33

Анонимен

преди 1 година

какъв документ като ги внасят без 0 проверка , пестициди , радиоктивност нищо не се следи на границата и гъгрица може да има да пламнат всички складове

32

Анонимен

преди 1 година

никой не котролира нищо , а служебното правителство на Мин на земеделието си гледа фермерските интереси на министрите , Джиков оставя без субсидии малките картофопроизводители за да могат собствените му фирми да вземат по големи субсидии , по средата на стопанската година поставя условия , които лично го облагодетелстват СРАМ ПОЗОР ЗАТВОР

31

баба мара

преди 1 година

а кога ще протестират срещу турските домати и чушки гръцките прасковивсичко развалено

30

Анонимен

преди 1 година

Платени и организирани.Като "протеста" на Копейката с автобусите на ДПС

29

Анонимен

преди 1 година

Дайте един документ за твърденията си за радиоактивно жито пълно с пестициди...то не само да се говорят глупости...полезни ***...оти

28

Анонимен

преди 1 година

Четейки коментариите виждам , че народът си иска радиоактивното зърно . Има пестициди забранени в Европа , но нали е по ефтинко . И от урановите мини да е пак ще го ядем . Принципът е същия , като при ирландското месо и турските домати . Матряла е лош .

27

Анонимен

преди 1 година

"без контролния внос" означава свободен пазар, за разлика от субсидиите които тези алчни човечета получават от Европа. Сега Европа разреши на Украинците да изнасят за да им се помогне, и нашите андрешковци скачат. Ама то не може само да получаваш! А и да не забравяме че ядем фуражната пшеница, големите Родолюбци изнасят хлебната за по големи печалби.... Зган!

26

Анонимен

преди 1 година

Защо никой не казва,че украинското зърно е с 5 пъти по-висока радиация от нормалното и никой в Европа не го иска.Ние ли сме най-простите да ядем отрови?

25

Наско

преди 1 година

Тези храненици захранване нямат.То голяма лакомия.Продаите някое от луксозните си железа и тухли и си покриите разходите.Култивирани"бизнесмени"

24

Анонимен

преди 1 година

"Да се научат да произвеждат по-евтино."______Те произвеждат евтино, само че шепа продажници разрешиха вноса на украинско зърно, което е по-евтино само защото са във война.

23

Анонимен

преди 1 година

Не знам срещу какво точно протестират, при положение, че тая година печалбите ще са рекордни. С миналогодишните разходи, продукцята се продава на двойна и тройна цена. Това съответно ще им компенсира поскъпването на торовете и препаратите за тая година. Но не, идеята е повишените разходи да се платят от държавата, а огромните печалби от миналогодишната реколта да се употгребят за нови джипове, къщи и прочее. И да не се допуска намаляне на цените, щото яхти и вили има да се купуват...

22

Анонимен

преди 1 година

Повечето са получатели на субсидии. От замеделие не разбират.

21

Анонимен

преди 1 година

Да се научат да произвеждат по-евтино.

20

Евала

преди 1 година

Тюрлю гювеч от искания. Да не се внася евтино зърно, за да държат цените на хляба и олиото високи. Пестицидите кой ги употребява същите тия фермери ли или корабостроителите, например? Торовете се произвеждат предимно с употреба на газ, затова са скъпи, държавата изплаща високи пенсии, безплатни детски градини, компенсира ел.енергията за бизнеса, откъде още пари? Някой от Изток май финансира част от протестите.

19

проРуски протест

преди 1 година

Мутрафонова си е свършила работата. Протеста срещу зърното на Украйна е организиран!?!?

18

Бачкатор

преди 1 година

Предайте на Копейкин да спре веднага протеста и да не се излага. Всичко е фалш. Така избори не се печелят и авторитет не се гради.

17

Анонимен

преди 1 година

Е така е, на тия не им изнася. Искат хляба да е по 5 лева вместо 2.

16

л0ш Пр0рок

преди 1 година

тая нощ се събудих облян в пот, сънувах, че Киев е Изпепелен от Ядрена Ракета, а Путин дава реч и заявява, че вместо да Жертва Хиляди Руски Войници е Решил да Постъпи като Труман с Хирошима и Нагазаки и ако НАТО искат война с Русия да й я обяват, а не да използват и да се крият зад Украйна! а вятъра е с такава посока, отнася целият Радиационен облак от Киев над София и от Радиацията измира почти целият град... Ад!!

15

Анонимен

преди 1 година

Съд и арест за Кирил Петков!

14

Васко Жабата

преди 1 година

Комбайна, вършачка!