83

Анонимен

преди 1 година

До 82 ей такива като тебе са ми най-забавни. Почти половината население на страната е концентрирано в Софето. Не може всички да имат еднакви доходи сeлчо, не може всички да са "шефчета" , все някой трябва да работи. Логиката ти е видна на практика и затова сме на това дередже.

82

тТт до Анинимен 81

преди 1 година

Жалка картинка ще е за половината население! Много ясно, че всеки си гледа личната. Моята е типичен пример за половина България, работеща в частния сектор.

81

Голтак

преди 1 година

Глупости, фейк нюз

80

Анонимен

преди 1 година

Честито! Санкциите работят и както се вижда в двете посоки. Сега е въпрос на време кой ще дyxa супата първи ЕС или руснаците. Видно е с про100 око ,че американците са на далавера от цялата ситуация.

79

Анонимен

преди 1 година

До ДО Я ПАК, не ме интересува :) Всеки е длъжне на себе си! Намери си начин да вадиш пари. И стига мрънкахте! Лежите по цял ден и само се чудите кой да ви е виновен, че сте некадърни! Като сте толкова знаещи си направете бизнес и си плащайте колкото искате! Магазините са пълни и се пазарува като за последно! Българите имат пари! Толкова много ми писна от мрънкачи! Улиците пълни с колио, заведенията с хора.... нямали пари! Акъл нямате!

78

Анонимен

преди 1 година

До тТт, на това му се вика лична инфлация и тя няма нищо общо с общата инфлация :) На това ниво си, защото ти липват елементарни познания :) Жалка картинка!

77

Анонимен

преди 1 година

Я стига ГЛУПОСТИ !!! Кръчмите пълни. Гання яде и пие като за последно а вие ми дрънкате врели-некипели. Сега се опитвам да си направя резервация за довечера и познайте, ВСИЧКО Е ПЪЛНО !! Има ресторанти които за седмица напред няма места. И това са от най-скъпите в София. В Гърция и Франция беше пълно с ганнщовци харчещи като милиардери. Така че стига сте писали небивалици че нямали пари. Имат!! Спрете всички помощи и ковид-глупости. Племето има пари мноого.

76

ПРЕЗИДЕНТО-ЧАЛГАРСКА

преди 1 година

А ПРИ ПУТИН НЯМА ИНФЛАЦИЯ. ТАМ НАЛИ Е ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, КАКВОТО РЕШИ ПРЕЗИДЕНТА ТОВА Е! ОТИВАШ И УМИРАШ НА ФРОНТА. ТАКА Е РЕШИЛ!

75

Анонимен

преди 1 година

ИПЦ е 17,8%, а ХИПЦ е 15%. В ЕС средният ХИПЦ е 12% - в богатите държави по-малък, в бедните по-висок. България каква ли е - от бедните или от богатите...

74

Анонимен

преди 1 година

При демокрацията е така - потреблението се свива

73

Анонимен

преди 1 година

ПП - Прекъсваме поскъпването!

72

Кух профил

преди 1 година

ПП - Продължаваме поскъпването!

71

БЕДНИТЕ ТОВА КУПУВАТ

преди 1 година

КУПУВАШ НАЙ-СКЪПОТО - ХЛЯБ, ЯЙЦА, ОЛИО, ЗАХАР, МЛЕКО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, КАКВОТО СЕ ЯДЕ НАЙ-ЧЕСТО. ТРЮФЕЛИТЕ НЕ СА ПОСКЪПНАЛИ МАЙ?

70

тТт

преди 1 година

Така, инфлацията, казват била 20-30%. ОБАЧЕ!!! От 2020 до днес заплатата ми е скочила със 100 лв, т.е. от 1100 на 1200 лв. Миналата година инфлация уж 20%, тази уж 30%, нали се сещате, че заплатата ми е с покупателна възможност на към 600-700 лв спрямо 2020 година. А сега се замислете колко процента от работешите са като мене и защо се свива потреблението! И ще продължи да се свива... Цъкайте пак минуси като ви казвам от пролетта, че рецесията е неизбежнааа!!!

69

ДО Я ПАК

преди 1 година

КОЙТО ВЗЕМА НАД 3000 ЛВ НА МЕСЕЦ, НЕ ГО БЪРКА, НО В ПРОВИНЦИЯТА НЕ Е ТАКА! ТАМ НЯМА МНОГО МАГАЗИНИ С КОЛИЧКИ, ЕЛЕ ПО СЕЛАТА!

68

Я пак?

преди 1 година

До Гост, май не си ходил скоро в магазин. Магазините са пълни! КОличките претъпкани! Не виждам на какво основание се мрънка, че някои са бедни! Не са бедни! Мрънкливи са!

67

хм

преди 1 година

Всичко е търсене и предлагане. Като надуят цените, идва момент, в който хората силно намаляват търсенето. Стоките им залежават и няма накъде повече да се вдигат цени, дори напротив, започват да намаляват. Наскоро ми направи впечатление голяма промоция на немско масло 250гр в кауфланд. Гледам му срока - ми то след 5-6 дена изтича. Стискали го до сега и 5-6 дена преди срока го пуснали. А рафтовете пълни. На следващата седмица, кроасаните с масло на голяма промоция. Познайте с кое масло.

66

Гост

преди 1 година

магазините са празни хората купуват само най-необходимото все повече търсят промоцията да купят по-евтино

65

Albi

преди 1 година

Може, но за някои. За повечето най-необходимото са джуки, маркови дрехи, тържества по 5 дена,морета.Знам че хората изнемогват, засега най-бедните, но трудно да го възприема. Само да отида до близкия парк-че няма човек дето да не е облечен с маркови дрешки и маркови маратонки. Или жена с прическа и джуки. Явно тези които са бедни не излизат и по пътя дори.

64

Гост

преди 1 година

така е имам доста познати производители на плодове и зеленчуци, пчелен мед и други ми се оплакват няма никакъв пазар произвели са стока,която никой не купува ако успеят да продадат нещо цената е под пазарната