41

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл да се връщат в Укроландия.Онези с промитите мозъци ги убиват.Да ги интегрират по-бързо или да се ориентират към Германия,Италия или друга по-богата държава.Ние сме бедни.Като бедна държава можем малко да помагаме.Нека и нашите упраеници не се оливат с тези помощи с 5-звездни хотели,защото дразнят българските граждани.

40

Анонимен

преди 1 година

А за хората останали без дом от наводнението кога? Трябва да се престорят на украинци ли, за да се погрижи държавата за тях?!?

39

Анонимен

преди 1 година

А така. Сезонът свършва и сега ще пълним хотелите на избрани мутри за държавна сметка.. Само че като знаем претенциите на украинските туристи, те ще искат и екстри - сауни, джакузита... Даже може да поискат да им подгреем морето да не е студена водата. А иначе пари за ремонти на пътища няма, за бедствията няма, за това, онова, все няма

38

УЕОЯАЭАЭЯ

преди 1 година

Значи за украинците има, но за пенсионерите, за децата по-високи добавки и за работещите енергийни помощи - няма. Да не говорим, че парите похарчени досега още не са ни ги върнали от ЕС, защото нямат и намерение. Поставят неизпълними условия и казват - е не ги изпълнявате, пари няма. Но ние теглим заеми да храним чуждите. Нашите нека ***! Браво, ашколсун. БЕЗОБРАЗИЕ.

37

Анонимен

преди 1 година

Да на красивите украинки.Не на талибаните,които от години хрантутим и които убиват български полицаи.Нищо,че тия бяха сирийци.Все тая.Все са опасни.

36

Анонимен

преди 1 година

До 48 До 46 Не ,не завиждам на никого ,просто отбелязах .

35

До 46

преди 1 година

Завиждаш ли им?Тези с джиповете си плащат хотелите,помага се на майките с деца,които не са с джипове.

34

До 33

преди 1 година

Защото страната им е разрушена и много от тях няма къде да отидат и няма с какво да си върнат живота.А ти ако си успял в своята професия(ако изобщо имаш такава),тяхното присъствие нямаше да ти пречи и нямаше да си толкова злобен в коментарите си.Явно си изпаднал от живота и търсиш на кого да си го изкараш.

33

Анонимен

преди 1 година

До Архангела - "...тези с джиповете заминаха отдавна," М да ,в неделя на платения паркинг зад ФК във Варна -с украинка регистрация Поршре Каен ,ЛендКрузер ,Ауди SQ8 ,тия само минавайки мернах . За из града да не говорим .

32

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам само за тези, които свалят с импийчмънт Фигуранта и обявят Възраждане извън закона...

31

До 36

преди 1 година

Щом мразиш България,прав ти път.Тази страна е само за тези,които я обичат.Погледни украинските мъже как умират за родината си.Ти със сигурност не би го направил за твоята.Защото търсиш само облаги,а нищо не даваш.

30

Аман!

преди 1 година

Големи *** в управлението, постоянно! Баах маа муу!

29

Анонимен

преди 1 година

Украинските майки с малки деца да се интегрират в обществото ни,да им се намери работа и да останат тук,за да подобрят генофонда ни,защото иначе ще ни го "подобряват" авганистанци и сирийци.

28

Аз

преди 1 година

Продължавайте да гласувате за същите продажници. Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

27

Бизнес

преди 1 година

Хотелите са на хора от партийте. Тегли се 2 милярда дълг и се изпира, пърдон плаща се на Украйнец на легло и парите влизат изпрани, пърдон без данъци, пърдон, исках да кажа се получават по партийте обратно не стигат до икономиката реално.

26

Аз

преди 1 година

Служебното правителство като че ли е на ПП-тата. Мразя България. Срам ме е че съм българин. Това е унизително

25

Вече по-голям..ям,ям

преди 1 година

Ахааа за това днес правителството тегли нови 2 000 000 000 ДЪЛГ.

24

ха-ха-ха

преди 1 година

Докога ще търпим безплатения лукс за украинците, а ние ще се чудим как да плащаме за непрекъснато повишаващите се цени за оцеляването си? Тези или да започват работа или да се махат където им видят очите. Досега само 2000 работят от цялото това нашествие за "безплатна почивка" в България. Ако не искат да работят настанявайте ги в лагерите или във фургони както останалите!

23

остави ги тия

преди 1 година

До Истината Тук става дума за помощ за мигранти,без значение дали са украинци или не,и за такава за бедстващи българи!И все ми идват на ум едни думи казани от един голям българин:"Дай на българина власт,и той започва да се разпорежда като в неприятелска държава!"

22

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане! Време е да си върнем България и българите да не се чувстват втора ръка хора в собствената си държава!