34

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е добър комедиант. Успя да направи Русия за смях пред цял свят.

33

Анонимен

преди 1 година

Самосезира чудя, измета- русофили какво ще говорят съвсем скоро, когато вече няма да има нито Русия, нито главореза Путин! Тази *** от български *** трябва да получи подобаващо възмездие. Няма ПО- ПОДЛО СЪЩЕСТВО от българският русофил, подло предал предците си и родината!

32

Анонимен

преди 1 година

Скоро Украйна ще натика руските свиини обратно в азиатската им ***! Не може да уважаваш диваци, които гледат само да крадат, грабят и убиват! Зверствата, извършени от кървавият контингент на путкиин не се различават от зверствата извършени от Русия в Сирия! Това племе няма право на никакви компромиси повече и е време да отиде при СССР - в историята.

31

333

преди 1 година

Колкото и да ми е неприятно Зеленски е прав, като казва че няма смисъл да се преговаря с Русия. На този етап това е безмислено. Путинова Русия разбира само от груба сила. С парите които Русия прахоса за обречената си война можеше да се построят десетки болници, училища и всякаква инфраструктура, но те си искат "величие" , непобедима армия и империя. Вместо да имат всичките тия неща, те отидоха в чужда държава да рушат

30

123

преди 1 година

До Бай ***. Само да напомня че никой за нищо не си е затварял очите. Още през 2014та ООН искаше да вкара сини каски в Донбас, но Русия категорично отказа. и по принцип няма по безумен аргументи от това " а вие къде бяхте и защо си затваряхте очите". Тука си бяхме и веждахме руската агресия в чужда държава, а вие къде бяхте ??

29

Анонимен

преди 1 година

Путин вече го накараха да разговаря!

28

до анонимен 24

преди 1 година

До Анонимен 24Воината я започна САЩ с подържката на ЕС когато свалиха Янукович и поставиха на негово место еврея Порошенко койтои беше пионка в ръцете на националистите от правия сектор или тези който биха на странатана на Гер-я в ВСВ ! Сегапък немците подържат нацистите от Украина които се върнаха от америка( ПО ВРЕМЕТО НА КРАВЧУК )) взети слет войната в ЮСЕЙ ! Презинта в 2014 беше готов да има нов избори !!!!!!!! а това означава си дава власта но ЕС НАРУШИ ПОДПИСАНИЯ ДОГОВОР !

27

Анонимен

преди 1 година

Като се свалят всички оръжия и седнем на масата за преговори, ще започнем да се бием с юмруци.

26

Анонимен

преди 1 година

Гладните африканци отидоха в Западна Европа. Не са излъгали. Който е останал в Африка, значи е не е гладен. "Щом зърното не отива при африканеца, африканецът отива при зърното."

25

Тошо

преди 1 година

За да има живот на тази планета, трябва всички оръжия да се сложат на земята!Споровете да се уреждат на масата за преговори и да се мисли за климата!Той може да направи така, че всички войни, взети заедно, да ни се видят детска игра!

24

999

преди 1 година

До 35__Намаляването на въглеродния отпечатък се случва по различни начини.Един от тях е воденето на война.

23

Анонимен

преди 1 година

Войната е масово убийство на хора и нищо друго... Кой я започна на 24.02.2022? Според вас нормално ли е в 21ви век да има война в Европа? Един главозамаял се пcиxoпат в Кремъл реши да се прави на велик, като изпраща хиляди руски войници да умират в Украйна...

22

До Striker

преди 1 година

НАТО/САЩ все още не са взели решение да се намесят пряко на страната на Украина.Защо към момента това е така,вие как мислите?

21

Striker

преди 1 година

И Шолц, и този не се научиха - с терористи не се преговаря, правило номер 1. Подходът е като на Зеленски - блъскаш, докато о р к и т е се разбягат и после налагаш новото положение. Вместо празни приказки, изпратете на Украйна 300 километровите ракети за himars и да се приключва с джуджето от Кремлин.

20

Дедово

преди 1 година

Събрали се в ООН да решат какво да се прави и решили,че нищо не може да се направи!Нищо ново под слънцето! Поредната "световна" организация,която си е "изпяла" песента...

19

Анонимен

преди 1 година

Каквито са политиците на ЕС ТАКАВА Е ИКОНОМИКАТА - Гутиереш порг-ц без димпм -ко обр-е ,Борел също а и с ромски пр-д !!!! Фон дер ляин - медицина и ЕС ИСКА да има превъзходство в политкати си ! От страни се вижда като като театър Шаршан(юсей ) и неговите хиени (ЕС ) искът до победът човека (Русия)което владее огън (ЯО)!!!!! И АЗ ДА СЪМ ПУТИН ЩЕ ИЗПОЛЗВАМ ЯО И НЯМА ДА ДОПУСНА ИЗДЕВАЛСТВО НА НАРОДА СИ КОЕТО което прави сега ЕС ! Тези народи ще са свеки против всеки и кой както може

18

баба мара

преди 1 година

оон една паразитна структура не си мръдна пръстта да спре воината между сащи русия седнете на масата за преговори и се разберете спрете с това оръжиеискаме мир и разбирателство

17

До 6 каскет смачкан

преди 1 година

Не виждам особена разлика.Световната банка и МВФ поставят икономически условия за отпускане на кредити и спират траншовете,ако не спазват условията.Путин поставя политически условия и им завзема територия,ако не спазват условията- в случая се позовава на Минските споразумения.В случая Украина се унищожава и по двата начина.

16

Do 23

преди 1 година

Адски си нагъл ***, но е типично за вашите среди и не се учудвам. По цял ден само четем точно противоположното, но все се намира един нагъл с дилдо като тебе, който да каже на черното - бяло.

15

100%

преди 1 година

украйна свърши...........