98

Анонимен

преди 1 година

ВЕРОЯТНОСТТА ДА ОТКРИЯТ ПРИЗНАЦИ ЗА ИЗВЪНЗЕМЕН РАЗУМЕН ЖИВОТ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 100 000 ГОДИНИ Е ПО-МАЛКА ОТ 10 НА МИНУС 21 СТЕПЕН !!!

97

Киро Канадеца

преди 1 година

Аха! Подготвят ни за спектакъла....."Син лъч".

96

Киро промяната

преди 1 година

Ако ме изберете ще научите безплатно клингонски, джадайски и хътянски. Всички джадаи гласувайте за пп. Шидодем с Асен и шиима кибапчита от марсиански бронтозаври.

95

Киро промяната

преди 1 година

В бг има хора, които ги познават. Имаше един в талантите тази година, който говореше клингонски и още поне 3 езика от тяхните. Каза, че е пътувал много в галактиката. Има си хора дето са много напред

94

Бай Илийчо

преди 1 година

Язе га сум на осум ракии се говоръ с извънземните! И те ми думат тва щяло да стане,или няаа стане! Викам им кажете ми кои числа жа излеат от тотото бря ? Па те ,още не муй дошло времето бай Илийчо!

93

1

преди 1 година

Много смешни, в едно предаване по телевизията търсеха извънземни, пък един от търсещите.... Смях. Не могат да видят истината дори и да ги изплеска по челото.

92

Анонимен

преди 1 година

Телетъбис поколението

91

Анонимен

преди 1 година

Спомени от бъдещето...

90

Анонимен

преди 1 година

Почвааа се, фалита е близо,им и до там опряха, тактиката е гледай към небето, докато ние ти краде портмонето..

89

Анонимен

преди 1 година

"Технологиите се развиват далеч отвъд това, което някой би могъл да си представи" автора явно не може да си представя много...

88

Анонимен

преди 1 година

Въпроса е да не не открият те, че тогава дупце да ни е яко. Не се знае дали няма да решат малко да поразчистят новооткритата планета от земните аборигени.

87

Анонимен

преди 1 година

Хора без работа. В света има толкова по-належащи проблеми като затопляне, бедност, глад, болести и неразбирателство, а те си играят на учЕни.

86

Факт

преди 1 година

Само 2 нещя са невъзможни на този свят, за които знам - да достигнеш скоростта на светлината и да създадеш квантов компютър. Изкуствения интелект е напълно възможен, но ще се изобрети след 20-30 години, най-рано. Тези алгоритми, с които ви мият очите са добри, но не са изкуствен интелект.

85

Анонимен

преди 1 година

Поредната глупост на американските професори от НАСА!!!

84

Нео от Матрицата съм

преди 1 година

Тайната се крие в квантовата физика. Квантовият компютър е невъзможен. Живеем в Матрицата. Това се доказва от факта, че не можем да получим информация от нещо, което не сме наблюдавали или с други думи - нещо, което не е създадено в нашата конкретна виртуализация. Трябва първо да го видим (да си го представим), за да се случи.

83

ОТГОВОРИ МИ МЪРШО!!!

преди 1 година

ЗАЩО НЯМА РАДИО СИГНАЛИ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ? РАДИОВЪЛНИТЕ ПЪТУВАТ с 300 000 км/с. Обяснението е просто - живеем в Матрицата. Компютъра пести ресурс и генерира само това, което е около нас. Толкова ли сте кyхи, че не го разбрахте. Вселената може да се управлява, всяко желание става реалност. Всяка мисъл се реализира, защото сте в симулация. Като умрете ще ви събудят, за да си изберете нов свят - като във видео игра. Това е доказано, като най-вероятна теория, но Ани Салич няма да ви го каже. Хаахаха

82

Dqlti

преди 1 година

Бабати цял живот НЛО е наблюдавала. Аман с вашата шизофрения. То не бя НЛО, то не бя Царичина, Египетски богини, то не бя Нибиру, Анунаки, то не бя черни дупки в ЦЕРН, то не бя плоска земя, то ня бя илюминати, то не бя подземни градове, дупки в Антарктида, забранено било да се ходи там, дупки, пирамиди, пирамиди в Босна, в Китай, Пирамидите в Египет били батерии, то не бя шейпшифтъри, летището в Далас, то не бя Великия рестарт, то не бе Криптовалути, то не бе Бохемиан Грув, то не бя хлороформ...

81

Анонимен

преди 1 година

Трябва човек да е много *** и ограничен ако си мисли, че в необятната Вселена съществуваме само ние. Тази планетка е буквално една прашинка в космоса. Отдавна се знае за извънземния живот и има безброй доказателства за него. Просто в сравнение с извънземните цивилизации ние сме все едно в детската градина като ниво.

80

Люк Скаймокър

преди 1 година

Това дето го виждат с телескопа са картинки от преди милиарди години. И дори да е имало някаква извънземна цивилизация вероятно отдавна е загинала, ако пък е оцеляла и е много напреднала във всички аспекти, то тогава няма какво изобщо да прави при нас.

79

ми хайде де

преди 1 година

да ни освободят от руснаците преди да са унищожили света