17

В София

преди 1 година

Преди време бяхме с приятеля ми в сладкарница, която се намира на пресечката на ул. "Фритьоф Нансен" и бул. "В. Левски". В едното парче торта "Гараш" имаше метална гайка. Сервитьорът вдигна рамене "Ми кво да права?" И когато донесе сметката, това парче торта също беше включено да си го платим. Бяхме все още хлапета, опитът ни да се разправяме беше предварително обречен.

16

Анонимен

преди 1 година

Добре де...поръчвате нещо и то не е сготвено. Оплаквате се и става проблем. Ако аз бях щях да си тръгна ,а не да поръчвам салата Цезар и да продължавам да им правя оборот, въпреки, че не могат да готвят и ме обиждат. Това не го разбирам.

15

Анонимен

преди 1 година

просто в тоя град са селедурри

14

Albi

преди 1 година

Нормално като за България. Това че жената е бременна още повече ги е озлобило. Тук не знам защо се мразят така бременни и бебета. Директно на страницата им пишете по всички групи, като загубят клиенти ще ги заболи. Навсякъде са тези тарикатлъци, вече толкова са огладнели тия, че от всичко пестят, явно от ток пестят, затова не изпичат добре. И на мен ми направи впечатление, като поръчаш нещо, каквото и да сервират си длъжен да го платиш, дори да не става за ядене/пиене.

13

Иванчо от приказките

преди 1 година

Аз ако бях нямаше да платя дори нищо ако искат да викат полиция

12

Анонимен

преди 1 година

Този разказ ми звучи като от рубриката "Спомени от соца". Тогава беше в реда на нещата продавачки и сервитьори да се държат дивашки с клиентите. Такива бяха и служителите в хотелите и почивните станции. Имаше изключения, но не бяха много.

11

Шопендар

преди 1 година

А в Гърция сервитьора Костас те гледа като икона и е по бръз от невестулка,пък някои хора бълват лозунги,,предпочетете българското,,требва да си будала

10

ИББК

преди 1 година

В село Камено има такова заведение, което предлага сурово пилешко месо, но не помня името му. Минавайки от там към Созопол спряхме да хапнем и поръчахме дюнер. Месото беше сурово. Върнаха ни парите, но определено повече няма да си взема от там.

9

Анонимен

преди 1 година

Аз затова като ходя на непознати места карам на сухоежбина. В барчета и кръчми само бира и пържени картофи

8

Асен

преди 1 година

Е това е ако е истина, си е чиста гротеска!Аз лично бих снимал храната, сметката (която се иска веднага след приемането на въпросната поръчка). След което бих вдигнал луд скандал (с елементи на пердах ако има желаещи), и както беше споменато в предишни коментари - тръгваш си "церемониално" без да платиш (тука пак има елементи за евентуално възникване на пердах :+D )

7

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 1 На ДПС всъщност. Тутракан е все пак.

6

Анонимен

преди 1 година

Тези от ресторанта дежурно ще кажат че това е постановка на конкуренцията или на завистливи хора...също както и като хванат политици в крачка, те викат - политическа поръчка за очерняне...интересното в случая е че може и така да е...така е по тези ширини...

5

Анонимен

преди 1 година

В такива ситуации директно ставам без да плащам. Проблемът вече става техен. Много се пулят и се чудят на кого да звъннат. Сега нямаше да ти се налага да пускаш сигнали и тн.

4

Hamid

преди 1 година

Не ходете в места с външна кухня, където никой не стъпва. С какъв къл поръчахте салатата след случката с пилето и разиграният цирк? Можеше и на десертите да се наметате със същият успех.

3

Избиратели

преди 1 година

Тия от ресторанта ми приличат на русофили. Като дойде руския мир така ще е навсякъде. Както си беше при соца. Това са избиратели на Копейкин.

2

Хм Тутракан…

преди 1 година

Па добре, че са се измъкнали живи

1

Анонимен

преди 1 година

На ГЕРБ избирателите в действие.