58

111222

преди 1 година

Ааа що? Не ни трябва и защо точно сега , а не преди 100 години , примерно...на тези "учени" да им го научамнабутам

57

Допитване!

преди 1 година

Бях наскоро в Рила и имахме намерение да идем до Свинското езеро (близо до Мальовица). Когато попитахме за пътя ни казаха, че маркировката е загубена, апътя обрасъл и , че отдавна никой не бил ходил натам, защото от някокло години се носи слух, че там е база на извънземни.Някой чувал ли е/зне ли нещо по въпроса?

56

Мъж като дъжд

преди 1 година

Би сексуалните мъже , тва че са БИ сексуални , не означава, че трябва да нямат жени и деца!Редно е да имат!Нормално е !

55

Добричко лъвче

преди 1 година

На някои хора много им се иска да бъде открит извънземен живот, точно заради мен!Щом като някои хора мен не ме имат за човек, а за призрак, значи те не са нормални хора!Аз съм подходящ да бъда владетел, не ми ли личи?!Общо взето аз знам себе си!Трябва да бъда изкаран от всички глухи и окаяности на живота, за да живея истински добре?!Трябва да имам приятелка и и т.н.!НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ?!

54

Анонимен

преди 1 година

Някои така приготвят чевеpме. Омотават агнето в станиол и пекат на бавен огън.

53

преди 1 година

Пaнgeмиятa gнecka oфициaлнo я зakpиxa cъзgaтeлитe й! И cera kвo, rpaнтoegитe мaй npaвят start up нa нoв бизнес?

52

Хора !!

преди 1 година

Искам да чукам Лена Бориславова на задна докато путин ни снима с камерата !!

51

Анонимен

преди 1 година

Айде къде са,Бойко чака да построи магистрала до тях.

50

НПО

преди 1 година

НПО-тата са извънземни. Функционират и парите им идват от извънземните. Не могат да бъдат забранени или вкарани в затвор. Те са като 4 та власт, помпана здраво от определени корпорации.

49

ПППрелюбодеецаПетков

преди 1 година

е Наистина Извънземен - толкова е неадекватен, че трябва да получава сигнали от Космоса!

48

Честно

преди 1 година

Един проетел, който е видиал енело ми каза, че енело кара със скороста в на светлината и като си светне ламбите на фаровете, ги изпреварва.

47

Тъжно :(

преди 1 година

Енелце се заклещи на дравце.

46

Парапет

преди 1 година

Голяма работа - Кирчо побарал ленчето за парапета. Няма нищо лошо. Човещинка си е. Ако не беше изтекъл тоя запис още щяхте да повтаряте, че е гей, а той скромен - изобщо не ви цепи басма да ви се обяснява, че не е гей

45

до 62

преди 1 година

не Човек, а ЮдеюСемитите от Фарма Мафията - те са Сатанисти, молят се в Синагогата на Сатаната за Унищожаване на Бялата Раса и тотална Доминация над по-нисшите раси на Земята!

44

Видими Резултати

преди 1 година

Само Кирцата успя да вкара Боко Тиквата в бай Ставри. На 2-ри има избори, за това - пак за ПП ще се гласува. Успех момчета! Този път за 72-ка.

43

Не Вярвам

преди 1 година

в Еврейският Измислен Господ, но който си мисли, че нещо като ДНК, което реално си е Програмен Код може да е резултат от Случайна химическа реакция от Трилиони такива случили се през Милиардите години наистина трябва да си е паднал на главата. Обаче, човек воден от Алчност, забрави че ДНК е свещено, особено Човешкото такова и започна да го модифицира със Смъртоносни КОВИД Мутагенни ваксини!

42

Анонимен

преди 1 година

Под НДК-то на културата има извънземни - там в тунелите. Доказано е. Но никой не се допуска до там. Ако някой случайно успее да ги открие, повече никога не се връща на белия свят. Там долу няма обхват. Един приятел така си замина.

41

Мдаа и

преди 1 година

газчица ще донесат.

40

Хора !!

преди 1 година

Путин е нapкоман на xepoин, Зеленски никога не е употребявал xepoин като кремълския пcиxoпат

39

Измама

преди 1 година

Хайдеее на поредния кьорфишек. Подготвиха ви, че ще ви спрат свободата с новия вирус, подготвиха ви, че ще плащате скъпо за всичко с истерията срещу Русия и "необходимите" мерки срещу нея, които ще изгладувате. Сега вече гладни и бедни ви подготвят, че идват господарите, но те са нещо невиждано, неповторимо, нещо извънземно ммммхммм. А бе някой да е чувал за проекта "Син лъч"? Това е единият начин на измама. Целта, имитира се инвазия на извънземни, после робство уж от извънземните.