14

тТт

преди 1 година

Вижте отговорите, вижте харесванията им и после ми кажете, че не съм прав като пиша, че в България има повече комунисти отколкото в Русия! Прав е Талев като пише, че в България ще yмре последния комунист!

13

Анонимен

преди 1 година

До 17. Да, ще настъпи вечен мир и вечно робство.

12

Анонимен

преди 1 година

повече мощни и точни оръжия за Украйна и разстоянието до мира ще се скъси много бързо!

11

Анонимен

преди 1 година

Путин трябва да бъде убит. Това неминуемо ще стане. Точно неговото обкръжение ще го премахне. След това може да започнат преговори за мир.

10

Анонимен

преди 1 година

ООН са слуги, в този си вид обслужва интересите на едни държави срещу други.

9

Анонимен

преди 1 година

Ами правилно са казали от Кремъл, че зърното трябва да отива за нуждаещите се държави, вместо по-голямата му част да отива в европейските страни. А че ООН е една безполезна организация, това е ясно на всички.

8

Анонимен

преди 1 година

Долните русофили и всякакви други из'роди много обичат да злорадстват и изопачават фактите по отношение на Украйна и събитията от войната. Какви разговори може да имат резултат при положение, че дъртия, пpocт диктатор в Кремъл е патологичен лъжец и масов убиец...?

7

Украйна

преди 1 година

-още една провалена държава................след Сирия, Либия, Ирак, Афганистан .........има и други........да не говорим какво става в Африка.............светът се командва от една и съща клика масони и супербогати хора,които се помислиха за Богове...........айде сега почвайте с минусите и ми казвайте,че съм луд фен на теорията на конспирацията!!!

6

троловете на решетка

преди 1 година

"Най-лесно е да се обвинява само Путин за войната в украйна, нали........" та сте прозрачни катоАмеба......и толкова умни.

5

Анонимен

преди 1 година

Сега западните банки ще заробят Украйна за 100 години напред............така е при глобалния фашизъм...........Хитлер ряпа да яде............той е бил само един аматьор!!!

4

за ООН

преди 1 година

ООН нищо не правят, по-добре да се саморазпускат..........Великите сили си правят каквото си искат, дори една регионална сила Турция е извън контрол............Ердоган вкара аскера си незаконно в Сирия и Либия,...........има доста непризнати държави, водят се борби за територии, имам чувството, че живеем в седми век!!!

3

???

преди 1 година

Най-лесно е да се обвинява само Путин за войната в украйна, нали??Но кой има интерес от тая война??Украйна или Русия??Не!!!Интерес имат западните стратези,професори и масони.............те ще заробят Украйна да вземе дълг от западните банки...........това се нарича съвременно робство!!!

2

Анонимен

преди 1 година

С глyпавия, дърт фашист в Кремъл не трябва да се говори... И без, това скоро ще бъде самоУбит.

1

Gulf war

преди 1 година

ООН отдавна са далеч от земята.