47

Строител

преди 1 година

А парите за магистралата които ги откраднаха кирчо и кокорчо къде са?кой носи отговорност?

46

Анонимен

преди 1 година

Цяло лято по обхода на Бургас не се работи. Тракия на места е за спешен ремонт. Кога?

45

Анонимен

преди 1 година

Това с лентичките е най- голямата илюзия. Най- малко км магистрали за най- космическите пари в света.. А и на клозет с режеше лентичка.

44

Анонимен

преди 1 година

Какво означава да извади от кома магистрала? Ще я построи до изборите или какво? Май ще краде, това му е единственото намерение. Няма да построи и един километър, само ще превежда пари към чорбаджията си и накрая ще се изниже като пърданя из гавшти.

43

ЛЪЖЕЦ!!!

преди 1 година

"Регионалният министър увери, че в края на септември или в началото на октомври движението по Лот 10 ще бъде пуснато. Той е дълъг 16 километра." Щото очаква да спечели неговият покровител, другарят Бойко Борисов, нали?Знам ви аз интимните мисли, обаче няма да стане!ГЕРБ са вече в "aнaлитe" на историята!!!

42

Анонимен

преди 1 година

И СЕГА РАЗБРАХА ЛИ КЪДЕ СА ОНИЯ 60 МИЛИОНА В САКОВЕ И ЧУВАЛИ- ДА НЕ БИ ОНЯ ДЕДКО С ФИКСАЦИИ КЪМ ИМОТИ ДА ГИ Е ПРИБРАЛ И ДА СИ Е КУПИЛ НОВИТЕ ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ...ТЪРСЕТЕ ОКОЛО НЕГО...

41

Анонимен

преди 1 година

Ми сега вече плащат... явно.. ще има за чекмеджан

40

Хахаха

преди 1 година

Е то тоя я вкара в кома .Преди година говореше че магистралата била една илюзия.На радев чедата ще съсипат държавата.

39

Анонимен

преди 1 година

Те нали не плащаха, защото от там се крадяха 99% от парите?

38

гербер

преди 1 година

Абе ***, че нали ти я вкара в кома заедно с онова недоразумение Комитова. Онази стара чанта с черните чорапогащи. Пфууууу.

37

Анонимен

преди 1 година

ПП, ДБ и БСП така окрадаха и загробиха България, че в кома не е само Хемус ами цялата държава. Всичко това с помощта на юмручко, слугата на мафията!

36

Янко

преди 1 година

По- *** коментари не бях чел.

35

Анонимен

преди 1 година

Става въпрос за НЕЗАКОНЕН ОБЕКТ УВРЕЖДАЩ ТЕЖКО ЕКОЛОГИЧНАТА И КЛИМАТИЧНАТА ОХРАНА НА СЕВЕРНА БЪлгария.. Уврежданията се чакат от дигитлано хологрмани оръжия лепени на предни стъкла и заради тежко вредни режещо радиоактини скенери инсталирана на милиони автомобили вместо доказано безвредни жълти традиционни фарове. НЯМА ОДОБРЕН ДОКЛАД ЗА ОВОС ..

34

Анонимен

преди 1 година

Без ГЕРБ нищо не може да стане в тази държава! БСП винаги когато са били на власт винаги цялото строителство в държавата спира и се почва едно оправдаване как няма пари. После като паднат от власт и всички строежи пак тръгват и се оказва че пари има. По некадърни от БСП няма!

33

kk

преди 1 година

До Един БългаринСмешен, може да ги обвинявате за много неща, ама точно за инфраструктура не говорете, че преди ГЕРБ никой една тухла не беше положил за 20+ години в милата ни пробита от корупция държавица. Я се върни 2006-2007-*** и пак ми говори. Много сте късопаметни. В София имаше 5 спирки на метро, до София нямаше път, да не говорим в провинцията, където от 70-те няма нито един реализиран проект за нищо... гербавите поне нещо направиха около Пловдив, около Бургас, около Варна и в градовете

32

Анонимен

преди 1 година

А КОЛКО ЩЕ НИ ИЗЛЕЗЕ МАСТРАФА ЧЕ ПРАЩКОВ КОКОРЧО И *** Я БЛОКИРАХА ТУРИХА Я В КОМА А ШИШКОВ

31

червената СГАН от ПП

преди 1 година

всички при ГЕШЕВ,заедно с ДБ и ТЕХНОИМПЕКСОВА

30

НАРКОМАНА ПЕТКОВ

преди 1 година

в ЗАТВОРА докато му изгният чорапите

29

МАЙСТОРИ БЕ!

преди 1 година

ТЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ХВЪРЛИХА В КОМА ЗА ТЕЗИ 6 МСЕЦА! НО НАЛИ ВЕЧЕ ВСЕКИ КАРА ЕЛ. АВТОМОБИЛ НАШЕ ПРОИЗВАДСТВО ПО НОВИТЕ МАГИСТРАЛИ, ПРЕЗ ТРИТЕ ТУНЕЛА И ПО ЧЕТИРИТЕ МОСТА НАД ДУНАВ?

28

Анонимен

преди 1 година

Асен, Киро и компания така и не казаха де са парите. Тотал от 29 млрд бюджет (най-големия от основаването на страната през 681г) не се знае къде е но трябваше да се актуализира щото не стигна. 27млрд от ЕС не се знае къде отидоха, 18 млрд външен дълг също, а и едни 4 млрд от валутния резерв потънаха в дън земя и не се знае къде. НО похарчиха 800млн за пенсии! Та само едни 77.2 милиарда трябва да кажат къде похарчиха за 7 месеца. Но какво са 11 млрд на месец за промяната? 4 ГОДИШНИ бюджета!!!