

Спонсор на Тероризма

преди 1 година

Два(2) Милиарда лева за престъпниците МВР и 125 милиона за ДАНС, значи ли това, че България е спонсор на тероризма! Казвам Мирослав Германов

8

Анонимен

преди 1 година

Горкият човек! Знаем, че всяко престъпление има МОТИВ! Какъв е мотивът в случая? Грабеж на колата? Грабеж на шофьора заедно с кражба на автомобила? Лично отмъщение, съчетано с кражба? Някой ако е запознат със случая да напише.

7

Спонсор на Тероризма

преди 1 година

Два(2) Милиарда лева за престъпниците МВР и 125 милиона за ДАНС, значи ли то, че България е спонсор на тероризма! Казвам Мирослав Германов

6

Анонимен

преди 1 година

Оборудвайте такситата с бронирана преграда от плексиглас.

5

Ди Митри

преди 1 година

Каймак на обществото!

4

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти ми е идвало да отлепя един на някой нагъл, некъпан и пушещ бакшиш, който само гледа, как да прекара хората. Като искат да ги пазят, нека въведат и изисквания към себе си. Разбира се, не трябва да се допуска агресия спрямо тях, но българинът излезе навън и видя, какво е обслужването в белите страни.

3

Анонимен

преди 1 година

Предлагам по- строги мерки за таксиметровите шофьори, когатоне спазват указанията за посока на движение, забраните за паркиране и престой и въобще ЗДП. Предполага се, че те са професионални шофьори, за тях глобите трябва да са тройни.

2

Качо Йелоу

преди 1 година

Ем има и рискове. Аз като развозвам девойки за поръчка и пликчета бело винаги си нося един преправен газов патлак на кръста. Никой не е посмял да ми са прай

1

Анонимен

преди 1 година

Фрапиращ случай на хванат в крачка таксиджия да помпа сметката.