60

До анонимен 40

преди 1 година

Анонимника с швейцарските билбордове с 200 франка, давам ти 200 франка, ако кажеш, де аджеба го видя в Швейцария тоя билборд????Ще ви изяде и миниатюрно малкото останал мозък тоя фейсбук.

59

Анонимен

преди 1 година

Честно, независимо дали ни лъжете, или не, в България ще се родят десетки вицове за "средния западноевропеец".

58

Турчин да тръгват

преди 1 година

Ние у Турция нашите членове стават големи твърди и дълги в очакване да бъдем обслужвани и задоволявани.

57

Бежанец Сирийски

преди 1 година

Хей европейски овце бегам от Сирия, там е топъл климата вие може да бегате в Сирия, Пакистан, Афганистан там има промоция топло слънчево и пускат американски бомби и раздават сникерси. У Турция ако искате ще трябва да им правите турскии чекиии на турците, за да пребивавате там за зимата.

56

Анонимен

преди 1 година

Като щъркелчета! Сега това не е ли мигрантска вълна заради формулировката "криза". Ще бъдат подложени на ограничения в родните си страни. Малко еврофондове? Помощи докато достигнат крайната дестинация?

55

Ашколсун

преди 1 година

Баш така ще е. Сичкото керван потегля за Търки, а *** дето от преди путинското време реве от Топлофикация ръси русогейски глупости и вярва как измъчената Европа бега на топло. ХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХА!!!! Помолуй, Господи!

54

Забравихте да пишете

преди 1 година

ИЗТОЧНИК: Посланик Митрофанова, руско посолство в София.

53

Анонимен

преди 1 година

не е истина какви лъжливи статии пишете... измислица до измислица!

52

европейците

преди 1 година

по принцип ходят по малдиви, тайланд и други слънчеви места през зимата щото имат пари. Въпроса е голтаците с промити мозъци кво ще правят

51

Хурка , хурка

преди 1 година

За ДЖЕНДЪРЛЪКА !Да си правят европрайдовете и да се топлят !

50

Pen

преди 1 година

"Pycĸaтa инвaзия в Уĸpaйнa дoвeдe дo pязъĸ cĸoĸ нa цeнитe нa eлeĸтpoeнepгиятa и гaзa" - ето това е лъжа. Санкциите са причината и посредниците.Ама така е спуснато отгоре , да се внушава ,че това е причината.

49

Европейски Овце

преди 1 година

Толкова ли много са затъпели европейците? Не виждат ли, къде е проблема? Всички са роби на Украйна и на някаква слугинажка върхушка от политици и еврокомисари, които искат и го правят да унищожат Европа. Ако са будни хората в Европа с мозъци ще въстанат на Европейска Пролет да направят да свалят по всички държави в ЕС правителствата и да кажат айй сектир на всичките санкции и а.майна на Америка и майна на Украйна дето е никаква нито член на ЕС нито в НАТО.

48

до 53

преди 1 година

За какво се обясняваш?! Всеки скиор отдавна планира зимната си почивка в европейските курорти. Очеизвадно долният ски не е карал в живота си. А отдалеченият офис за някои от нас е ежедневие и начин на живот от 15 години.

47

Анонимен

преди 1 година

Европейците отивали в Турция да карат зимата.Що не ходят в Русия да карат зимата там газа е евтин.

46

Щирлиц(таен агент)

преди 1 година

Като се изнесат за Турциякой ще работи?Учениците ли?

45

до 46

преди 1 година

Нека съм ги виждал на картинка. На 34 съм, бивш състезател по ски, програмист на Б2Б договори с 3 компании и на трудов с още 2. Офис нямам, не ми трябва. Имам си 2 вили и си работя, откъдето си искам- лятото прекарах 3 месеца на морето. А на Алпите ходя от дете по 2 месеца всяка зима. Не е скъпо да имаш къща там в някой малък курорт. Бачкай там за 3к в склада както е форумният лаф в днес-а и така.

44

Анонимен

преди 1 година

51-на нашите медии трябва да се "вярва", иначе която медия не "заработи" лошо.

43

София

преди 1 година

Нали бабетката днеска обясняваше, че всичко е цветя и рози, че Русия ще се срине, и пак ще заживеем в просперитет и благодат. Защо сега всички бягат на по-топло? Да не би бабката лъже и маже, а аутистите в европейския парламент от кеф и съгласие бързат да си строшат ръцете от ръкопляскане?

42

Еко Евро-Либераст

преди 1 година

Европейският Союз си има Еврокомисари, които топлят хората с политиката подкрепяща паднала Украйна и тез европкси политичини дават и интелигентни съвет да се живее на тъмно на студено, да не се къпят хората и да се сгряват от зелената енергия и хомосексуализма. Да живей Украйна, дарявайте пари на Зеленски.

41

Анонимен

преди 1 година

Умрел си некой да ходи 3 месеца в Туркия,айде стига небивалици.