61

Анонимен

преди 1 година

България- помия

60

Ахх

преди 1 година

Сега разбрахте ли че тия Украйнски мошеници ще ги хрантутим по хотелите безвъзмездно .хотела си дърпа парите и нацистите на гърба на бедния народ.

59

Анонимен

преди 1 година

Нещо се обърка! Първо, никой никого не провери дали наистина е бежанец в нужда. Второ, никой не направи тест на тези хора за заболявания. Трето, никой не провери какво вкараха в България с багажа си. Не коментирам привилегиите, които получиха. Не оспорвам правото на всеки за нормален живот. А бедстващите българи след наводненията?

58

Анонимен

преди 1 година

До: номер 68 А по какво разбра че е украинка?На украински ли говореше???

57

анализатор

преди 1 година

До: Късен гларус (номер 66) Браво! Явно само ти нямаш проблеми със зрението и виждаш нещата реално, а не изкривени през различни пропагандни "лещи"! В съседна Сърбия дори, която не желае да си разваля отношенията с Русия, нямат проблеми с бежанците като нас - нито украинските, нито руските, защото има и огромен брой руски бежанци за които, странно защо, пак само в България не се говори.Та в Сърбия имат изградена система от специални за целта центрове за бежанци още от войните в Югославия.

56

Някой

преди 1 година

А за собствениците на отнесените от пороя и наводнени къщи една студена вода защото са Българи

55

Късен гларус

преди 1 година

Най-неадекватни мерки по отношение на бежанците в целия ЕС, браво!

54

Анонимен

преди 1 година

за робите нито стотинка. Да работят за 800лв и пенсии по 400лв и да мълчат. Запада хареса това. Офцете продължават да блеят

53

Unknown

преди 1 година

For The Horde!

52

Unknown

преди 1 година

Ами тогава не давайте пенсии на пенсионерите а им давайте по 40лв. на ден да видим дали няма да са щастливи ../

51

Хемус

преди 1 година

Министърчето е в конфликт на интереси! От години вкарва с булката си украйнка работна ръка от Украйна!При положение,че това лято беше пълно с туристи от Украйна през туристически агенцииюкакви са всъщност т.нар бежанци!?Обслужва ли министърчето финансовите интереси на един кръг хотелиери от " Дружба" и Златни Пясъци!?

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Украинските имена са руски :) Все едно да говорим за македонски имена...

49

Петър Танчев

преди 1 година

Няма ли кой да изрита най-после тези нагли ТУЗАРИ, ваканцуващи на издръжка на убития и ограбен български народ, който ще мръзне и гладува тази зима заради ТЯХНАТА война!? Да им се конфискуват луксозните джипове с които задръстиха курортите по морето!

48

100 ВСУшки в час

преди 1 година

Абе някои тука пишат колко били смели украинските мъже,че защитавали Зеленски и САЩ.Питам има ли една б.у.д.а.л.а която да ходи да мре за ББ,Цв.Цв,Пеевски за Киро про100 то за Корнела .........................абе да не ви изброявам,че ще ви се доповръща.

47

бориол

преди 1 година

До До 11Те даже не го и дават от ЕС. Ще го дадат, ама друг път!!! Плана не е одобрен и пари няма! Всичко е за наша сметка!

46

яяаъ

преди 1 година

До Архангела до 12Ми защо не дадоха на българите финансова инжекция, бе ***? 20 лева кашкавала, всичко нагоре, що пък и ние да не похарчим нещо в родната си страна?!

45

Анонимен

преди 1 година

Трябва пострадалите от наводненията сега да отидат и да се регистрират като украински бежанци. Ще им говорят на руски, не е проблем, всички го знаят. Ще кажат "бягах от войната, бомби падаха и не си взех паспорта", и ще измислят някакво име, което да звучи украинско. Това е начинът държавата да се погрижи за нашите. Като не ти дават, си вземи.

44

фаэа

преди 1 година

До До 46Плаща се на всеки с украинско тескере независимо откъде е и какво му е материалното положение. За всички укрита има. За нашите среден пръст.

43

Анонимен

преди 1 година

Трагедията там е страшна.По-зле е отколкото когато нахлу Русия.Да бягат.Цивилните страдат и от двете страни.Най-жалкото е,че техните са най-зли към тях...Хич да не се връщат.А ние дано не позволим никога такава шизофрения тук.

42

уоеяааэоф

преди 1 година

А нещо за хората пострадали от наводнението? За мързеливите и нагли укрие 4-5 звезди и лукс, за нашите мизерни фургони. Ами настройвате хората!