24

Друг

преди 1 година

Германия е готова , но обикновенният човек ще плати цената ! Безочие и наглост!

23

Честит празник!

преди 1 година

Така съвпадна, че моят началник днес се появи на работа с нова суперкола и аз го поздравих с Деня на работодателите. Той ми благодари и ми каза: Ако работиш двойно повече, ако изпълняваш задачите в срок, качествено и креативно, след година ще мога да си купя истинска кола-мечта.

22

Анонимен

преди 1 година

Колко немци ще мръзнат тази зима "благодарение" на глупостта и продажността на тази чернодробна наденичка.

21

Анонимен

преди 1 година

"Готови сме защото си платихме". Видяхте ги - .Унгария,Германия ,Франция,Италия,Австрия,Чехия,Словакия ,Словения си платиха на лошия Путин в ЕВРО КЪМ РУБЛА. Зелената сделка голям успех , дрън дрън! Лицемери!

20

До 21

преди 1 година

В кое село са те учили да пишеш?

19

До 17 Русия

преди 1 година

Много си умен,що не си подадеш молбата за хигиенист в тях,чух че давали 5000 рубли на месец

18

Тея германци

преди 1 година

Фърлиха милиарди да си построят северен поток 2, а сега ще се къпят по веднъж в месеца. Кажи сега, кой ръчка за война в Украйна, за да загроби Германия хаха

17

Ганди

преди 1 година

И сега Вовата какво ще прави,аааа сетих се ще продава газ и бензин на тия с колелата в Индия и Пакистан, а пък как им е полегнал на Китай,много вазелин ще му трябва ша знаете

16

Анонимен

преди 1 година

Германска машина няма да спре при липсата на пиклив руски газ.Слава на Германия.

15

Русия

преди 1 година

до 2 години, пуска АЕЦ-и на Ускорени НеУтрони, 1000% по-ефективни и мощни от текущите! САЩ и Европа - си нямат и идея, времето им изтече - не става с поколение след поколение паразитищо върху поробените народи на Източна Европа!!

14

Скоро

преди 1 година

много Европейски държави пожелания ще стават част, Губерня от НовоРуската Империя!

13

Анонимен

преди 1 година

Малко офтопик-конфликта между Азербейджан и Армения се възражда. Нещо става и между Гърция и Турция....Макрон вече заяви, че при евентуална война Франция ще заеме страната на Гърция, така че Украйна за нас може да се окаже най-малкия проблем.

12

Анонимен

преди 1 година

дано

11

Анонимен

преди 1 година

Колко е готова, ще си покаже като застудее. На приказките на чичко Олаф, вече не вярва никой, а немците трепенто очакват да им сервират и сметката. Те много добре знаят.. защо.

10

до 11

преди 1 година

Чирен дали е Пълен или и Празел е все тая щото може да съхранява газ за 2, най-много 3 седмици от потреблението на България! така, че и с него и без него е все Гейм-Овър без ГазПром, които повече Газ никога няма да ни дадат!!

9

Историк Фактолог

преди 1 година

Буш-Старши и Премиера на Великобритания се обаждат на Горбачов да му кажат, че са Против да Обедини Западна и Източна Германия и да не го прави - така сега Обединена Германия от Русия се Отплаща на Русия, като е най-големият снабдител на Оръжие, с което биват убивани руснаци!! Същата работа и с Финландия - Освободена от Шведско Р0бство от Русия, направена НеЗависима Държава от Русия - за Благодарност - влизаме в НАТО!! Никога Източният Бял Човек НЕ Трябва да Помага за Лицемерните Западняци!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Според него Зелените са се превърнали в най-лошата партия на войната в германския Бундестаг. А изявленията на германския външен министър Аналена Бърбок, че Русия трябва да бъде съсипана, според него имат фашистки характер. Външната политика на Германия накърнява интересите на страната ни и не допринася за поддържането на мира в Европа, убеден е Лафонтен.

7

Tangra

преди 1 година

Пожелавам ви една мразовита зима. Дано американския пай ви стигне.

6

Анонимен

преди 1 година

Бившият председател на Социалдемократическата и Лявата партии на Германия Оскар Лафонтен даде кратко обяснение на случващото се: Германия не е суверенна държава... В украинския конфликт Германия действа като васал на Съединените щати. .. Водещите политици от светофарната коалиция Шолц, Бърбок, Хабек и Линднер са лоялни васали на Съединените щати.

5

Тая Зима

преди 1 година

Германия ще даде повече жертви и от Украйна, във Войната на Вашингтон с Русия! Не е Лесно да си Васал на Чужди Интереси!!