13

Бгг

преди 1 година

Зърнарите не искат да са солидарни с укрите ей.В гейсъюза никога не е имало пазарна икономика в земеделието. Всичко е субсидирано и то несправедливо, в различните страни субсидиите са различни за една и съща култура.Така че не ми говорете за пазарна икономика в гейсъюза.

12

Анонимен

преди 1 година

Че какво му е на украинското зърно, по цял свят се изнася! Подбивало цената на нашето, ами това е добре. Не се наядоха родните зърнари!

11

Я па ти..

преди 1 година

До Ценко 12 Като няма да я дадеш , изяж си я сам.

10

Анонимен

преди 1 година

Планът след коби и войната е продоволствена криза. Нищо няма да се промени, видяхме в Нидерландия какво ги направиха фермерите. Идват тежки времена, стягайте се.

9

Качо

преди 1 година

Уважавайте труда на производителите. Щот ще ми ядете..... Заложили сме препарати, торове, посевен матрял. Има да се плащат лизинги на джипове, почивки в чужбина, строя и къща в Женева. Да не говорим за дневна разкладка на деца, жени, любовници. Вече се не издържа.

8

Ценко

преди 1 година

Веднага да се забрани всякакъв внос от Окрайна и Русия. Те подбиват цената на зърното и се оказва, че ние работим на загуба. Аз имам на склад 600 хиляди тона първокачествена българска пшеница и под 600 долара на тон няма да я дам.

7

Сашо арендатор

преди 1 година

Подкрепа за колегите, все още съм в Монако, не мога да тръгна веднага, щеркатабднес е на опеерация за поставяне на силикон, но ще изпратя техниката да запушим пътя за Монтана

6

зърнар

преди 1 година

Знайш ли къв палат съм вдигнАл, мам ми тряят паре да го довършим!

5

Обективен

преди 1 година

Още пролетта предишното правителство искаше да изкупува пшеница за да осигури запаси за страната ни. Тогава зърнопроизводителите не желаеха да продават,защото цената на международните борси се покачваше и очакваха да си продадат продукцията на по-високи цени.Сега протестират ,че украинската пшеница им прецака плановете. Май стана "хем боли,хем сърби".

4

Пазарната икономика

преди 1 година

Пазарната икономика и свободната конкуренция умряха, убити от ЕС, САЩ и спонсорирани от тях международни и регионални организации, които да пазят техните интереси по цял свят. Пита се в задачата защо ние преди 33 години си съсипахме икономиките (с кусури, ама ги имаше)?

3

Watch

преди 1 година

Докато го нямаше това зърно им бе добре че вдигат цените ,сега ревът че им пречи...нямат угода тия

2

Анонимен

преди 1 година

Добре де писали сте за безконтролния внос но от къде ?Защо не пишете, че става въпрос за вноса от Украйна докога ще защитавате тези фашисти ?

1

Анонимен

преди 1 година

БРАВО!