79

Лили Иванова

преди 1 година

Тия с лекота ги надживявам с 200

78

Др Собаков, кинолог

преди 1 година

Никой не се пита и не се интересува от здравословното състояние на Ушопляс Палачинката, но така като го гледам е цъфнал и скоро ще върже

77

Анонимен

преди 1 година

Страда от алкохолизъм - когато се изчерпват витамините от група Б в организма, кожата на ръцете се опъва и се нарушава обмяната на веществата, притиска се vena cava и в крайниците се задържа вода и отичат.

76

Анонимен

преди 1 година

по рождение ла де билно

75

Бухала

преди 1 година

***.Кои са тия "всички"?!

74

fact

преди 1 година

ако си е праснал 2 бустера - умира до края на годината!

73

ха ха

преди 1 година

Гледахте ли видеото? Украинското посолство решило да покаже съпричастност към смъртта на кралицата, но укрите са широко известни с незнанието си на езици и вместо "queen" изписали "QUEER" на видеостената на фасадата на амбасадата украинска. Няма да обяснявам какво означава, че може да ме цензурират.

72

Румпел щилтсхем

преди 1 година

Този крал чрлстрети остава на пост още тримесеца.и идва на негово място сина му.уилям.

71

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 71 Всичко което си написал е описано в стихотворението на великия Радой Ралин Писмо до Ванка.

70

Анонимен

преди 1 година

Аз си мислех, че всички се чудят как ще изкарат зимата.

69

Ба,торба кости

преди 1 година

Здравето на дъртото кралско плашило Чарлз ни интересува точно толкоз,колкото и здравето на нашето комарджийско *** Симеон т. е. никак!

68

Анонимен

преди 1 година

"пръстите стават сковани, болезнени и подути" ___________________________________ Ето го обяснението за случая в Северна Ирландия: пишейки в книгата за отзиви сгреши датата, ядоса се, натисна по-яко писалката, мастилото протече върху подутата му ръка, той още повече се ядоса и изпсува на чист наглосаксонски. А на вас ви разказват, че, Карл III бил образована модна икона ...

67

Анонимен

преди 1 година

Като чета какви са му симптомите и какви могат да бъдат причините - Ми че той си с е за трудоустрояване ?!

66

ветеринарния

преди 1 година

Ако откриете от какво му е така зачевен и подут носа , ще стигнете и до ръцете ?!

65

Cobra

преди 1 година

Моите ръце не са подути, но ме болят. На 54 години съм и цял живот съм работил. Не точно само физическа работа, но и физическа. И сега да се интересувам и да рева за ръцете на този *** чарлз ли? Какво ме интересува? Да умират всичките. Англичаните са луди да търпят в 21 век монарх. Това е анахронизъм.А и англичаните винаги са ни прецаквали нас. И не е чудно. Ние сме били турска колония. А англичаните са били колонизатори. Няма как да симпатизират на поробената държава.

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 - такива са ни братя руснаците че освен че са ни окупирали и репарации сме им изплащали ВСВ . Относно историята освен четене знам истории и от прабаба - като са идвали немци са спали на двора ,изяли 2 кокошки и са платили със златни марки , след тях руснаците се държали като дерибеи - ядат,пият изнасилват, каквото им се поиска . Т.ч. не вземайте всичко за чиста монета - учебниците по които си учил са писани от г.ъ.золиз-ци на Сталин + 45 години слугинаж на Москва

63

Анонимен

преди 1 година

Чак пък всички да се питат!! Наследници колкото щеш и утре да се гътне няма да стане кой знае какво.

62

Анонимен

преди 1 година

Е та не е ли малко рано още да се питат за здравето му - Все пак го назначиха онзи ден ?! , Чета че имало и други притеснения ; " Кой щял да поеме кралските кошери .." , ето кой - Чарлз три ще ги гледа - Не че досега кралицата ги е гледала де ама да кажем ?!

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 65 - Тя е , ама е "консорт" - нещо като на лизинг !

60

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 66: Тъкмо щях да напиша същото, а ти си ме изпреварил. То от нашите медии, като стане дума за външна политика, освен г'лупости, друго не може да се очаква.