103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105, напъл но си прав. Забрави джапанките и диагоналките. За това идваме и от другите по-големи градове за да ги озаптим малко! Варна, Пловдив и София... разликата между нас и местните е забележителна :) но не е популярна дестинация Бургас и се променя много бавно....

102

Анонимен

преди 1 година

До 96 ахаха Бургас града на тъпute батки ,мечешти селяци , анцузи Адидас,а да дий ми "дънкито". Преди много години бях студент там. Не можеш да ме впечатлиш. Бургазлии имат много селско поведение и се мислят за големи тарикати. Самочувствие без покритие. За няколко дни през лятото става ако си пиян постоянно.

101

Анонимен

преди 1 година

Още ли плачете на гроба на ЕС? Казах ви аз, въпреки многото новини, те няма и да разберат. Обаче ние ще го усетим и то много.

100

1$=3000лв.

преди 1 година

Няма инфлация!

99

Г-н Директор

преди 1 година

Аз винаги ще купувам само най-необходимото за мен,и да имам пари но ги държа за кризи като тази която идва,и не не са в банка защото и банките се научиха да взимат от това което не е тяхно,меко казано.В днешно време доверие нямам на никого,като тръгна да мра ще изям и изпия всичко,няма да си го взема в отвъдното,но и няма да го дам на друг

98

111222

преди 1 година

Амииии не вярно, купуват хората панелки и апартаменти на картинка като обезумели,цената се качва всеки час-бързай народе

97

до 92

преди 1 година

До до 91 до 92 Бачкаш за 12 хил на месец,а имаш време да пишеш тук през делничен ден в 3 следобяд, айде бе , доматите ги ядем с колците.

96

Подаръчно пликче

преди 1 година

70% от българите получават минимална заплата. Все пак колко са IT- специалистите. Не може да правят изводи за хора с най- високо заплати как живеят и хора с минимални заплати. Точно тези хора са солта на държавата. Като имаш пари все някой трябва да кара таксито ти,да сервира в ресторанта, да мете след теб в Мола, да сменя превързките в болницата и да бие инжекции,да пази децата ти в училище, да ти лепи плочките в банята и т.н. Писна ми от самодоволни *** като Кирчо,които са уж най-умните.

95

Анонимен

преди 1 година

няма паре

94

Анонимен

преди 1 година

До тТт до Анинимен 81, и кой ти е крив, че си на този хал? Нека ти кажа САМО ТИ! Стига мрънка! Направи нещо и се образовай и развий!

93

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Анонимен 86, в голяма грешка си :) селчо. Не съм в София. Работя в Бургас :) Ама и ти си един ***. Мрънкаш ли, мрънкаш.... заплатат ти няма да стане по-голяма! Научи нещо и се продай добре. Писна ми от повлекани и некадърни мръкалници! Хем за нищо не ставате, хем много знаете! Беден си щот си тъъпп! И си *** щот си беден! Няма спасение за таквиа като теб!

92

Анонимен

преди 1 година

Избираме ГЕРБ-СДС и изоставаме още повече от другите държави от ЕС. Гласуваме против мутpите и се приближаваме до другите държави от ЕС.

91

Анонимен

преди 1 година

Важното, е че Ал Бънди отиде на копането на британската баба. Ще струва само 900 000 лв. за 2 дни!

90

Анонимен

преди 1 година

Е нищо де нали на втори октомври си избираме Баце и всичко ще се оправи? Не виждам защо е нужна паника?

89

до 91

преди 1 година

Преди 6г. 5000лв. си бяха ок заплата. Тогава още бях млад ТЛ и взимах 7000. Взех първия си нов автомобил. В момента на бившата ми позиция да намериш човек да работи за под 12000- забрави.

88

Анонимен

преди 1 година

Жената почна преди 6 г. на 5000 лв заплата и ми се виждаше космическа. Сега, ако в едно семейство не влизат над 5000 ....глад

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 87, малко елементарен ми идваш, но ще ти кажа, че не си разбрал написаното! Не ми пука каква заплата изкараш! Това е твой пробелм и само ти можеш да си го оправиш! Останалото е фанстасмагории на нефункциониращия ти мозък. Дано сега разбра!

86

до 88

преди 1 година

За имотите не е шега. Има доста хора, които въртят пари някъде. Аз не съм от купуващите имоти или влагащи там категорично, но търся вила в Ярема от 6 месеца. Преди година имаше 20 пъти повече опции. В момента- почти нищо. В София има хора, за които 3-4-5-8000 ипотека месечно са нищо. Защо ипотека? Защото е с лихва 1.6 за премиум клиенти, а всеки върти парите из фондове и има доходност минимум 6%. Пак казвам- аз в имоти не влагам, просто споделям това как мислят хората, влагащи там.

85

MR Buch

преди 1 година

сега пуснете и една от онези статии дето имотите свършват, ха ха. Истината е, че хората няма да имат скоро пари и хляб да си купят, особенно тези дето цял живот ги е мързяло да научат нещо/занаят или наука все тая/ за тях ще е найстина трагично

84

Анонимен

преди 1 година

До 82 "Всеки е длъжне на себе си!" - затова ли повечето работят на черно и не плащат данъци. Перфектна логика. После не реви, че имало дупки по улиците или като отидеш на доктор, той да липсва и да трябва да ходиш до голям окръжен град за елементарен лекар, дето по времето на соца имаха приемни дни в селския здравен пункт.