27

Анонимен

преди 1 година

Корнелия, чорапа, бойкикев, асен и киро окрадаха спестените и заделените пари за довършването на магистрала Хемус от българския народ. Окрадха народа си и лъжат нагло по цял ден! Срам!

26

Анонимен

преди 1 година

След като Простите напрактика закриха проекта, ваденето от комата е първото нещо, дето трябва да се направи!!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Разказват , че преди да изпадне в кома , лекарите го казват, била получила силен удар, шок.Носила е огромна сума пари и някой с голяма глава и голяма уста и ги измъкнал и офейкал в неизвестна посока към Банско....дали е вярно....Гешеф ще се заеме със случая....

24

Анонимен

преди 1 година

Има сигурни данни че магистралата ще бъде завършено от внуците на Бойко и пак те ще резнат лентата.

23

ТАЛАНТИ

преди 1 година

КАК ПП-ТАТА ЗА 6 МЕСЕЦА НАМЕРИХА ПОСРЕДНИЦИ И ГЕПИХА 300 МИЛИОНА БЕ? САМО ОТ ГАЗА. ОТ БЕНЗИНА МИЛИАРДИ, А ОТ 12-ТЕ МИЛИАРДА ЗАЕМИ КОЛКО СА ЗАДЕЛИЛИ ЗА ПАРАПЕТИ И КРИСТАЛИ, ЗА ГОДИНИ НАПРЕД! И ЧОРАПА ОЩЕ С ИДВАНЕТО СИ ДАЛДИСА ЗА ГРИПЕНИ И КОМИСИОННИ?

22

Анонимен

преди 1 година

сега Кокорчо и Про100Киро да доплатят цената на инфлацията от собствения си джоб,всеки трябва да носи отговорност ,за действията си !

21

Анонимен

преди 1 година

Разказват, че Баце в бяла тога , с ореол на ти- квата се явил в бяло синкава светлина с няколко звезди овръз.Това говорят сестрите които били на служба.Бил дошъл яхнал дрон, последно поколение на НСО.Сам го карал.В дрона имало и лице от женски род.И снимало.....

20

Анонимен

преди 1 година

Баси магистралата започнало е изграждането някъде през 70-те на миналия век и още не стигнало до никъде.На времето египетските пирамиди са построени по бързо.

19

Паси

преди 1 година

Добре, че беше Промяната, да построи най-накрая Хемус.

18

Един Българин

преди 1 година

К'во ви е построил ББ? 8км от Хемус до гара Яна, които след първата зима бяха ПЪЛНИ с ДУПКИ! Някой да е карал скоро по Тракия в участъка на ТУЛУПА? ДУПКА ДО ДУПКА не може да се кара с висока скорост в активната лента защото е опасно за пътниците освен да счупиш колата. То от чекмеджета не останаха пари за асфалт! Пак гласувайте за този, дето ви заключи в градовете като крепостни селяни и после с парите ви си легна с Мата Хари!

17

Анонимен

преди 1 година

Разказват , че когато излязла от кома и била в други селения .Някъде в Америка, била потресена от гледката при вида на огромната плетеница от Магистрали там.И не искала да се върне тук.Щото тук само и обещавали светли бъдеще , крадяли от парите а края му не се виждал.

16

НЕ СЕ КЪПЯ.

преди 1 година

МИ КАКВО СА ВИНОВНИ ЧЕГЪРТАЧИТЕ, ПРОМЯНАТА И РАДЕВ, КАТО ОСВЕН ДА ЧЕГЪРТАТ И ДА КРАДАТ ДРУГО НЕ МОГАТ? ТОВА СА УЧИЛИ В ХАРВАРД И СИГУРНО И В АРМИЯТА - ДЕСА С ДВЕТЕ ДЛЪЖНОСТИ! ЕЛЕ ПА БСП - ТЕ ТАКА СЕ РАЖДАТ С ОТВОРЕНА АЛКА! ДБ СИ Е БСП 2.

15

Анонимен

преди 1 година

Разказват , че когато Баце отишъл на свиждане покрай болничното легло , където лежала просната в кома Магистралата , и само при гласа който чула на Баце се размърдала и излязла от кома ....Славейки ,,Вожда" с висок глас.

14

СССР

преди 1 година

Еми Боко и фирмите му окрадоха парите после ПП не направили см,как да направят като ГЕРБ откраднаха всички пари преди да бъдат изхвърлени в блатотооо.

13

Анонимен

преди 1 година

И като я изкарахте от комата , разказа ли ви какви крадци са я обрали.В коя банка с чували и кой В кои чужди имоти и отидоха парите.Спимни ли си нещо ....или и тя ,,забрави"

12

Анонимен

преди 1 година

За година и половина "промяна" 1 милиметър няма построено. Баце може и с чували и с тирове да е изнасяла пари, ама нямаше седмица да не реже лентички. А тия опоскаха 9 милиарда и кръгла 0.

11

БРАВО!

преди 1 година

ААА, ХЕМУС ЛИ? ДЕТО ПЪРВО РАДЕВ ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА И ПОСЛЕ КИРО Я ВКАРАХА В КОМА ?

10

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСъмнения не значи че са доказани. И аз се съмнявам че ти си платен тр 0л, ама не мога да го докажа.

9

Софиянка

преди 1 година

Ех имахме главен строител на държавата с джип. Другите срещу него да тичат пак няма да го настигнат

8

Анонимен

преди 1 година

Шишков, а какво правят тия хиляди огромни, скъпи камиони по улиците на София и из страната. Само днес в София за половин ден преброих над 70. Бръмчат по цял ден празни и съсипват улиците. Явно има някаква схема за точене пари?!? Това са хората на ББ. Сигурно той знае.