24

ХА ха ха ха ха

преди 1 година

Който не се подчинява на дивoтиитe на нaциcтитe в Брюксел и Вашингтон е Недемократичен. Какво ли има още да чуем от тия .....

23

Z

преди 1 година

Ебъл съм ви и демокрацията и ценностите. Демокрация за депутатите в НС да усвояват евросредства а за нас истамбулска конвенция. За еврофирмите от София субсидии и помощи а за нас потоп, кАл, вируси, чума и мор. Ебъл съм ви и ЕС- то. България трябва да направим референдум за или да излезем от ЕС

22

демокрация

преди 1 година

Демокрация значи власт на народа.............но народа е стадо..............а къде сте виждали стадото да води овчаря??Никъде.................навсякъде овчаря води стадото, както нас бат Бойко ни води 12 години!!!Следователно.............демокрация нема!!!

21

@

преди 1 година

Демокрация.............такова животно нема.............преди ни лъжеха с комунизма, сега лъжат децата с демокрацията..............едни и същи хора, заради които сме от 30 години в постоянна криза!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Нео комунистическата американска нео колония ЕС не знае какво е демокрация!

19

???

преди 1 година

И защо??Защото Орбан не иска да слуша, нали???Който не слуша...........му спирате парите...............и започва едно очерняне колко не бил демократичен............добре са си научили урока ЕС от един чичко с мустачки!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Някои го наричат правно върховенство EС, аз го наричам диктатура!

17

123

преди 1 година

А ЕС кво е? Капитализъм по комунистически. Тотал репресивна диктатура, която бие по цинизъм и комунизма! Смешници...

16

Анонимен

преди 1 година

Който не замръзне тази зима и не *** от глад, не е демократ!

15

Анонимен

преди 1 година

Образец за демокрация е България - няма шега. "Образцово" общество движено от груб материализъм, комплексирано до краен предел, в ступор, отчаяно и незаинтересувано, потъпкващо всичко национално, разгащено и разпродало на колонизаторите всичко което е имало. Хипнотизирано да слуша и изпълнява и да не мисли. Нещо като социален наркоман който без поредния транш или заем (свален от гърба му) изпада в абстиненция и не може да съществува.

14

Анонимен

преди 1 година

правно върховенство EС върху суверенна държава Унгария, ми звучи малко като диктатура!

13

Анонимен

преди 1 година

А пък премиера на УК Лиз Тръс просто избрана от колегити в Партията!

12

Възраждане

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България!! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

11

Анонимен

преди 1 година

Обаче Британия с крал Чарлз Трети избран от покойната вече калица Елизабет Втора може видите ли.

10

ЕП

преди 1 година

Викторее! Думам ти, мъжо! Сещай се,снахо!

9

аа1830

преди 1 година

За Орбан са гласували 70% от унгарците.....какво има да говорим повече. Това че Орбан си гледа интереса, внася петрол и газ и строи втора руска АЕЦ, бензина е 1,20 евро, национализира всичките комунални услуги, има заводи на БМВ, Мерцедес, Ауди.Опел, имаше политика спрямо бежанците и първи построи оградата докато германската тетка ги канеше с плюшени мечета, дава по 50 хиляди евро безвъзмездно за нова къща за семейства с три деца и т.н.

8

Анонимен

преди 1 година

щом не им се студува за чужд народ, не им се сменя пола не им се ядат буболечки не са демокрация! туй като на киро изцепката 'който ме критикува е мафиот'

7

Нане

преди 1 година

краварските слуги да се готвят за изненади... Ще участват в игри на волята на остров Белене... ===)))

6

Цъцъцъцъцъ

преди 1 година

Скоро от Брюксел ще определят и на кого пола е правилен или не е...

5

Анонимен

преди 1 година

Eвponeйckитe идeaли ca oт cтoлeтия и ca cвъpзaни c Християнството! Не може ей тъй, изведнъж, да изскачат някакви девианти и да казват на другите кои са европейските идеали, че и да налагат санкции на нормалните европейци...?