49

Анонимен

преди 1 година

Наглец! Няма място сред българските деца.Иска да унищожи бъдещето им и да ги направи роби на собствените му идеологии....Позор!

48

Анонимен

преди 1 година

Тоя болшевик-шапкар къде се бута при българите.....

47

Анонимен

преди 1 година

Беше свято, преди съветските другари да го напълнят с манипулирана история и средно азиатски ценности, които не сме имали дори в Османската империя.

46

Щирлиц

преди 1 година

Беше свято,господин-другарю Радев.

45

Анонимен

преди 1 година

Така е радев, учениците от 8-и клас в МГ, няма да посоча къде, пушат, пият, псуват в часовете. Напълно свЯтско поведение и манталитет за Мат Гимназия!

44

Анонимен

преди 1 година

Нашият президент не е влизал в училище сигурно от 10 години и повече. Само няколко софийски училища е посещавал изглежда. От пного години школото е център на лошо поведение, лошо отношение между учениците, липса на контрол, криене на хулиганите, приемане на подкуп за да мълчи диртектора, и т.н. Като на улицата с най-долните от.ре.пки. Това е училището днес. От първа ръка го казвам.

43

Полицаят

преди 1 година

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ към всички Шофери от големите Градове - Карайте много внимателно за да НЕ бутнете някой пиян Седмокласник или дрогирана Осмокласничка!!! ........

42

Рада Госпожина

преди 1 година

Ако наистина е свято, какво търси там (п)резидентът?.. Свято е за истинските български родолюбци; за кремълските 4-хилядници, за мултикултуралните политкоректници и за разните ,,чуждофили" е място за перфидна отровна антибългарска пропаганда! Т. напр., и досега се разпространяват лъжите за някакви ,,ханове" и ,,тангри" (нямам предвид групата ,,Тангра"...); за някакви митични ,,освободители"; за ,,фашисти" и ,,окупатори". И после се чудим откъде са се взели скопските еничери...

41

Albi

преди 1 година

Свято място, където по-малките се учат рано рано на здравословно хранене - пици, бургери, дюнери и чипс. По-големите на разврат, пиене, дрога,побоища.

40

Анонимен

преди 1 година

До било е, май не си влизал в училище скоро, а? Защото много важно е да разбереш, че не всички родители са такива каквито ги описваш. Всъщност явно това ти е средата за да имаш подобна представа. Второ, не всички учители са ангели! И го казвам най-отговорно като човек, който работи с учители! Нямаш и най-малка представа как говорят за децата и родителите им! И повярвай доста често искат да. оправдаят себе си и действията си говорейки зле за другите. Истинските учители в България са по 1%!

39

било е

преди 1 година

Било е свято преди 100 г., когато хората са продавали ниви за да изучат децата си. Сега е свърталище на алкохолици, наркомани, мма бойци, ***, чалгари и всякаква такава *** чукопитеци. Селянията, физическия и психически тормоз са ежедневие. Сигурно и в Африка е по-добре. Учителите са вдигнали ръце, нито им се плаща, нито ги уважават. Най-много да ги набият за добре дошли. Мунчооо върви да помпаш и не се обаждай, че само глупости ръсиш

38

Радой

преди 1 година

До Анонимен 38 "За комуниста свято място е училището, а не църквата. Отпадъчен матриал." Някога църквата е била средище на образованието. Сега училището би трябвало да е не по-малко свято място от църквата но за съжаление не е. Не си уважаваме доктори,учители и духовните лица както някога, и не случайно сме такива. Просто беден народ без вяра, образование и здраве, лесно се управлява и манипулира.

37

Реалист

преди 1 година

Всякакви гръмки слова от устата на Тоя, се изпразват от съдържание!

36

Гиб Мелсън

преди 1 година

Даскалите са повче за бой от децата. 15-ти септември а не преподават. Няма часове, защото така им отърва и няма министър на образованието който да ги насмете. Същото е и с 30-ти юни. Нито един час в училищата. Учителите ги няма и си почиват. Два дни от учебната година напълно пропиляни с пълното съзнание на директори, учители и министър на който му се плаща за да контролира учители и директори. Кой е за бой? Май не са децата.

35

Даскала Z

преди 1 година

Трябва да се бият от време на време тия малки иzчадийца иначе нищо няма да стане от тях.

34

Беше,

преди 1 година

сега е мястото където са децата докато родителите им са на работа, а като се върнат най-много да се скарат с учителите че са нарушили правата на отрочетата им.

33

карачанаков

преди 1 година

Да, свято е какво прозрение и небето е синьо и водата е мокра и горящата печка пари и топката е пълна с въздух нали ,направо се чудя откъде му идат тези мисли

32

Анонимен

преди 1 година

Парти газ за балони

31

Анонимен

преди 1 година

Водата е мокра...

30

Я да видим

преди 1 година

48% не са прочели нито една книга през последната година? Дам, вярваме ти! Лошото е, че 80% от индивидте в България не става. А не стават, защото училището им определи ролята на неставащи! Отвращението, което изпитват хората към тази институция ги обрича на нископлатена работа. МОН са престъпници!