120

Възрожденец

преди 9 месеца

Аз съм ЗА тия програмисти да бачкат за български компании, а не за чужди! Който бачка за чужда компания според мен трябва да бъде глобен и съден! Аман от чуждопоклонници! България над всичко и Възраждане!

119

Хахаха

преди 1 година

До 107Маняк, егати СОЦ-а бълнуваш 70% данък. Аз съм от тия "програмистчета" и ще гласувам за Възраждане, въпреки прогресивния данък (който в никакъв случай няма да е 70%), но ще ти обясня нещо. И със и без прогресивен данък, ти си *** и винаги ще си на дъното на хранителната и социалната верига, а хората, които работят във високотехнологичните сектори и със и без прогресивен данък, пак ще се оправят в живота, защото имат акъл :)

118

Мая

преди 1 година

Колко сте взели от рекламата?

117

Е пък толкова ли

преди 1 година

Е евтино в Турция,че да заебеш всичко и да идеш зимата там.Това са хора с пари тръгнали на туризъм по скоро.И изобщо не е евтино особено в Истанбул!

116

Анонимен

преди 1 година

Ха - ха сериозно? А онези червените шапки с пискюл ще сложат ли? Цяла минута се тресох от смях. Ама дето казваше баща ми като няма манджа и киселици ще ядеш.

115

777

преди 1 година

Вие прочетохте ли какви глупости сте написали?

114

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Бежанците от Европа- Бягат в Турция , Ердоган трябва да подсили границата с Бетонни стени - като границата със Сирия- 3 метра Бетон , ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

113

Скоро очаквайте

преди 1 година

Бежанци от Германия, Франция, България ще влизат нелегално през сирийската и ливанската граница, а по издръжливите могат и да оцелеят до Алжир и Египет.

112

И какво стана

преди 1 година

Бежанци от Близкия Изток бягат към Европа от бедност и войни, а Европейски бежанци ще се изселват в Близкия Изток заради цените на газа и очакваната студена зима в Европа. Докъде ни докара американската идиотия!

111

Анонимен

преди 1 година

Руснацие накъде тръгват тази зима?

110

Анонимен

преди 1 година

С 500 евро ще изкарат цял месец олинклузив :)))

109

Анонимен

преди 1 година

Направо у Африка да идат

108

Турист:

преди 1 година

Като тръгнете към Турция да не забравите да си вземете лубриканти...!!! Ще ви са неистово необходими.

107

Анонимен

преди 1 година

До каде ни докараха !

106

Анонимен

преди 1 година

Султан Ердо им скри топката! През него всички потоци! Брюкселианците щот са много умни изтърваха тръбата през България и сега плащат такси и зависят от бай Ердо! Но султанът е благ ще се отзове на плачът.

105

...

преди 1 година

Брях брях! П.ткинофилията тука позна да се увлажнява! Ама как сте бря? Не ви л истигна това дето ви го натаковаха на фронта! Или още искате а? :))))))))))

104

До до 106

преди 1 година

А пък мен хич не ме интересува кой номер г.ащи носиш. Какво си тръгнал да досаждаш с измислената ти история. Нямаш ли приятели, с които да споделяш? Явно нямаш, щом си се заврял тук да лъжеш. Лека вечер и от мен "програмисте" или чистач. Муа ха ха ха.

103

Анонимен

преди 1 година

По-добре тръгвайте към брюксел, там е главният проблем и голямото зло, в турция няма да си решите проблема, щрауси с глави в пясъка.

102

Русия

преди 1 година

БЕЗ РУСИЯ ЕС ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ, СЛЪНЦЕТО СПИРА ДА ГРЕЕ, ЗЕМЯТА - ДА СЕ ВЪРТИ, ГАЛАКТИКАТА СЕ РАЗПАДА, ЛАДАТАИЗЧЕЗВА! РУСИЯ Е КАТО СЛЪНЦЕТО ЗА ВСЯКО ЗЕМНО СЪЩЕСТВО!

101

Анонимен

преди 1 година

Тази статия кърти! Дори да приемем че това е истина, отоплението в къщи би следвало да работи. Иначе ще има къртене и смяна на тръби и тн....