44

Анонимен

преди 1 година

Нашите мижитурки наречени евродепутати е ясно как са гласували

43

123

преди 1 година

В следващата статия : ЕС настоява, забележете - настоява задължително да приемем Истанбулската конвенция.... Да можвли всички незаконни мигранти да си се шиткат където си искат и 20-тия пол да се чувства спокоен.... Е***ем ти демокрацията!

42

мдаа

преди 1 година

А Украйна, на която дадоха 19 милиарда без оръжието, Азербайджан и Катар, от които ЕС иска да внася газ за първи демокрации. ЕС не върви към добро.

41

Анонимен

преди 1 година

Завиждат на Унгария, защото те се договориха за евтин нефт и газ и няма да мръзнат и гладуват!

40

Тик так

преди 1 година

Изгонете и Унгария и ще стане лавина. ЕС е бита карта. Няма такава организация вече. Не за друго, а защото има некадърни политици слуги на САЩ. Войната тропа на прага на всички.

39

Анонимен

преди 1 година

правно върховенство EС = демокрация???Не правно върховенство EС = Не демокрация!!

38

Анонимен

преди 1 година

Неее, затова пък ЕС определя Украйна като демокрация!

37

123

преди 1 година

Урсула вайденлайнер е тук и цъка минуси на недемократичните ни коментари, михахаааа

36

Анонимен

преди 1 година

В Германия референдумите са забранени!Току виж напода иска да грасува за DEXIT!

35

стига мрънане

преди 1 година

На който не му аресва тука, има богат избор от държави в Азия, Ю.Америка, Африка..Българи има по цял свят, даже и в западна Африка. Аз от сегашното време не харесвам сините/зелени/пембяни зони и това, че хората са много агресивни и много лъжат. Това няма нищо общо с ЕС. ЕС е идеал и никога няма да е такъв, какъвто е идеалът..както беше и с комунизма

34

Анонимен

преди 1 година

В Германия забраниха протестите срещу ковид мерси и ваксина със закон! Беше много демократично, но хей поне не ни замръзяваха банковите сметки ако протестираме като в демократична Канада!

33

Анонимен

преди 1 година

А Германия?

32

Анонимен

преди 1 година

Като, че ли жабите се размърдват по време на процеса на сваряване, но дали ще могат изскочат извън тенджерата?

31

Българин

преди 1 година

Да разкараме евроатлантиците от България по един или друг начин. Вече няма шанс за добро ще ги разкараме с бензин и масло

30

Нане

преди 1 година

А за робите... Никога няма... ===))) смърт на фашизма, свобода за Народа...

29

123

преди 1 година

Летяла си враната назад. Срещнала я лисицата: Врано защо летиш назад?- Защото е демокрация, ще си летя на където си искам!Решила и лисицата да е демократична, тръгнала да върви назад. Зад първия храст я срешнал и опънал вълка, зад втория храст я опънал мечока, зад третия я хванал и опънал заека. Ядосана лисицата пак среща враната: Нали е демокрация, ходя си назад, ама всеки ме опъва?Враната: Аааа, объркала си се. Демокрацията е за тези дето сме на високо!....

28

Анонимен

преди 1 година

ЕС не е демокрация, а бюрокрация! Власта е на бюрократите, не на народа! Защото нама такова нещо като Eвропейски Народ! Има унгарски народ, но не европейски! А Урсулата е една неизбрана от никой народ, нелигитимна и некъдърна бюрократка!

27

Анонимен

преди 1 година

Обявява се, че страната вече не може да се възприема като пълна демокрация, след като унгарското правителство постоянно игнорира европейските идеали - в какво се състоят тези ценности? Некъпан травел, на колело с 4-та доза, по възможност веган, бежанец?

26

Нане

преди 1 година

Фашистите от еурогея си показват рогата от две години насам... Първо се опитаха да ни подчинят с ковида, след това с войната в укрия, която нито е член на юрогея, нито на нато, а там се наляха трилиони долара... ===)))

25

Е

преди 1 година

Нали Унгария беше еталон за демокрация едно време. Или като не играеш по свирката не си демократ. Тая демокрация май е само за послушковци. А то си е диктатура. Как така все чуждото мнение не се запита и заглушава, а всички трябва да са на едно.