100

Анонимен

преди 1 година

До до 106___110_хех ти явно си програмист от 3 годишен... или тъй като нямаше компютри тогава, си просто наследник на червените кръвопийци, за да ходиш по 2 месеца в Алпите

99

Георги

преди 1 година

Голям майтап.. от години приказват, че Европейците са прости, но този път и сам се убедих. До там да го докарат, не съм очаквал..

98

морски

преди 1 година

Тук ще се бетонира до безкрай брега, щото ДС мафията непобедима, трябва да пере милиониии....

97

Анонимен

преди 1 година

бреее много сте бедни бре... а ние пък сме свикнали да стоим на студено, щото винаги сме били бедни

96

до 106

преди 1 година

Не съм казал нито швейцарски Алпи, нито че ходя 3 месеца. Ходя 2 месеца в Алпите от дете. Северна Италия. Имам от 3 години и къща там. А доходите ми не са плод на фантазия, а са реалност. И да- нашият програмист взима в пъти над средния доход за ЕС, но не и повече от средния програмист в ЕС, но доста близко като стойност. Хубава вечер.

95

В Ъ З Р А Ж Д А Н Е

преди 1 година

МНОГО СКОРО МНОГО СКОРО ИДВА ВЪЗРАЖДАНЕ И ТИЯ ПРОГРАМИСТЧЕТА ЛИ СА КВИ СА ЩЕ ТРЯБВА ДА ДАВАТ 70% ОТ ЗАПЛАТАТ СИ НА БЕДНИЯ НАРОД ИЛИ ЩЕ БЪДАТ ЕКСТРАДИРАНИ ОТ БЪЛГАРИЯ С ОТНЕТО ГРАЖДАНСТВО. КОЦЕТО МНОГО ОТДАВНА СЕ Е ЗАКАНИЛ НА ТУМОРА НА БГ АЙТИТА МАЙТИТА ПРОГРАМИСТИ И ВСЯКВИ ПЛЪХОВЕ ДЕТО ОГРАБВАТ БЕЗЦЕРЕМНО ДЪРЖАВАТА !!! ДА ЖВИЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ НОМЕР 14!!!

94

Тая "новина

преди 1 година

от месец време я дъвчат руските пропагандисти. Набиват я в канчетата на мат рьошките. Първосигнално, нали? Защото Хъпунгерите не се замислят, че европейците имат възможността да прекарат зимата в толите страни. Показват им даже кадри от обледени рушки градове. Абе, байновци, който може да си позволи да прекара зимата в топъл курорт, той и сметките ще си плаща. Елементарно, даже плоско! Ще си душкат га(ъ)за и ще си пият нефта, щото няма да имат кинти за одеколон и спирт за горене

93

Rdn

преди 1 година

До АнонименКолко трябва да си *** да измислиш такава лъжа. Там температурата не е падала под 19 градуса още ***.

92

Анонимен

преди 1 година

Чудно ми е какво толкова мразите програмистите. В Германия СРЗ е около 30к евро годишно нет. Средно ниво програмист изкарва тройно на нея там. Навсякъде по цял свят програмистите средно изкарват в пъти над средната заплата за страната. Разберете го и престанете да мразите.

91

от 102

преди 1 година

Да вметна- говоря за 50к евро бруто годишно, разбира се.

90

до 99

преди 1 година

В интерес на истината действително в нашия ИТ сектор средната заплата отдавна надминава средноевропейската. В Берлин средната заплата е около 50к евро БРУТО, 30к- нето. В София вече студенти програмисти изкарват по 30к евро нето, ако са кадърни. А хората с опит в ИТ сектора наистина взимаме в пъти над средната заплата за Германия. Казвам, като човек, който работи в немска компания и е живял в Мюнхен (и работил там на ИТ позиция) 12 години. Е, ако тука ИТ изкарва 12к лв., в Германия ще са 24к.

89

Rdn

преди 1 година

В този сайт работят най-много руски ***. Отличават се с нисък интелект и безгранична наглост.

88

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

МИГРАНТИТЕ ЩЕ СЕ ВРЪЩАТ ЛИ И ТЕ В ТУРЦИЯ

87

до 70

преди 1 година

Естествено, че ще ходим в Алпите. Българските програмисти имаме петдесеторна покупателна способност спрямо средния европеец бачкатор и около осморна спрямо средния европеец. Сравними сме по PLI с високите нива на средната класа в ЕС. А в Турция ще ходят загубени бачкатори. И определено живея по-охолно от средния германец и датчанин. Най-малкото, защото взимам тройна на неговата заплата у нас, където е 10 пъти по-евтино.

86

Анонимен

преди 1 година

Fake news, все ми е на акъла че европейците нямали пари за поддръжка на един конвектор, ама имат пари за транспортните разходи до Турция, както и за скъп "ол инклузив"! Просто хората отиват на туризъм, няма нищо общо с никакви газове и токове

85

Анонимен

преди 1 година

То ако беше само простотията - няма проблеми, ама ние българите сме прости и лоши хора едновременно. Това ни разказва играта.

84

За 87

преди 1 година

Абсолютно известно ми е! Даже не мисля, че ще е по-различно от предишни години, защото ми се струва твърде раздута кризата. Пък и съответните правителства, ще направят всичко възможно да изглежда, че са се справили с кризата /сами, разбира се, с цел "Ура"/

83

Анонимен

преди 1 година

МИ ТЕ И РУСНАЦИТЕ БЯГАТ ТАМ, ЩЕ СЕ СБИЯТ!

82

Анонимен

преди 1 година

"Pycĸaтa инвaзия в Уĸpaйнa дoвeдe дo pязъĸ cĸoĸ нa цeнитe нa eлeĸтpoeнepгиятa и гaзa,.." Опс ,малко поизлъгахте ,санкциите срещу Росия доведоха до това .Ама май не го предвидихте ,че така ще стане .

81

Таня

преди 1 година

Със съпруга ми прекарваме от декември до началото на март в Турция и без да са високи цените на газа.