53

Анонимен

преди 1 година

Има голямо препокриване между хората които ръкопляскаха на изселванията по време на "възродителния процес", а сега плачат за изселванията по време на руския разгром. Хора без принципи, или както са по-известни - русофили.

52

Слава У

преди 1 година

Предателите нямат място в Европа.

51

истината

преди 1 година

И тук е Русия, дойде ли ПУ бесиме буржоата и се оправяме веднага.

50

Toни

преди 1 година

До ВасилИ само такива като теб руснаците могат да купят за 1 рубла

49

Минуващ

преди 1 година

Руснаците и всички колаборационисти в Украйна трябва да си приготвят бохчичката и да хващат пътя за матушката. Няма как да живеят повече в Украйна, след като са направили своя избор да подкрепят престъпният режим на Путин. За тяхно съжаление пак са се оказали от грешната старана на историята или казано по нашенски от грешната страна на yя.

48

Анонимен

преди 1 година

Нали все сравнявате 1944 тук. Е....как е било на хората. Едни идват правят едно, други идват правят друго. Одява го обикновения човек. Него крадат всички. Така е сега и на тези хора. Това са мирни хора, желаещи да запазят живота си. Те не се интересуват от това кой ще владее територията. Но те страдат. Не емигрантите тук, не Зеленски, не Путин, не Байдън, не Урсула. Това е. Надали някой от вас иска да е на тяхно място. Останалото е лицемерие.

47

Анонимен

преди 1 година

ПОЛЕГНАЛА Е И .ЕЛИ. РАЗЧЕКНАТА ЧАК ВЪВ УСЛУГА НА ДЪРТИЯ НАПИКАН ПЪН И КОМПАНИЯ.

46

Counter strike

преди 1 година

Ислямска държава също имаше известни успехи в Сирия, и то доста време. Участниците в терористичната организация "украинска армия" ще бъдат избити до крак, дори няма да си играят ги съдят.

45

Анонимен

преди 1 година

Накрая най-прецакани са винаги предателите. Техните ги мразят, а чуждите ги презират.

44

1

преди 1 година

До запознат "Ясно е какъв "терор" е бил, щом местните са продължавали да работят, но просто за друга администрация!" Горкия, нали не си мислиш, че "Ирина" е виждала какво вършат тези, за които "работи". Та тя е била просто една секретарка, мишка, която се е надявала, че да работи за разрушителите на отечеството й няма да "е проблем". Като русофилите в България. Съдбата на предателите и престъпниците е една и съща.

43

Абе

преди 1 година

Да не си на мястото на тези хора, който и да дойде все те тормози. Смятайте, нещо като партиите тук. Идват ГЕРБ *** едни. Идват ПП, *** други. Ама тук е за работни места, а там за живот. Идват руснаците, обещават еьно. Идват укрите и "демократа" Зеленски те обвинява в измяна и отиваш за цял живот в укренски затвор. Добре направиха избягалите. Тежко на останалите. А те са обикновените и бедни хора. На тях нито САЩ, нито ЕС лицемерите съчувстват. А, точно тези хора трябва да са с протекции.

42

Анонимен

преди 1 година

До 36 Защо и Путин не направи като американците ? Глупостта е хронична и неличима. Надявам се ушанките и техните ятаци да си получат заслуженото. Всички до един.

41

Handel

преди 1 година

Трябва да си страшно тьп руснак за да повярваш на путин.

40

запознат

преди 1 година

До 1,Ясно е какъв "терор" е бил, щом местните са продължавали да работят, но просто за друга администрация! Сложно е положението обаче! Ясно е, че с конвенционална война нещата буксуват, понеже ВСУ и нацбатальоните са снабдявани с всевъзможно натовско оръжие, а също и към тях се изливат огромни парични средства! Откъм ЛС тези, горепосочените, проблем нямат- отдавна е обявена всеобща мобилизация, а Украйна не е малка по население държава- около 40млн.д.

39

Дамм

преди 1 година

Всички предатели в панделата.

38

браво

преди 1 година

До Какво следва А на теб ще ти дадат геврек!Радвай се!

37

Какво следва

преди 1 година

Укронацистите тръгнаха с 50 хилядна групировка и успяха да си върнат няколко града. На война това се случва, но с елементът на изненадата вече се приключи. Сега са събрали 15 хиляди за контранастъпление към Донбас, но там ще ги посрещнат както трябва

36

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън И оттам (Николаев) скоро ще се "изтеглят" :)))

35

нищо не ги чака

преди 1 година

До Да му мислят Напротив,те управляват от 44-та година,а ти слушаш и изпълняваш!И до като се плюнчите само по форумите тъй ще бъде и занапред!

34

Анонимен

преди 1 година

Това е военна стратегия на Русия от време оно. Стотици хиляди българи са прогонени след всяка руско-турска война. Защото армията им влиза уж за винаги, русофилите надигат глава и след два месеца башибозука жъне глави с ятагана