7

CCTV

преди 1 година

Скечът с пребитите протестиращи, бездействието на прокуратурата и липсата на адекватни наказания за униформените, беше много впечатляващ.

6

Анонимен

преди 1 година

Много якооо

5

дъното

преди 1 година

тъпотия до шия

4

Анонимен

преди 1 година

Демек ще се е...ват с хората. Това шоу, ако не друго, показва колко лесно е да намериш наивници и да ги манипулираш. Ама ако хората не искат да ги снимат без тяхно съгласие как да си търсят правата?

3

Анонимен

преди 1 година

Това са така наречените МЪРЗЕЛИ, които искат да правят изкуство, драма, ситуации, но не искат много да мвислят, да пишат сценарии и тн. Иска да ходи да дърпа хората за ръкава и дано излезе нещо.

2

инфлуенсър бачкатор

преди 1 година

До Добре дошли Велкомеда те питам нещо според теб на тези хора работи ли им се? учи ли им се? дали могат нещо да работят? или търсят аббдали за сеир и някой даги спонсорира и да ядат благ хляб от лесна работа

1

Добре дошли Велкоме

преди 1 година

В най-лошия случай някой неосвидетелстван бивш военен ще ви извади оръжие. В най-добрия ще попаднете на весели наркомани, които не знаят къде се намират. Повечето хора ще ви гледат подозрително и намръщено, докато си мислят "И тия мошеници ще ми искат пари за нещо".