35

От 34

преди 1 година

Какво стана, ве? Линкиднче? Нали си много вървежен? То аз мога се мяткам така!

34

Анонимен

преди 1 година

До 33 - И брат ми така каза,когаот търгна да водие дела и да вдига стачки. Изгониха как от ДЪРЖАВНА работа, на бащата му спукаха от проверки бакалийката, а мен ми изпотрошиха колата. И казха че или брата се спира или ... горим. Айде - бори се с това, Ботев ли си, Левски ли си ... Много лесно острани!

33

да бе

преди 1 година

Много по високи са, обаче бай бугар много лъже. Всички в туризъм хотелирство и ресторантиорство са на минималки а взимат в плик и башиши. Почти всички във строителството също са така, даже много често виси на борсата а взима за баня 4 бона. Всички монтъори, автоморги, автокъщи и те така, къде на минимали къде безработни. Адвокати, консултанти, фирмаджии всичко е на самоосигуровка. Всички фриленсъри. Много има ходят за по 3-4месеца по чужбина а тука безработни. Средната е поне 2000 а в София 3000

32

до 31

преди 1 година

Айде и аз да се включа в тоя спор. И на мен не ми е ясно. Нападате човек, който дава данни от НСИ за средна заплата и то коректни. В статията се говори за среден осигурителен доход (различно нещо). Така че- и аз не разбирам какво плямпате празни приказки. У нас средната заплата е вече към 2000лв.. Това са данните от НСИ. Точка. Средният осигурителен доход не ме вълнува- това не е фактор за нищо, освен (за жалост) за пенсиите.

31

Анонимен

преди 1 година

"Смея да твърдя, че от село си работя за европейска заплата дистанционно. Има десетки хиляди позиции в ЛинкедИн за прекрасни суми месечно." - Тос па "смеел". Ок, ти си от миропомазаните, богоизбраните, невероянти, разбархме те! какво Правиш тук? Слезе от вилата, да видш как я карат простосмъртните?

30

до 29

преди 1 година

Значи сте роби. От страх ще си умрете. Ваш избор.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 - Кой в Европа не е по-добре от нас?

28

Анонимен

преди 1 година

До до 25 - Бее, кристално ти е ясно, ама няма кой да ти направи очилата на лещи, че се мяткаш тука.

27

Анонимен

преди 1 година

Ейй, много хейт в коментарите. Всеки бил по-добре от нас (нищо, че не е истина). Дойде някой да обясни как стоят нещата, как средната заплата минава 2000лв., а среден осигурителен доход 1300 е друго- не било така... Аман, бе. Само мрънкалници колко сме зле, а никой не гледа защо е зле и не търси вината в себе си. Аз не съм зле, както и никой около мен. Смея да твърдя, че от село си работя за европейска заплата дистанционно. Има десетки хиляди позиции в ЛинкедИн за прекрасни суми месечно.

26

Анонимен

преди 1 година

"Махнем ли наглите сиваци," - А? Моля? Мислиш ли, че искам на сиво? А? Не искам! Ама в целия град, само това има! Двам псука плаквания в ИТ. Единия му се запали колата, а на другия уволниха ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ! Ела се боир с това в малките градове! ОТгоре лесно все приказва.

25

Анонимен

преди 1 година

До до 18 - 7000? Опредлено са се променили от 2012-а намам!

24

до 25

преди 1 година

Ами не, не ми е ясно за какво говориш. Данните са точно такива, каквито ги е написал човекът. Та не- не те разбирам. И не, СРЗ у нас не е 1200лв., а над 1900.

23

Анонимен

преди 1 година

До до 16 - Не съм Господ, че да ми говориш така, ама пределно ти е ясно, з акакво говоря. Нещастника се мъчи да се па на разбирач,а не е. Чеснто акзано, нямаше да ми пука, но това е поредния българомразце,който от крито напада всички и ни нарича прсти и глупави, ей така, че да си злобее. На мен лично ми ПИСНА от такива.

22

до 18

преди 1 година

В Лидл има позиции и позиции. Тия за хората с квалификация трети клас втория срок са по 2500. Вече, ако говорим за сериозни позиции, има и такива за 25000 месечно. В ИТ отдела им средната заплата е около 7000.

21

Анонимен

преди 1 година

До До 15 - Не знам за склада. На касите дават по 1700. Предполагам, че в скалда ще е повече. Все пак поголяо натоварване, нощни смени, пове отговорност. Ако с тоя мотокар влезеш накриво, може да събориш 100 000 лева със стока, а по-лошот е, че можеш и човек да убиеш.

20

И кво

преди 1 година

Минималната заплата се изравни със средната след удръжки. Да не говорим за допълнителните разходи за транспорт и храна ако бачкаш - е па то по-добре да си лежиш на социал.

19

Най-ниска

преди 1 година

минимална работна заплата в ЕС (Латвия) е 500евра! В България минималната е около 350 евра! За депутатските заплати няма да смисъл да се говори, щото са 5цифрена до 6цифрена сума, кражбите, благинките и далаверите отделно! Тъй като са доста заети дупедатите и политутките с продаване на българския национален интерес, не им остана време да се погрижат за народа си.За сметка на това джобчета, чекмеджета, офшорки и стомахчета са пълни до пръсване. Гласувайте пак за тях, дано се пръснат от преяждане!

18

Анонимен

преди 1 година

До do 9 - 16 - Наскоро ледах обяви за LIDL. Не видях за скалдовтие работници, но в магазина сикаа касиеери и даваха по 1700 лева (поне по памет). Учитлеите с образование, почват с 1260 лева.

17

до 16

преди 1 година

Кое е объркал НСИ?! Човекът в този коментар, който си цитирал, дава данни от НСИ за средна заплата. Абсолютно верни- провери си с 2 клика в интернет. А статията е за среден осигурителен доход. Господи, вие не правите разлика между елементарни величини, ама седнали да ламтят за пари... Функционално неграмотни хорица.

16

До 15

преди 1 година

Както написах по долу заплата в Лидл е 1800 какви 2700 те гонят отиди и се увери сам!!!