133

Някой си

преди 2 месеца

До Киро X Познанията ни за космоса са толкова малко, че приличаме на ония човек, който отишъл с пласмасова чаша кафе на брега на морето, изпил кафето после гребнал с чашата вода, погледнал вътре и отсякъл - "Не, няма риба!"

132

Анонимен

преди 2 месеца

Живот сигурно има, но разум?

131

Анонимен

преди 2 месеца

Ами доста хора живеят извън град Земен.

130

Киро Х

преди 2 месеца

Да вярваш в "извънземните" е същата наивност, като да вярваш, че масоните от НАСА преди 50 години са летели 6 пъти до луната, карали са колички за голф по повърхността й, обаждали са се по мобифони оттам до Белия Дом и са си говорили с Никсън, но сега са загубили телнологията и вече не могат да ходят до Луната, което е официалната версия на НАСА. Ако не беше трагично и жалко, би било доста весело, всъщност!

129

Ми те тези

преди 2 месеца

Дето вярват още че ги спасяват с ваксини и рестрикциѝ относно климатичните промени НЕ знаят къде се намират,май са извънземни.

128

Batman

преди 2 месеца

Че то във всяко едно правителство има такива ли, нали те ни водят парада и дигат тока и храната че тяхните жици губят сигнал за алчност..

127

Анонимен

преди 2 месеца

Те и мравките сигурно така си викат - кога ли ще открием интелигентен живот на нашата планета, хахах!

126

Iordan Ivanov

преди 2 месеца

Експертни анализи на ядрените взривове над Хирошима и НАгазаки подадоха информация за следене обемно от станции разположени около САтурн. ДАнните са за НАши работни много древни обекти .Част от нашата Охрана на Слънчевата система..Проучване на нови нагло престъпни анти земни,анти слънчева система,анти неозойска ера дигитлано холограмни оръжия подадоха данни за производство на исключитлено опасни вражески за слънчевата ни система оръжия чрез обемно проникващо обсебване на човешки производствa.

125

Интерестно ще стане

преди 2 месеца

Как религиите ще обяснят живот на друга планета, явно господ няма да е само наш :)

124

Въпрос от публиката

преди 2 месеца

Някой задавал ли си въпроса дали въобще :Тази планета е "НАША"?Отглеждат ли ни като в резерват.Колко посявки са минали преди нас тук. Останали са само каменни постройки техни. Които до ден днешен не можем със "съвременните" си машини да построим. За 80г живот дали някой има време да мисли за това?

123

Ха,ха,ха,ха....

преди 2 месеца

Хлеба поскъпна- сега е ред на ЗРЕЛИЩАТА..

122

СМЕХ....

преди 2 месеца

Извънземните са у ***, щото отдавна не са в крак със света....

121

Анонимен

преди 2 месеца

Като не вервате в ковид, трябва да ви инсценираме друг цирк на ужаса - извънземни примерно. Време ви е.

120

Анонимен

преди 2 месеца

До 152: Под НДК няма НЛО. Под НДК има контролен център, от който може да се контролира НЛО-то на Бузлуджа посредством УКВ честоти.

119

Анонимен

преди 2 месеца

За старото поколение не е тайна че под НДК има комунистическо НЛО, което се пази за атаки и защита;При Бай Тошо не само се живееше по-добре, ами човека ни е подсигурил суверинитета за векове напред. По принцип долу се пази от военни - военна база е. Един приятел така си замина - отиде уж да прави снимки, никога повече не го видяхме. Питахме, обикаляхме. Даже с полицията влизахме долу - не го намерихме.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Официално САЩ прекратиха Ковид пандемията, сега следващия сериал е с НЛО-честито!

117

Анонимен

преди 2 месеца

След всичките названия за различна сексуалност и пол ще има и извънземен.

116

Анонимен

преди 2 месеца

Тези двамата от снимката работят в днес, нали?

115

Анонимен

преди 2 месеца

Господ е създал земята с живот, а не екзопланетите. Напусто се кьорават учЕните.

114

Майстора

преди 2 месеца

Идва време за новата психоатака, нов мега фейк, нова измама, която да доведе до повече контрол и лишения и грабеж! Щом хората вярват че настинката е ужасна пандемия и че кравешкото пръцкане променя климата, ще повярват на ВСИЧКО