55

НО

преди 1 година

И това при положение че най-вероятно има собствено жилище, вила и мъжът и взима поне колкото нея. Хора с такива доходи са доста по-богати от повечето европейци и не трябва да се оплакват. Но щом държите - оплаквайте се.

54

НО

преди 1 година

Ти какво искаш милиони ли да и дават, щото некой друг изкарвал еди колко си?Стига гледа в паницата на другите.Въпросът е стигат ли и 2500лв на сама жена за доста приличен живот или трябва да се оплаква. Според мен са и достатъчно за доста приличен живот, и не трябва да е в хора на Оплаквачки ГЕРБ.

53

НО

преди 1 година

до 53,стига си гледал в купичките на другите, то ако така почнеш направо ще умреш на мъка от гледане в чуждите купи. Айде да ти кажа, че един прояск без никакво образование в Швеция взима повече пари учител по физика в БГ, а също и необразовани и освен това и неможещи да играят футболисти взимат поне 5 пъти повече от учител по физика с30г стаж. А мога да ти кажа че и хора без образование, гамени и други подобни престъпници изкарват милиони пъти повече от учител по физика с 30г стаж.

52

Анонимен

преди 1 година

80% от българите са прости, крадливи, завистливи и необразовани. Затова са бедни. Радвам се че съм от другите 20%, и изобщо не ми пука за останалите, защото те сами са си избрали и изковали съдбата. Аз също започнах от нулата, не произлизам от богато семейство, и помня времето когато брояхме стотинките. Само че се постарах и инвестирах в знания и умения, вместо да вися по кафетата и да се правя на тарикат.

51

Анонимен

преди 1 година

Бъгларите са бедни смачкани от корупция и престъпници, ама тука едни, дето са се измъкнали от казана, навират дургите и им казват, че са глупави роби и не трбява да се оплакват ... нищо чудно, че пъвата половина на миналия век сме се клали п улиците, взривявали и стреляли ... И говоря и за фашистите и за комунистите.

50

Анонимен

преди 1 година

До НО - Спри да опонираш! Значи, според думите ти, за образование, 30 години стаж и работа с деца, учителяще взиам, колкото 18 годишен Касиер в LIDL? А началната от 1200 лева, не я не я мислим, нали? Но какво да е. После го избиваш според извращенията си, на това, че не се плаюали осигуровки (как става според тебе, тоя номер?). А псоел ми говориш хипотетично, за това, което ако беше истина, не казвам че е, щеше реално да е втора работа? Колко дебел ти е черпа? Не останало място за мозък, май?

49

да бе,да

преди 1 година

До НО Мокрите сънища ги остави,защото Герб пак ще спечели изборите!

48

НО

преди 1 година

Боко, само ти още не си разбрал, че си приключил с управлението на БГ, но с оплакването тепърва започваш да трупаш стаж.

47

ндаа

преди 1 година

Свинско с кисело зеле!

46

НО

преди 1 година

Аз на колко работи работя, на толкова на колкото работят всички работещи българи, така че да не съм от Оплаквачки ГЕРБ. И да не ме интересува с колко стотинки се е вдигнал хляба.

45

НО

преди 1 година

до 46,не искам само да се оплакват,Близо 1500лв бруто +1,2%х30г = 2000лв бруто - което в най-лошия случай е 1700лв нето, но май учителите не си плащат осигуровките. Като добавм минимум 2 деца по 2 часа по по 4 съботи по 50лв = 800лв т.е доходи минимум 2500лв. чисти. (което е 50% в сивия сектор). И това е по най консервативни сметки. А той милия иска да ни внуши че тя взима 1200лв чисти и е за оплакване. При положение че при 30г стаж , децата и са големи и се грижи само за себе си

44

Боко

преди 1 година

А така! Трябва плебеите да се мразят, да се нагрубяват. Така ние отгоре ще си лежим върху труда им. Та за уточнение блебе и сте и с 1000 и с 10к месечни заплати. Едните просто служТ на по щедри господари.

43

Анонимен

преди 1 година

До 45 - Човекът ти е казал,колко е брутната заплата. Не се споменава за уроци. А дори и да има уроци - тов ане променя заплатата на учителката, нали? Да кажем, че има уроци и си пплаща данъците за тях (то 10% щото нали, щети на държавата)! И кво? Значи, да не се оплаква - да работи оещ една работа, че да се издържа ... Ти на колко работи ходиш? На 2? На 3? Хубаво ли ти е така?

42

НО

преди 1 година

Пак да попитам номер 7, учителката по физика с 30г стаж, в доходите ли и слагаш ли клас прослужено време. А часните уроци декларира ли ги , и плаща ли си допълнителни осигуровки и данъци върху тях. Хайде добави ги и тези доходи и пак ела да говорим колко са доходите на учителката по физика.

41

anonimen

преди 1 година

Стига сте лъгали и измисляли

40

Анонимен

преди 1 година

Пичуе - LIDL и подобни добре, ама и там няма неограничени места. Тоя "дистанционния" дето рабтил в LinkedIN, да е жив и здрав, ама малко народ я имат тая възможност, особено от рано в живота. Айде кротнете се малко, като нападате хората, че са неграмотни роби и причие. Като сте такива грамтни исвободни хора, невероятни, мъдеир и добри, защото не помогнете? Говоря за РЕАЛНА помощ, а не за хулене в нета.

39

Анонимен

преди 1 година

1300 лева? Че то тва зза един телефон не стига, ве! После що младите бягаме!

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 - То и да не предпоиташ, никой не те пита реално. Казвам на шефа - моля те, осигурвай ме на 1800 лева. Нали НАП ще искат повече уршвет тогава! .... Ноу комент!

37

Анонимен

преди 1 година

Средностатистически бе маняк се осигурява на 1226 лева на месец ... Псоле сме били "добре". Подем икономически имаме! Бойко каза че имаме! Киро каза, че имаме! Сега очквам и следващия да каже, че сем ъцфнали, вързали, попънали и даваме продукция!

36

Анонимен

преди 1 година

Работя в сферата на търговията и обикалям цяла България. Реалната средна заплата е около 1200 лв и то заради някои от по-големите градове. В по-малките е около 900-1000лв. Явно коментиращите тук не знаят, че не съществува само София. И почти никой там не иска да е изцяло "на светло". Предпочитат си заплатите в пликче, защото пенсионната и здравната система в страната са такива. Хората не искат да плащат повече на държава, която не прави нищо за тях и политици ги ограбват.